- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
- 63
merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
Sakin yapma bunufaturasını ödememi istemedi sadece aç kaldığını 1 hafta idare etmesi gerektiğini 100 tl filan istedi
Borc istedi kelimesini okur okumaz soyle bir durdum. Sakin para gonderme. Hatta mumkunse gorusme bitir. Siz onun ailesi degilsiniz. Bir aylik tanidigi birinden biri borc adi altinda para isteyebiliyorsa o kisiden hic bir sey olmaz.
Hic mi para isteyebilecegi kisi yok? Demek ki birilerinden borc adi altinda para alip alip odemedi ki kimse artik borc vermiyor. O da sosyal ortamda tanistigi birinden borc isteyebiliyor. Adam olan adam bunu gururuna yediremezdi. Ondan hic birsey olmaz. Sonuna kadar somurup isi bitince de birakir gider boyleleri. Bence Allah in sevgili kuluymussun ki erkenden kucuk bir isaretle adamin gercek yuzunu gostermis sana. Lutfen seni kullanmsina izin verme, gorusme. Para vernedigin icin de vicdan yapma. Sen onun ailesi degilsin.
fazla paran varsa bana gönderebilirsin
Ay sakın!
Bu erkeklerdeki rahatlık nedir Allah aşkına? Sakın böyle bir şey yapma, parasından değil, durumun yanlışlığından!!
buluşma da bence.
Bir de senin bu konuda ikilemde kalman nedir?
Yol yapıyor kuzum acındırarak. Hele ki görüşme niyetinde olduğu bir kıza normal bir erkek asla bunu böyle baştan belli etmez. Gider borç bulur o faturayı halleder, aç geziyorum asla diyemez, senle de cebinde para olacağı zaman buluşur, erteler o zaman kadar bir şekilde, ama senin aklına bile gelmez para mevzusu gerçek olsa, o kadar belli etmez yani.. Bunu unutma, insanlar senelerce bir arada olduktan sonra karşıdakinin maddi durumlarını gerçek anlamda tanıyabiliyor bazen, gurur yapıyor çünkü insan sevgilisine, arkadaşına, yansıtamıyor..
İkna olduğunu bilsem de ben yine de ne olur ne olmaz diye pimpirikli teyzeler gibi tekrar, sakın görüşme buluşma diyeyim de
Hiç kimsesi yok mu daha yeni tanıştığı yüzünü bile görmeği bi kızdan üstelik sizde ögrencisiniz , sizden para istiyor. Siz yokken ne yapıyordu. Resmen dolandırmaya kalkmış . Sakın gönderme . Sen ne dedin para isteyince
Para istediği zaman sen ne cevap verdin peki canım ?[/QUOTE
Tamam dedim cevap vermedim sonra
Tamam dedim cevap vermedim tekrar mesaj atti kestim konusmayi
Gönderme!!!!merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?