Lütfen fikir verebilirmisiniz ,çok üzgünüm

Meraba arkadaşlar.Lütfen bişeyler yazın bu konuda , çok yanlızım.Ben daha mezun olmadan bir kaç ay önce bir işe gidip tecrübe kazanmak için gözlem yapıyordum.O işteki mesul müdürü ve ortamı sevmiştim.İyi insanlardı.Ve aramız gayet iyiydi.Sonradan bu mesul müdür( aynı zamanda ortağı oranın) bana, mezun olduktan sonra gel; burda bizimle başla dedi.Seni seviyoruz , bizimle çalışmanı isteriz dedi.İyi niyetli , düşünceli bir insandı.Neyse ben mezun oldum yanına gittim. O bana ,bir ay sonra gel, şuanda ramazan vs pek iş yok dedi.Tamam dedim o ayı evde geçirdim.Ramazan bitti .Aradım onu dediki burdaki diğer hekimlerede sorayım ihtiyaç varmı yokmu ,ona göre sana dönüş yapıcam dedi.Ve dönüş yapmadı.Bende başka bir yere başladım artık; boşuna vaktim geçiyor dedim.Başka yere başladıktan 25 gün sonra beni aradı .Şuanda bir hekim çıktı.Yerine seni istiyoruz dedi.Başka hekimlerde bekliyor bir gün içinde dönüş yap lütfen dedi.Ben o zamanda çalıstığım işimden memnundum ve yok , teşekkür ederim dedim.Hani o anki çalıstığım yeri yüzüstü bırakmak istemedim .Sonra aradan bir ay geçmisti ki çalıstığim yerde birtakım şeyler istediğim gibi gitmedi ve ben ordan çıktım.Sonra bu adamı aradım hala birine ihtiyacınız varmı diye sordum .Onlarda, yeni birini almış ama eski hekimlerinden birinin çıkma durumu varmış .O ,tabi dedi.Yine ihtiyacımız var ,gelin bizde başlayın dedi.Ve bana yine iyi davrandı.(iletişim yeteneği güzel)Yanlız o zamanda bayram arefesiydi , o ,ben şehir dısina gidicem ,dönünce görüşelim dedi.Döndü ve ben polikinliğe gittim yine, bu sefer şöyle dedi.Burdaki hekimin bir durumu var.Bırakmayı düşünüyor burayı , tasinicakmış.Suan o tatilde ,bir hafta sonra dönücek dönsünler ozaman onlarla konuşucam ve bir hafta sonra sizi arayacagim dedi.Tamam dedim , netleşsin dedim.Bir hafta gecti aradım, mesaj attım dönmedi.Şimdi 2 hafta oldu yine dönmedi.Bu süreçte beni başka yerlerden çok çagiranlar oldu.Ve iyi iş teklifleriydi de.Ben o adamdan haber bekliyorum diye hepsini reddettim.Hani bir yerle birsey konusmuşum ,başka yerlerede ümit vermeyeyim diye.Şimdi ariyorum bana gel diyenleri, yeni hekim almışlar çoktan .Ve şuan çok pişmanım.Keşke gel başla diyenlerle baslasaydım.Resmen işsiz kaldım.Annem bana yükleniyor.Neden inandın, seni çağıran diyer yerlerde neden başlamadın , yeni mezunsun , tecrübesizsin ve iş begenmiyorsun diyor.Bir aydır boş duruyorsun diye bana söyleniyor.Bugün o konuda annemle tartıştık.Yaşadığın şeylerden hiç ders almıyorsun dedi.Bu olay ikinci defadır oluyor ve sen ders almıyorsun vs.Bir ara sinirden ağladım.Müstehaksın dedi.Annem böyle durumlarda moral verici olmuyor.Suçlayıcı oluyor.Ve birazda tezcanlı, hırslı bir insan.Ve öyle deyince ben kendimi çok kötü hissetmeye başlıyorum.Sizce annem haklımı? Ben böyle olacağını nerden bilebilirdim.Seni arayacağım dediği için bekledim.Keyfimden değil yani.En azından beni arayıp , üzgünüm, ama şuan ihtiyaç yok vs de diyebilirdi.Birde insanları tanıyorum, iyi insanlar diye ,ben burda olsun diye direttim içimden, ve karşıdakine inanan, iyi niyetli bir kızım. Lütfen bu olayı yorumlarmısinız? Sizce o kişinin artık beni çağirmasını beklememeliyim dime? İnanın çok kötüyüm.Belirsizlikten hiç hoşlanmıyorum.Bir ayım boş geçtiği için çok mutsuzum, kendimi kayıpta hissediyorum.O süreçte başka bir yerde kendimi geliştirebilirdim.Ve akıllıca davranamadım, bir baltaya sap olamamış gibi hisdediyorum kendimi.Bende bu yavaşlık olduğu muddetçe daha çok şeyden geri kalmaktan korkuyorum
Ben de dis hekimligi okuyorum da is bulma nasıl oluyor ilanlardan mı bulunuyor genelde

Back