Dans edebiliyor musunuz?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
ben gusel dans ederim diyen varmı :dance:
break,hiphop,salsa,vals,tango,oryantal vs egitimi almıs veya almamıs yetenegim var gusel dans edebiliyorum diyen bayanları gorelim bakalım zemuszemus

Güzel göbek atarım.Kapı gıcırtısına bile oynarım,okkaaaa iyimdir..kaydirigubbakcemile5
İyi horon,halay çekerim..
Bir de kolbastı oynamaya çalışıyorum..zemuszemus
Tango,salsa filan ruhuma uymuyor bir kere..kaydirigubbakcemile3

oryantal güzel oynarım...küçüklüğümden beri annem öglen yemek aralarında yarım saate yakın oryantal oynardı spor olsun diye bende kendi çapımda ugrasırdım baya oynuyorum orta okul mezuniyetimizde oryantal yarısması olmuştu 1. olmuştumkaydirigubbakcemile3 bide diskoda oynamayı seviyorum müzikleri çok güzel oluyor yabancı müziklere bayılırım

bende oryantal oynarım
kolbastıya yoğunlaştım ama beceremedim.
tango salsa hiç bilmem.

merhaba kıslar ben küçüklüğümden beri oynarım :)
ilkokulda hevesim başladı halk oyunları,roman havası,cha cha, oryantal,halay kısca her telden oynarım lise sonda sultans of the dance ayarında bi grubumuzda vardı ve süper bi oryantal ve horon gösterisi oldu hç unutmam
2sene önce konservatuar sınavlarına girdim pianodan geçemedim ve konservatuara giremediğim için kendimi affedemiorum

Aaaa ben de orta okul mezuniyetimde oryantalde birinci olmuştum ysl_cinema gel kapışalım cnm :teytey:
dizimde bi sorun var o yüzden salsa ve tango dersleri alamıyorum şimdilik, eğer amliyat olursam ilk işim onları öğrenmek olacak çok istiyorum.

oryantal ve kol bastı hariç hepsini de oynarım ..
çok ta severim dans etmeyi,yeteneğim de vardır...
bale bile yapıyorum valla:jeyyar:

hatta arada kocamla evde lirik dans yapıoz...klip çekiyoz...:teytey:

tango ve vals dersi almistim lisede iken.. o zaman guzel dans ediyordum ama biraktim sonradan..

bayilirim oryantele aslinda dansa yatkinimdir ugrassam hepsini yaparim herhalde ama oryantal en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…