merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DANIŞMAMIZ GEREKEN KONULAR VAR!!! HANIMLAR :)
- Konu Sahibi morkabasi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #borcpara #yardım #danışma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.237
- 798
faturasını ödememi istemedi sadece aç kaldığını 1 hafta idare etmesi gerektiğini 100 tl filan istedi
anası babası yok mu?
aç kaldıysa vicdan yapması gereken onlar siz değilsiniz..
eminim senin gibi bir sürü kıza aynı numarayı yapıyordur..
iletişimi kesin..
illaki vardir, ama bı kızdan helekı konuştuğun kızdan isteyecek kadar düştüyse.. bilemiyorum çocugada bi benmi kaldım başka kimsen yokmu dıyemedim haliyle. sonucunda dolandırılan cok ınsan var veripte salak yerinemi konulayım vermeyıpte vıcdanımı nasıl susturayım arada kaldım
- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
sakin ha gondrme ben boyle bir haber okumustum adam ilkin az miktarda basladi guvenini kazanmak icin sonra istemeye ve tehtit etmeye baslamisti okadarini hatorliyorum gerisini unuttum ama bubaklimda kaldi yani, oda boyle sosyal medyadan tanişan birisiydi yani dikkatli olun boylelerinden hemen bulusmalr falan yapmayin sonucta hic tanimiyorsunz kimseyi hemen zatn tanimak zor gorsende,adimlar hep dikkatli atacaksin temkinli olmak lazim simdiki hayat okadr zorlastiki insanlar artik kotuluk seytanlik derdindemerhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30