• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)

papattya çok güzel bir alışkanlık ben ve esimde öyleyiz en ufak fırsatta hemen gezsek tatil yapsak.ama biz sizin kadar sanslı degiliz bütçemiz el vermez ama.gezme tutkumuz aynı gözümü kırpmam acil ihtiyacım olan esyayı ertelerim tatile veririm harcarım o parayı.
Biz böyle mutluyuz. Evime çok gereksiz şey de almam. Ayyy ne güzelmiş diyerek dekorasyon ürünleri ile doldurmam. Evime bi tablo istiyordum. Çok pahalı geldiler. Netten sevdiğim bi foto buldum çıktısını aldık istediğim boyutta. Bi de çerçeve yaptırdık. Al sana tablo.
Eşim bi gezi bloğu açmamı öneriyor.
Canım biz de çok ekonomik tatil yapıyoruz. Çok harcamıyoruz tatilde. Ailecek alıştık artık bu düzene

Ben bu topiği yeni gördüm yaaa, hangi ara 20. sayfaya geldiniz kızlar :KK57: gerçi hiç üşenmeden hepsini okudum. Bensiz topik olmaz, bende geldim haberiniz olsun:KK62:
Şaka bir yana Magnoliam Magnoliam topiğin hayırlı olsun. Ayrıca hepinizin bol bereketli birikimleri olsun
Hoşgeldin canım çok teşekkürler hayırlı bereketli birikimlerin olsun inşallah:)

herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum :KK70:
Günaydın canım bende ayın 15ibe kadar kemer sıkma politikasındayım çok iyi yapmışsın bende bayılırım mısıra cips hiç aklıma gelmez:)

Günaydın kızlar bugün ki harcamalarınız neler? Bugün 15 günde bir gelen yardımcı bayanım var evde temizlik için 60 tl veriyorum. Birde pazar işim var bakalım onu da halledersem bu hafta çok harcamam olmaz. Aslında 5000 tl biriktirdim ama o kızımın kreş parası eylülde okula vereceğim o yüzden hiç dokunmak istemiyorum. Şimdi ilk hedefim kurban parası kredi kartım 5500 lira kaldı onu da aralığa kadar sıfırlıyorum 3700 lira vergi dairesine borcumuz var onu kapatacağım arabanın 2. Vergisi car 500 lira annemin kurban parasını biriktireceğim başka bir borcum yok Allaha şükür toplamda 13.500 gibi bir paraya ihtiyacım car okul parası hazır çünkü onuda bu 5 ay içindebirireceğim inşallah sıbrasında da asla savurganlık yapmayıp geleceğiniz için birikim yapacağım. Allahım herkese hayırlı bol kazançlar nasip etsin:)

Günaydın kızlar bugün ki harcamalarınız neler? Bugün 15 günde bir gelen yardımcı bayanım var evde temizlik için 60 tl veriyorum. Birde pazar işim var bakalım onu da halledersem bu hafta çok harcamam olmaz. Aslında 5000 tl biriktirdim ama o kızımın kreş parası eylülde okula vereceğim o yüzden hiç dokunmak istemiyorum. Şimdi ilk hedefim kurban parası kredi kartım 5500 lira kaldı onu da aralığa kadar sıfırlıyorum 3700 lira vergi dairesine borcumuz var onu kapatacağım arabanın 2. Vergisi car 500 lira annemin kurban parasını biriktireceğim başka bir borcum yok Allaha şükür toplamda 13.500 gibi bir paraya ihtiyacım car okul parası hazır çünkü onuda bu 5 ay içindebirireceğim inşallah sıbrasında da asla savurganlık yapmayıp geleceğiniz için birikim yapacağım. Allahım herkese hayırlı bol kazançlar nasip etsin:)
amin bol bereketli hayırlı kazançlar olsun hepimizin

Biz böyle mutluyuz. Evime çok gereksiz şey de almam. Ayyy ne güzelmiş diyerek dekorasyon ürünleri ile doldurmam. Evime bi tablo istiyordum. Çok pahalı geldiler. Netten sevdiğim bi foto buldum çıktısını aldık istediğim boyutta. Bi de çerçeve yaptırdık. Al sana tablo.
Canım biz de çok ekonomik tatil yapıyoruz. Çok harcamıyoruz tatilde. Ailecek alıştık artık bu düzene
Geziye gideceğimde sana danışacağım canım gittiğin bir yerse fikir alırım:)

herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum :D
Bazen benimde çikolata filan çok çekiyor.. Evde süt ve kakao varsa hemen kakaolu süt yapıyorum evde :)

benimde son 15 tl kaldı.hafta sonuna kadar ekmek parası yapmam lazım.bugün bir poset sebze hazırlamıs bahcıvan amcamız bana ve iş arkadasıma onu gggötürecegm domates biber salatalık. 3 adet taze patlıcanla güzel bir güveç yapıcam acılı.cacık salata yaparım yanına bugunku menüm o
ooo süper menü şimdide afiyet olsun canım :)

herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum :KK70:

Hoşbulduk canım, sen mısır deyince aklıma geldi. Benimde 1 paket mısırım duruyor. Bari birilerini geldiğinde patlatayım akşamları, hem değişik bir çeşit olur yoksa ziyan olacak
hosgeldin sempatik
bekleriz:KK25:

Hoşbulduk cnm :))

Gercwkten çok güzel bir fikir blog açmak. Fotograflarla da desteklersen kısa sürede bir çok kitleye ulaşabilirsin. Bir çok takipçi olur, baş da ben :KK48: Bir yere gideceksem mutlaka nereleri gezmeliyim, nerede ne yenir, nerden ne fiyata alınır. Mutlaka önce araştırır ve telefona not ederim. Gittigim dede gerçekten bu bilgiyi aldığım kişi için bol bol dua ederim :)

Hoşgeldin canım çok teşekkürler hayırlı bereketli birikimlerin olsun inşallah:)

Günaydın canım bende ayın 15ibe kadar kemer sıkma politikasındayım çok iyi yapmışsın bende bayılırım mısıra cips hiç aklıma gelmez:)
Hoş bulduk cnm :)

kızlar işe başlamadan önce nescafe fazla içmezdim komsularımla tek tük içerdim.biz genelde ballı süt yapardım onu içerdik:KK50::KK70: sağlıklı yaşardık.simdi nescafe içer oldum yaa günde bir fincan bilemedin en fazla 2 sizce cokmu iyimi.ben çay içmem türk kahvesi ağzıma almam.5 yılda bir.:KK70:siğara zaten ağzıma sürmedim.ben sağlıksız buluyorum nescafeyide yaahu.niye içmek istegim var anlamadım

kızlar işe başlamadan önce nescafe fazla içmezdim komsularımla tek tük içerdim.biz genelde ballı süt yapardım onu içerdik:KK50::KK70: sağlıklı yaşardık.simdi nescafe içer oldum yaa günde bir fincan bilemedin en fazla 2 sizce cokmu iyimi.ben çay içmem türk kahvesi ağzıma almam.5 yılda bir.:KK70:siğara zaten ağzıma sürmedim.ben sağlıksız buluyorum nescafeyide yaahu.niye içmek istegim var anlamadım
Malum kafein bağımlılık yapar. Sendede yavaş yavaş başlıyor. Bende kahve koliklerdendim bir ara... Ama ben nescafe vs. hiç içemem. Benim içtiğim sert olacak. Espresso , filtre kahve yada türk kahvesi gibi. Ama artık azalltım Şimdi günde bir tane sade bir türk kahvesi ohhh misss:kahve: max 2 tane içerim.

Malum kafein bağımlılık yapar. Sendede yavaş yavaş başlıyor. Bende kahve koliklerdendim bir ara... Ama ben nescafe vs. hiç içemem. Benim içtiğim sert olacak. Espresso , filtre kahve yada türk kahvesi gibi. Ama artık azalltım Şimdi günde bir tane sade bir türk kahvesi ohhh misss:kahve: max 2 tane içerim.
ay ben sade türk kahvesi yada sde nescafe içeyim beni çarpar baş dönmesi mide krampı yapıyor:confused:küt bayılırım agır geir.
nescafeyide süt tozu bolll iki çinke nescafeyle yapıp içiyorum

granül kahvedense türk kahvesi çok faydalı. günde 1 fincan türk kahvesinin sayısız faydaları var. granül kahve hiç tüketmem.

Back
X