Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)

36 ayda 600 olursa yaparım benim planımda bu yönde idi.insalhh su kış gelmeden çekerimde su arabamı alırım.yarabbim.geri kalanıda ufak ihtiyac ve evim için kullanırım...

merhaba ben de geldim, beni de alın aranıza :)
ev kredim + kredi kartı borcum + bir tanıdığa borç + öğrenim kredisi borçlarım var

ev kredisi hariç geri kalanını bu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. inşallah yani. 4 ay kaldı nasıl bitecek bilmiyorum ama yine de amacım bu. Allah'a sığınıyorum.

HOŞGELDİN cnm biter inşallah bnmde 5 ay kalan bir kredim var 400 tl ödemeli onu bitirince rahatlayacağım sonra araç kredim 5 al kalıyor sonrası allah büyüktür hepimize ödeme kolaylığı versin

Amin canım inşallah sağlıkları yerinde olsun vatanımız sağ olsunda sabredicez bu zor günleri atlatıcaz inşallah ama şu huzursuzlukta illaki korku oluyo ne kadar kendime telkinde bulunsamda ama allahın izniyle daha güzel günler görücez hep birlikte bu zor günleri atlatıcaz

ben daha geçen gün 27000 12 ayda garantiden çektim 1,29 faizle ödeme 2483 tl inşallah ödemelerinizde sıkıntı yoksa çekersiniz banada lazımdı çektim rabbim ödeme kolaylığı versin
sizede ödeme kolaylığı versin.insallh bende cekip birinci hedefimi gerçekleştiririm.en lazım olan hedef kızımı okula babası götürüp getirecek çünkü bunun yazı var kısı var.sirketin arabasınada birgün tatam derler ikinci gün mırın kırın ederler.bana bu yüzden acil lazım işte kızlar.kendimden çok yavrumu rahat ettirmek istiyorum.ben işe servise gidip geliyorum .

bnmde 440 tl lik bi kredim var babama destek amaclı cektm evlnmeden bitirmeyi düşünüyorum cceyiz olarak kredi borcu götürmeyim bide

maasım yüksek olsa neler yapacamda ahh ahhh malesef asgari ücret alıyorm.bunada sükür
çok tutumluyum çok iyi ev idare ederim.iyi maas alan bayanlara bazen hayret ediyorum.yani ben olsam söyle yapardım.su kadar alır sunu öderdim .bir sürü senaryo hesap kitap yapıyorum.allah herkeze bir bütçe veriyor. geçim veriyor.kısmet

cnm bnm ne kadar iyi kazansan o kadar iyi birikim yapıyorsun öle bn olsam şunu yapardım dediğin çoğu şeyi o maaşa ulaşınca yapmıyorsun çünkü yapmadan da yaşadığın için yada biz öle yapıyoruz bilmiyorum. mesela ayda 4 kere giydiğim(pazar günleri tatilim var sadece) kot pantolon için neden 10 tane kot alayım mesea ama bnde ayy ne kadar maaş alıyor bn olsam şunlarıda alırım derdim ama kullanmadıktan sonra almanın anlamı yokki

ben son 3 taksiti götürmüştüm çeyiz olarak babama çektiğim kredinin sonra anneme söyledim kapattı
valla bende kredi kartımı bile kuruşu kuruşuna kapatıp tüm çeyizimi borçsuz alıp götürdüm.dediğim gibi borca cok hassasım.hemen beni rahatsız eder bitiririm borcu.öyle yeni borçlara yelken acarım.taksitli alısveriş bile yapmam.ama ama eşim bizi batıran odur evlenmeden önce krediler cekilmiş onun borcları evlenince cekilmiş onun borcları yalnız bunrdan hiç haberim yok yıllar sonra ögrendim yediği hurmaları patlak verince.daha sayamadığım borclar eger ben tutumlu idareci olmayaydım ne hallere gelirdik.arkama bakmıyorum artık cok sıkıntılar cektim maddi manevi yıprandım.oda alıcagı dersi aldı ömrü boyunca cekmediği sıkıntıları cekti.o unutamayacagı dersi aldı .yolumuza devam ediyoruz yavrum için

valla bu cektğim ikinc kredi ilki bitti cok sükür buda bi seklde biter yoksa düğün borcları yanında bide kredi ödemek zorunda kalcaz bize bişey kalmıck ev almk hayal olcak
idareli oldktn sonra asgari ücrette yetiyor herseye bn hem ceyiz yapıp hem aileme yardm ediyorm bana kalanda oluyor üstüne

erkek ler öyle hiç düşünmedn harcayabiliyor

allahım yavrunuza sağlık versin olur evlilkte çıkışlar inişler olur olsun arkaya bakarak yaşanmaz ben borç olarak hep şey derim kalbimizi kırmayalaım oldu bir kere şu parayı köpeğe atsan yemez ama biz didişiyoruz. Sağlık olsunda ödenir. birde güzel yavru varmış olsun rabbim onun yüzü suyu yürmetine yavrularımızın yüzü suyu hürmetine bizi feraha çıkartsın inşallah

ben kısmette olmadıgı için bazı seyler olmadıgını cok iyi anladım bu hayatta.bişeyler sebep oluyor ve kalıyor.yenilecek ekmek belli yani.çabalıyoruz haytın kosusturmacasında baklım.ne kısmetler var önümüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…