• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DANIŞMAMIZ GEREKEN KONULAR VAR!!! HANIMLAR :)

morkabasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
25
14
3
29
merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum

dimi, ama bende öğrenciyim aç kaldığım zamanlarda oldu yanı insan halinden anlıyorum bu konularda fazla vicdan yapıyorum.

faturasını ödememi istemedi sadece aç kaldığını 1 hafta idare etmesi gerektiğini 100 tl filan istedi

Bunu meslek haline getiren insanlar var. Bir kızla konuşup 50 tl bile olsa borç isteyen, hatta ileri gidip kredi çektirenler var. Bu forumda bile o kadar konu açıldı ki bu konu hakkında...

Hayır, başka kimsesi yok muymuş?

illaki vardir, ama bı kızdan helekı konuştuğun kızdan isteyecek kadar düştüyse.. bilemiyorum çocugada bi benmi kaldım başka kimsen yokmu dıyemedim haliyle. sonucunda dolandırılan cok ınsan var veripte salak yerinemi konulayım vermeyıpte vıcdanımı nasıl susturayım arada kaldım

Sende para olduğunu nereden biliyor peki?

önce aç kaldım 100 lira gönder der. sonra baktı bu saf gönderiyo daha fazlasını istemeye başlar. çevresindede hiç kimse yokmuşmuda 1 aydır tanıdığı birinden para istiyo. yaşlarınız kaç

Sakın acıma acınacak duruma düşersin...
Zaten kadınların merhametli olduğunu bildiklerinden sürekli kadınlara oynuyorlar. 100tl yi daha önce yüzünü bile görmediği bir kadından isteyen adamdan bi halt olmaz

merhaba arkadaşlar öncelikle size danışmam gereken acil bir konu var ben 21 yaşındayım size biraz saçma gelebilir belki ama sırf arkadaşlarıma bu kadar saçma bir konuyu açamadıgım ıcın bugun buraya kayıt oldum ve bu konuyu yazıyorum. 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım bikaç haftayada buluşmayı düşünüyordum. hoş çocuk aslında bazen sadece akşam bazende 2 gunde bır konusuyoruz sadece twıtterdan hattı kapanmış çünkü faturasını ödeyememiş. dün gece utana sıkıla borç istedi benden para gerçekten problem değil ama daha 1 ay tanıdıgım bırıne para gondermek ne kadar dogru salak yerıne konulmak istemıyorum. önerilerinizi beklıyorum
sakin ha gondrme ben boyle bir haber okumustum adam ilkin az miktarda basladi guvenini kazanmak icin sonra istemeye ve tehtit etmeye baslamisti okadarini hatorliyorum gerisini unuttum ama bubaklimda kaldi yani, oda boyle sosyal medyadan tanişan birisiydi yani dikkatli olun boylelerinden hemen bulusmalr falan yapmayin sonucta hic tanimiyorsunz kimseyi hemen zatn tanimak zor gorsende,adimlar hep dikkatli atacaksin temkinli olmak lazim simdiki hayat okadr zorlastiki insanlar artik kotuluk seytanlik derdinde

Salak yerine konulmak istemiyomusun ???
Ney, ney?
Bir daha soyle bi.
Salagin onde gidenisin egerki o parayi verirsen.
Boylede sert konusurum, belkide biraz silkinirsinde kendine gelirsin.

haklısınız galiba. daha öncede bi konuştugum istemişti göndermemiştim. ortalık çok değişik insan kaynıyor. hherifin twitterda 800 takipçisi var %99'u kız ve hepsi üniversiteli

Back