haklısınız galiba. daha öncede bi konuştugum istemişti göndermemiştim. ortalık çok değişik insan kaynıyor. hherifin twitterda 800 takipçisi var %99'u kız ve hepsi üniversiteli
işte tipim çokmu saf gösteriyo nedir. ama hoş banada havadan para yağmıyor
merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
Ufff niye bu kadar safsiniz daha faturami odeyemedim dediginde birdaha gorusmeyecektin, herhangi birine bunu sorman bile yanlis 21 yasinda kizsin aklin yetmiyormu karsindakinin dolandirici ve senin basini belaya sokacak biri oldugunu anlamaya birde soruyorsun. Bu adamla tum iletisimini kes ve kesinlikle gorusme hicbirsekilde tabi basini belaya sokmaya merakliysan devam et...
merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
Ac kaldiysa kicini kaldirsinda calissin. Erkek o, 100 tl ye gunluk is bulur.faturasını ödememi istemedi sadece aç kaldığını 1 hafta idare etmesi gerektiğini 100 tl filan istedi
Ac kaldiysa kicini kaldirsinda calissin. Erkek o, 100 tl ye gunluk is bulur.
Sakin verme. Terbiyesize bak, kac aylik tel faturasiymis o? Sen direkt iliskiyi kes.
Sicak yataginda, tv karsisinda uzanip bir mesajla alabiliyorsa iste, niye ugrassin. YuzsuzBenim bi komsum var. Kadin bakti cocuklara harclik verecek parasi kalmiyor hemen ayarlayip temizlige gidip 150 tl kazanip cocuklarina harclik cikariyor. Kadin haliyle boyle. Erkek haliyle para bulamayacak ha...
ya tabiki aklım kesiyor, bende öğrenciyim yurtta kalıyorum kendimi onun yerine koyunca hani vicdan yapıyorum. ama daha görüşmeyi düşünmüyorum. okulumun bitmesine 1 ay kaldı kimseyle uğrasamam. insanlar cok değişik cok çabuk kafa karıştırabiliyorlar.
Benim de faturamı ödeyebilirsiniz :)
kendin demissin okulun bitmesine 1 ay var diye kendine macera arama, sende ogrencisin ama oyle bir durumda etrfafinda borc isteyecegin birsuru arkadasin olur, daha 1 aydir tanidigin yani hic tanimadigin bir yabancidan istemezsin dimi ? Ayrica benim bildigim ``ogrenci`` faturali hat kullanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?