DANIŞMAMIZ GEREKEN KONULAR VAR!!! HANIMLAR :)

Sakin sakin göndermeeeeee

Yani eğer konu gerçekse kesinlikle gönderme. Kim olduğunu bilmediğin hele hele sosyal medyadan tanıştığın biriyle ne gelecek düşün ne de bu tür isteklerine cevap ver. Sakın inanma son zamanlarda da bu çıktı bekar bayanlarla tanışıp evlilik vaadiyle kandırıyorlar, sonra da bir şekilde para istiyorlar, kandırıyorlar en son izini kaybettiriyorlar. Uzak durmalısın bence.

Borc istedi kelimesini okur okumaz soyle bir durdum. Sakin para gonderme. Hatta mumkunse gorusme bitir. Siz onun ailesi degilsiniz. Bir aylik tanidigi birinden biri borc adi altinda para isteyebiliyorsa o kisiden hic bir sey olmaz.
Hic mi para isteyebilecegi kisi yok? Demek ki birilerinden borc adi altinda para alip alip odemedi ki kimse artik borc vermiyor. O da sosyal ortamda tanistigi birinden borc isteyebiliyor. Adam olan adam bunu gururuna yediremezdi. Ondan hic birsey olmaz. Sonuna kadar somurup isi bitince de birakir gider boyleleri. Bence Allah in sevgili kuluymussun ki erkenden kucuk bir isaretle adamin gercek yuzunu gostermis sana. Lutfen seni kullanmsina izin verme, gorusme. Para vernedigin icin de vicdan yapma. Sen onun ailesi degilsin.

görüşmeyi kestim zaten. önerileriniz için teşekkür ederim :)

Ay sakın!
Bu erkeklerdeki rahatlık nedir Allah aşkına? Sakın böyle bir şey yapma, parasından değil, durumun yanlışlığından!!
buluşma da bence.
Bir de senin bu konuda ikilemde kalman nedir?

dışardan bakınca evet saçma gözüküyor zaten. teşekkürler yinede

görüşmeyi kestim, teşekkür ederim :)

Hiç kimsesi yok mu daha yeni tanıştığı yüzünü bile görmeği bi kızdan üstelik sizde ögrencisiniz , sizden para istiyor. Siz yokken ne yapıyordu. Resmen dolandırmaya kalkmış . Sakın gönderme . Sen ne dedin para isteyince

Tamam dedim cevap vermedim tekrar mesaj atti kestim konusmayi

benim de bir sevgilim vardı
yakışıklı bir şeydi o üni okuyor ben de çalışıyordum safımya aşığım
elektriğimizi ödeyemedik dedi
elektriklerini ödedim
sonra para istedi 3 oldu saf ben uyandım ayrıldım
işleri güçleri insan kullanmak

Gönderme!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…