• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)

merhaba ben de geldim, beni de alın aranıza :)
ev kredim + kredi kartı borcum + bir tanıdığa borç + öğrenim kredisi borçlarım var :halay::halay::halay:

ev kredisi hariç geri kalanını bu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. inşallah yani. 4 ay kaldı nasıl bitecek bilmiyorum ama yine de amacım bu. Allah'a sığınıyorum.

Hoşgeldin canım benimde 1 seneye yakın kredi borcum var aylık 1350 tl ödüyorum nişanlımın 1500 tl kadar onunki kasımda bitiyo ayrıca benim 2 tane kredi kartim var 1 inin borcunu kapatmak üzereyim taksitleri var yıl sonuna kadar onu kapatıcam dıgerinide beyaz eşyaları alırken kullandık o da seneye bahara temizlenicek ve ben kk sız yasıycam inşallah ayrıca yeni ev tuttuk evlendikten sonra oturucamız evi eksiklerimiz var ayrıca nikah yapıcaz ama onun bile bi sürü masrafı var :KK43::mad:
bu haldeyken bi yandan gereksiz masraflarımı kısıp bi yandan da birikim yapmaya çalısıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun kazancımız bereketli olsun inşallah :KK68::KK55:

allahım yavrunuza sağlık versin olur evlilkte çıkışlar inişler olur olsun arkaya bakarak yaşanmaz ben borç olarak hep şey derim kalbimizi kırmayalaım oldu bir kere şu parayı köpeğe atsan yemez ama biz didişiyoruz. Sağlık olsunda ödenir. birde güzel yavru varmış olsun rabbim onun yüzü suyu yürmetine yavrularımızın yüzü suyu hürmetine bizi feraha çıkartsın inşallah
insalhh
allahım yavrunuza sağlık versin olur evlilkte çıkışlar inişler olur olsun arkaya bakarak yaşanmaz ben borç olarak hep şey derim kalbimizi kırmayalaım oldu bir kere şu parayı köpeğe atsan yemez ama biz didişiyoruz. Sağlık olsunda ödenir. birde güzel yavru varmış olsun rabbim onun yüzü suyu yürmetine yavrularımızın yüzü suyu hürmetine bizi feraha çıkartsın inşallah
tşk ederim.canım sagolun iyi dilekler için
işte bazı seyler tam vaktinde olucaktı cok zamansız oldu.kaybettiklerimiz bir ev ve arab parası kaybettik belki daha fazla.bu beni ço üzdü.çünkü benim kızım su an6 yasında kardes istiyor tam ilkokula başlayacagı dönem yanında olmam gereken dönemdi.yasım geçiyor ve ben yıllar sonra işe başladım 8 yıldır evdeydım simdi calısmak zoruma cok gitti.ve arkaya baktıgımızda gecen zaman ve hiçbir seyimiz yok.bizden nice kötü drumdaki etrafımdakilerin evi arabası varda bizim bir iğnemiz yok su haytta.çok kırgınım eşime bu yaptıgını asla unutamam bana cok koydu.ama bir anda silinip atılacak bir insan degildir.çok harika bir eş ve babadır.herkez sever sayar eşimi ama bu yaptıgını ummadıgım için cok kırgın su kalbim onaaaa

ben belki herseyi yaparım alır kazanırım su üç kuruş maasımla bile kendime güveniyorum .fakat kaybedilen zaman beni mahfediyor sanki su içim kanıyor kızlar o kadar acı veriyor

ben belki herseyi yaparım alır kazanırım su üç kuruş maasımla bile kendime güveniyorum .fakat kaybedilen zaman beni mahfediyor sanki su içim kanıyor kızlar o kadar acı veriyor

Canım çok geçmiş olsun sana evladına ailene bi zarar gelmemiş çok sükür burda anlattıkların bile kolay şey değil allah güç kuvvet versin en önemlisi sağlık o olsun eşinden bu hatası dısında memnunsun belli ki sanıyorum o da pişmandır hepimizin hataları pişmanlıkları oluyo bu hayatta ònemli olan önüne bakman allah seni yavruna bağıslasın inşallah hayırlısıyla ilerde daha çok kazanır telafi edersiniz maddi kayıpları ama geçen zaman telafi edilmiyo bundan sonra umutla bakın unutmaya çalısın nolur evladınız için rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi kardeş de nasip etsin ona :KK68::KK68::KK68:

Canım çok geçmiş olsun sana evladına ailene bi zarar gelmemiş çok sükür burda anlattıkların bile kolay şey değil allah güç kuvvet versin en önemlisi sağlık o olsun eşinden bu hatası dısında memnunsun belli ki sanıyorum o da pişmandır hepimizin hataları pişmanlıkları oluyo bu hayatta ònemli olan önüne bakman allah seni yavruna bağıslasın inşallah hayırlısıyla ilerde daha çok kazanır telafi edersiniz maddi kayıpları ama geçen zaman telafi edilmiyo bundan sonra umutla bakın unutmaya çalısın nolur evladınız için rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi kardeş de nasip etsin ona :KK68::KK68::KK68:
çok tşk edrim.iyi dilekleriniz için.hayırlısyla tekrar anne olmak istiyorum.yavrumun bir kardesi olsun çok istiyorum o kadar istiyorki bir görseniz.ama tam yeni ekmek yiyoruz dediğim an mümkün değil sartlar el vermez.hastane masrafını bile ödeyecek kenarda paramız yok su an

hayırlısı olsun canım rabbim yardım eder bnm aileminde zor zamanları bu aralar o yzdn destk oluyorm sizde birbirinize destk olarrak atlatıcaksnz kırgınlıkları bi kernara bırakmk en dogrusu olur

hayırlısı olsun canım rabbim yardım eder bnm aileminde zor zamanları bu aralar o yzdn destk oluyorm sizde birbirinize destk olarrak atlatıcaksnz kırgınlıkları bi kernara bırakmk en dogrusu olur
artık bıraktım kırgınlıgı küslüğü tartısmalarımızı cok ağzından burnundan getirdim yaptıklarını cünkü benim içim yandı.onun gibi birinden bunu beklemiyordum zaten bu cok koydu bana.su an yavrum için savasıyorum ve kendim için.eşimede destek oluyorum fazlasıyla fakat.34 yasındayım ikinci cocugumu düşüneyim kızımımı düşüneyim kendimimi düşüneyim gelecegimimi düşüneyim cok kilit bir dönemdeyim bu saat evatlerimizla ilgilenme büyütme dönemiydi biz sanki yeni evlenmiş gibiyiz hatta daha beteri bir küçük altınımız bile yok.ben cocugu bazen unut su yavrun için dişini tırnagına tak kadın evide arabayıda al .kimseye muhtaç olmadan yaamaya hayatına bak diyorum.sonra diğer taraftan kızım boynumu büküyor kardes hasretiyle yanıyor.yani o kadar zor durumdayımki bilemezsinz.anatabiliyormuyum.maddiyattan ziyade tabi oda var.ama manevi zamansızlık bizi yıktı.olmamalıydı heleki benim gibi bunları hak etmeyen birine.ben inanaın evlendiğimiz günden beri sırtıma ve içime camasır almadım bekarken olan stokları giydim aman ev bark sahibi olalım diye yavrumuz var gelecegi için diye.yani cok icim yandı sizi sıktıysam kusura bakmayın .dert yanmak istedim

su an yaptıklarından çok pişman cokkkk sıkıntılar cekti neler yasadı eşim.ama hiçbişey bize zamanı geri getirmeyecek.bir yıl bile bizim alehimize oynuyor.ev mi almaya calısalım çocukmu yapalım.geçim derdinemi düşelim tüm düzenimiz bozuldu.ALLAH İNSANI YASADIGINDAN GERİ KOYMASIN.çok zor inanın.buda bizim sınavımız

merhaba ben de geldim, beni de alın aranıza :)
ev kredim + kredi kartı borcum + bir tanıdığa borç + öğrenim kredisi borçlarım var :halay::halay::halay:

ev kredisi hariç geri kalanını bu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. inşallah yani. 4 ay kaldı nasıl bitecek bilmiyorum ama yine de amacım bu. Allah'a sığınıyorum.
hoşgeldin canım Allahım borçlarını hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin hayırlı birikimlerin olsun inşallah:)

Canım yaşadıkların hiç kolay değil ancak bundan sonra geriye dönüp bakma geleceğiniz için yavrunuz için mücadeleye devam

su an yaptıklarından çok pişman cokkkk sıkıntılar cekti neler yasadı eşim.ama hiçbişey bize zamanı geri getirmeyecek.bir yıl bile bizim alehimize oynuyor.ev mi almaya calısalım çocukmu yapalım.geçim derdinemi düşelim tüm düzenimiz bozuldu.ALLAH İNSANI YASADIGINDAN GERİ KOYMASIN.çok zor inanın.buda bizim sınavımız

özl değilse eger nedir seni bu kadar kıran üzen ? ne yaptı bn anlayamadm cünkü

hoşgeldin canım Allahım borçlarını hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin hayırlı birikimlerin olsun inşallah:)

Canım yaşadıkların hiç kolay değil ancak bundan sonra geriye dönüp bakma geleceğiniz için yavrunuz için mücadeleye devam
mücadeleye tam gaz devam yıkıldıgımı kimse zannetmemeli EŞİMİN AKRABALARI AİLESİ VE ELTİM.COK CEKEMEYEN VARDI onları sevindirmek bana göre degil.hep yek hep tek başına yola devam:KK69:

özl değilse eger nedir seni bu kadar kıran üzen ? ne yaptı bn anlayamadm cünkü
yoo özel degil beni kıran sey bizi bu hallere düşürmek.borc batagına düşmek(borsada kaybetmek).bizi ele muhtaç etmek.ben cok gururlu biriyim beni bu durumlara düşmek yıktı.evim mi arabamı kaybettim görmüş geçirmiş birinin bu hallere düşmesi cok acıdır

yoo özel degil beni kıran sey bizi bu hallere düşürmek.borc batagına düşmek(borsada kaybetmek).bizi ele muhtaç etmek.ben cok gururlu biriyim beni bu durumlara düşmek yıktı.evim mi arabamı kaybettim görmüş geçirmiş birinin bu hallere düşmesi cok acıdır

olmuşla ölmüşe fayda yok bitmiş gitmiş cana gelmesinde mal yerine knur bence bundn sonra allah bağışlasın evlad için calışıp ikinizde bişeyler yapın söylenp ağlanmakla düzelmiyo cünkü üzülme bu kadar

olmuşla ölmüşe fayda yok bitmiş gitmiş cana gelmesinde mal yerine knur bence bundn sonra allah bağışlasın evlad için calışıp ikinizde bişeyler yapın söylenp ağlanmakla düzelmiyo cünkü üzülme bu kadar
aynen cana gelmesinde ben bunu sınav olarak görüyorum.telafisi er yada geç gene var malin.ben herseyi yaparım allahın izniyle tek başıma bile.eşimin cok saygın bir işi var.ama ben kendi su üç kuruş maasımla neler yapılır onuda gösterecegim herkeze TABİ ALLAHIN İZNİYLE

aynen cana gelmesinde ben bunu sınav olarak görüyorum.telafisi er yada geç gene var malin.ben herseyi yaparım allahın izniyle tek başıma bile.eşimin cok saygın bir işi var.ama ben kendi su üç kuruş maasımla neler yapılır onuda gösterecegim herkeze TABİ ALLAHIN İZNİYLE

hadi inşallah.. sıkın kemerleri :) rabbm gönlünüze göre versn

çok tşk edrim.iyi dilekleriniz için.hayırlısyla tekrar anne olmak istiyorum.yavrumun bir kardesi olsun çok istiyorum o kadar istiyorki bir görseniz.ama tam yeni ekmek yiyoruz dediğim an mümkün değil sartlar el vermez.hastane masrafını bile ödeyecek kenarda paramız yok su an

Allah kolaylık versin canım çok zor seyler yaşamışsın inşallah bütün yaraların iyileşir rabbimin izniyle önünüze daha umut dolu bakmaya çalışın geriye bakarak geleceği göremezsiniz
bu arada yaşin kaç 2. çocuk için geç kalmak istemiyorumda demişsin biraz birikim yaptıktan sonra şöyle 1-2 sene sonrası gibi çocuk düşnseniz hem kendinizi maddi manevi biraz daha toplamış olursunuz

hadi inşallah.. sıkın kemerleri :) rabbm gönlünüze göre versn

Kesinlikle katılıyorum canım kemer sıkmadan rahata erişilmiyo bunun icin burdayız inşallah hep birlikte feraha ericez :KK55: bende burdaki arkadaşlardan bisey ögrenmeye çalısıyorum :KK52:8 senelik memurum borç kredi ödemekten kenara 2 kuruş ayıramadım elim rahatladıgında da olan paramı elbiseye kılık kıyafete ıvır zıvıra verdim:kızgın: ama akıllandım kararlıyım haziran ayında 100 $ yaptım bu ay 70 $ yıl sonuna kadar en az bi 500 $ yapıcam alacaklarım var arkadaslarımdan 2000 tl kadar onunla da altın hesabı açıcam yeni yıldan itibaren artık daha hızlı para biriktirmeye başlamıs olurum allahın izniyle sağlık sorunu olmasında :halay::KK9:

Allah kolaylık versin canım çok zor seyler yaşamışsın inşallah bütün yaraların iyileşir rabbimin izniyle önünüze daha umut dolu bakmaya çalışın geriye bakarak geleceği göremezsiniz
bu arada yaşin kaç 2. çocuk için geç kalmak istemiyorumda demişsin biraz birikim yaptıktan sonra şöyle 1-2 sene sonrası gibi çocuk düşnseniz hem kendinizi maddi manevi biraz daha toplamış olursunuz
yasım 34 artık öyle yapıcagız el mahkum cunku 2 yıl sonraya kaldı hayaller.ve kendimizi dediginz gibi maddi manevi biraz toparlarız

Kesinlikle katılıyorum canım kemer sıkmadan rahata erişilmiyo bunun icin burdayız inşallah hep birlikte feraha ericez :KK55: bende burdaki arkadaşlardan bisey ögrenmeye çalısıyorum :KK52:8 senelik memurum borç kredi ödemekten kenara 2 kuruş ayıramadım elim rahatladıgında da olan paramı elbiseye kılık kıyafete ıvır zıvıra verdim:kızgın: ama akıllandım kararlıyım haziran ayında 100 $ yaptım bu ay 70 $ yıl sonuna kadar en az bi 500 $ yapıcam alacaklarım var arkadaslarımdan 2000 tl kadar onunla da altın hesabı açıcam yeni yıldan itibaren artık daha hızlı para biriktirmeye başlamıs olurum allahın izniyle sağlık sorunu olmasında :halay::KK9:
insalhhh hadi bakalım canım sağlıgımız yerinde olsun calısalım hersey olur tabi dikkat etmek lazım harcamalara .ben alıskanım bu konuda zorlanmam.her daim herseyin indirimde olanını alırım.makete gidince gerekli b,irseyse alırım.fazla bişeyi asla evime sokmam.kalabalık etmem.evim cok sade ve zarif dösenmiştir.
yemeden içmeden asla ucuza kaçmam kalite olarak az alırım temiz alırım icabında en iyi kahvaltılık en iyi sucuk en iyi sebzeyi almaya calısırım.peyniri köyden yaptırırım yaglı peynr kısın yeriz tuzlu güzel.kışlık hazırlık yaparım.sebze meyve köyden ara sıra aslında kayınvalideyle su olaylar yüzünden aramız acık köye sık gitsem neler yaparım daha ama neyse.

Back
X