36 ayda 600 olursa yaparım benim planımda bu yönde idi.insalhh su kış gelmeden çekerimde su arabamı alırım.yarabbim.geri kalanıda ufak ihtiyac ve evim için kullanırım...Canım önce bi garantiden sansını dene hatta @up2551 arkadaşında dediği gibi internet üzerinden de başvurabilirsin faiz oranlarına dikkat et lütfen bu arada ne kadar sürede ödemeyi planlıyosun 15bin 36 ayda yaklaşık 600 tl geri ödemesi olur ödeyebilir misin hesabını iyi yap mutlaka
HOŞGELDİN cnm biter inşallah bnmde 5 ay kalan bir kredim var 400 tl ödemeli onu bitirince rahatlayacağım sonra araç kredim 5 al kalıyor sonrası allah büyüktür hepimize ödeme kolaylığı versinmerhaba ben de geldim, beni de alın aranıza :)
ev kredim + kredi kartı borcum + bir tanıdığa borç + öğrenim kredisi borçlarım var
ev kredisi hariç geri kalanını bu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. inşallah yani. 4 ay kaldı nasıl bitecek bilmiyorum ama yine de amacım bu. Allah'a sığınıyorum.
kalbini ferah tut hepimize allah sabır versin asker eşi zordur herşeyi bilerek kabul ettik geceleri tek uyumayı çocuğu tek hastaneye götürmeyi bütün özel günlerde tek olmayı biz kabul ettik yol gözlemeyi öğrendik olsun sağlık olsun eşsiz yaşarız ama vatansız yaşayamayız. onlar iyi olsunlar da bizimki 15 günlüğüne gitmişti şimdi bi 15 gün daha uzatmışlar bakalım sora yine uzar mı uzamaz mı ?
sizede ödeme kolaylığı versin.insallh bende cekip birinci hedefimi gerçekleştiririm.en lazım olan hedef kızımı okula babası götürüp getirecek çünkü bunun yazı var kısı var.sirketin arabasınada birgün tatam derler ikinci gün mırın kırın ederler.bana bu yüzden acil lazım işte kızlar.kendimden çok yavrumu rahat ettirmek istiyorum.ben işe servise gidip geliyorum .ben daha geçen gün 27000 12 ayda garantiden çektim 1,29 faizle ödeme 2483 tl inşallah ödemelerinizde sıkıntı yoksa çekersiniz banada lazımdı çektim rabbim ödeme kolaylığı versin
Allah yardımcınız olsun kızlarAllahım askerimizi polisimizi vatanımızı korusun eşleriniz de hayırlısıyla dönmesini nasip etsin inşallah buzorgünleri de atlatırız hayırlısıyla
kahve kokusu senin iş nedir sakınca yoksa kredin bayagı var maasın daha iyi sanırımHOŞGELDİN cnm biter inşallah bnmde 5 ay kalan bir kredim var 400 tl ödemeli onu bitirince rahatlayacağım sonra araç kredim 5 al kalıyor sonrası allah büyüktür hepimize ödeme kolaylığı versin
çok tutumluyum çok iyi ev idare ederim.iyi maas alan bayanlara bazen hayret ediyorum.yani ben olsam söyle yapardım.su kadar alır sunu öderdim .bir sürü senaryo hesap kitap yapıyorum.allah herkeze bir bütçe veriyor. geçim veriyor.kısmetmaasım yüksek olsa neler yapacamda ahh ahhh malesef asgari ücret alıyorm.bunada sükür
ben son 3 taksiti götürmüştüm çeyiz olarak babama çektiğim kredinin sonra anneme söyledim kapattıbnmde 440 tl lik bi kredim var babama destek amaclı cektm evlnmeden bitirmeyi düşünüyorum cceyiz olarak kredi borcu götürmeyim bide
allh kolaylık versin bol bereket versin bir çırpıda bitir insallh.nur topu gibi ceyiz diyip nişanlınıza sununbnmde 440 tl lik bi kredim var babama destek amaclı cektm evlnmeden bitirmeyi düşünüyorum cceyiz olarak kredi borcu götürmeyim bide
cnm bnm ne kadar iyi kazansan o kadar iyi birikim yapıyorsun öle bn olsam şunu yapardım dediğin çoğu şeyi o maaşa ulaşınca yapmıyorsun çünkü yapmadan da yaşadığın için yada biz öle yapıyoruz bilmiyorum. mesela ayda 4 kere giydiğim(pazar günleri tatilim var sadece) kot pantolon için neden 10 tane kot alayım mesea ama bnde ayy ne kadar maaş alıyor bn olsam şunlarıda alırım derdim ama kullanmadıktan sonra almanın anlamı yokkiçok tutumluyum çok iyi ev idare ederim.iyi maas alan bayanlara bazen hayret ediyorum.yani ben olsam söyle yapardım.su kadar alır sunu öderdim .bir sürü senaryo hesap kitap yapıyorum.allah herkeze bir bütçe veriyor. geçim veriyor.kısmet
valla bende kredi kartımı bile kuruşu kuruşuna kapatıp tüm çeyizimi borçsuz alıp götürdüm.dediğim gibi borca cok hassasım.hemen beni rahatsız eder bitiririm borcu.öyle yeni borçlara yelken acarım.taksitli alısveriş bile yapmam.ama ama eşim bizi batıran odur evlenmeden önce krediler cekilmiş onun borcları evlenince cekilmiş onun borcları yalnız bunrdan hiç haberim yok yıllar sonra ögrendim yediği hurmaları patlak verince.daha sayamadığım borclar eger ben tutumlu idareci olmayaydım ne hallere gelirdik.arkama bakmıyorum artık cok sıkıntılar cektim maddi manevi yıprandım.oda alıcagı dersi aldı ömrü boyunca cekmediği sıkıntıları cekti.o unutamayacagı dersi aldı .yolumuza devam ediyoruz yavrum içinben son 3 taksiti götürmüştüm çeyiz olarak babama çektiğim kredinin sonra anneme söyledim kapattı
valla bende kredi kartımı bile kuruşu kuruşuna kapatıp tüm çeyizimi borçsuz alıp götürdüm.dediğim gibi borca cok hassasım.hemen beni rahatsız eder bitiririm borcu.öyle yeni borçlara yelken acarım.taksitli alısveriş bile yapmam.ama ama eşim bizi batıran odur evlenmeden önce krediler cekilmiş onun borcları evlenince cekilmiş onun borcları yalnız bunrdan hiç haberim yok yıllar sonra ögrendim yediği hurmaları patlak verince.daha sayamadığım borclar eger ben tutumlu idareci olmayaydım ne hallere gelirdik.arkama bakmıyorum artık cok sıkıntılar cektim maddi manevi yıprandım.oda alıcagı dersi aldı ömrü boyunca cekmediği sıkıntıları cekti.o unutamayacagı dersi aldı .yolumuza devam ediyoruz yavrum için
allahım yavrunuza sağlık versin olur evlilkte çıkışlar inişler olur olsun arkaya bakarak yaşanmaz ben borç olarak hep şey derim kalbimizi kırmayalaım oldu bir kere şu parayı köpeğe atsan yemez ama biz didişiyoruz. Sağlık olsunda ödenir. birde güzel yavru varmış olsun rabbim onun yüzü suyu yürmetine yavrularımızın yüzü suyu hürmetine bizi feraha çıkartsın inşallahvalla bende kredi kartımı bile kuruşu kuruşuna kapatıp tüm çeyizimi borçsuz alıp götürdüm.dediğim gibi borca cok hassasım.hemen beni rahatsız eder bitiririm borcu.öyle yeni borçlara yelken acarım.taksitli alısveriş bile yapmam.ama ama eşim bizi batıran odur evlenmeden önce krediler cekilmiş onun borcları evlenince cekilmiş onun borcları yalnız bunrdan hiç haberim yok yıllar sonra ögrendim yediği hurmaları patlak verince.daha sayamadığım borclar eger ben tutumlu idareci olmayaydım ne hallere gelirdik.arkama bakmıyorum artık cok sıkıntılar cektim maddi manevi yıprandım.oda alıcagı dersi aldı ömrü boyunca cekmediği sıkıntıları cekti.o unutamayacagı dersi aldı .yolumuza devam ediyoruz yavrum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?