- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sicak yataginda, tv karsisinda uzanip bir mesajla alabiliyorsa iste, niye ugrassin. Yuzsuz
Bu konu esas mı ? İnsan görmediği ve iki günde bir konuştuğu kişi Nasıl para göndermeyi düşüne bilir ki ?
Sakın sakın gönderme, bu çocukla da bir daha ne sanalda ne gerçekte görüşme.merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
Baştan beri amaç bu zaten. Söylediği her şey ya yalan, ya da çarpıtılmış. Bunca muhabbet para sızdırmak için. Bu şekilde bir sürü kadın ve erkek tırtıklanıyor sosyal medyada. Yani adam sıkıştığından şu kızdan isteyeyim diye para istemiyor. Profesyonel dolandırıcı. Belki bu ilk işi, belki sürekli bunu yapıyor, belki arada.. Ama dolandırıcı bu kişi, buna kendini ikna et ve lütfen bir daha iletişime geçme. Gönderdiği hiç bir dosyaya tıklama indirme vs. Oldu mu ? Aman dikkat..hayır bana kalsa yine göndermem. olurda bi salaklık yaparım diye size danışmak istedim. anlamıyorum aklındamı yok ben senin neyinim ki benden para istiyosun dimi ama
Baştan beri amaç bu zaten. Söylediği her şey ya yalan, ya da çarpıtılmış. Bunca muhabbet para sızdırmak için. Bu şekilde bir sürü kadın ve erkek tırtıklanıyor sosyal medyada. Yani adam sıkıştığından şu kızdan isteyeyim diye para istemiyor. Profesyonel dolandırıcı. Belki ilk işi belki sürekli bunu yapıyor, belki arada.. Ama dolandırıcı bu kişi, buna kendini ikna et ve lütfen bir daha iletişime geçme. Gönderdiği hiç bir dosyaya tıklama indirme vs. Oldu mu ? Aman dikkat..
Yol yapıyor kuzum acındırarak. Hele ki görüşme niyetinde olduğu bir kıza normal bir erkek asla bunu böyle baştan belli etmez. Gider borç bulur o faturayı halleder, aç geziyorum asla diyemez, senle de cebinde para olacağı zaman buluşur, erteler o zaman kadar bir şekilde, ama senin aklına bile gelmez para mevzusu gerçek olsa, o kadar belli etmez yani.. Bunu unutma, insanlar senelerce bir arada olduktan sonra karşıdakinin maddi durumlarını gerçek anlamda tanıyabiliyor bazen, gurur yapıyor çünkü insan sevgilisine, arkadaşına, yansıtamıyor..abla faturasını ödememi istemedi sadece parasının kalmadıgını söyledi aç kaldıgını filan.
salak yerine koyulacaksın! sakın dolandırıcılara para gönderme. bu yakışıklı züğürt erkek tatktigi. hatta görüşme. dünyada başka adam mı kalmadı böyle birileri ile görüşüyorsunuz ? hele bu zamanda.. herkes biribirini kesip yerken tevavüz ederken 2.. özgecan da sen mi olucan ???merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum