Canım cep olayını bile bilmiyordum mesela. İçime su serptin bu açıklamayla. Sağol canım. Ama şu bir gerçek ki, doktor araştırması yapmadım ben. Hemen gittiğim ilk doktordan randevu aldım. Bu konuda huzursuz olsam da çaktırmıyorumCanım, damla açılan cep ile yuvarlağa açılan çep farklı. Hiçbirimiz tabelası güZelmiş diyip Dr seçmedik. Hele de sen canım benim çok iyi araştırdın, eminim MİLİMETRİK cep açmıştır. Protez cukkk diye otumuştur. Bi de damlaların altında tırnaklar var, konulduğu yere tutunuyor.dönmesi için Dr un çoook büyük cep açması lazım o da mümkün değil gönlümüzü ferah tutalım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
damla silikon kayar mı
- Konu Sahibi fafur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Dönmez canım, aklına getirme yaaaa dönme ihtimali o kadar az ki, ilk aylar dönmezse. Hiç dönmez. Hoca doğru cebi açmıştır merak etme. Benim Dr da bana damla takacaktı , çünkü derim ve kasım yuvarlağı kamufle edemicek kdr ince görünmüştü. Hocam ya dönerse demiştim, nerden çıkarıyorsun bunu? Mümkün değil demişti. Protezin genişliğinden çok çok büyük bi cep açılması lazım, bi de tırnakları var altta, dokuya tutunuyor demişti. DÖN-MEZCanım cep olayını bile bilmiyordum mesela. İçime su serptin bu açıklamayla. Sağol canım. Ama şu bir gerçek ki, doktor araştırması yapmadım ben. Hemen gittiğim ilk doktordan randevu aldım. Bu konuda huzursuz olsam da çaktırmıyorum
Canım sağol yaa. Nasıl içimi rahatlatıyorsun anlatamam. Hele o ceplere "milimetrik" vurgusu yaptın ya, evet yaaa dedim, doktorum da milimetrik açmıştır herhalde Bu forumda bana en iyi, ilaç gibi gelen insansın Herkese yetişiyorsun, ne yüce gönüllüsün Canım inşallah senin de tüm sürecin gönlüne göre geçer. Çabucak iyileşir, hemen kullanırsın cicişlerini :)Dönmez canım, aklına getirme yaaaa dönme ihtimali o kadar az ki, ilk aylar dönmezse. Hiç dönmez. Hoca doğru cebi açmıştır merak etme. Benim Dr da bana damla takacaktı , çünkü derim ve kasım yuvarlağı kamufle edemicek kdr ince görünmüştü. Hocam ya dönerse demiştim, nerden çıkarıyorsun bunu? Mümkün değil demişti. Protezin genişliğinden çok çok büyük bi cep açılması lazım, bi de tırnakları var altta, dokuya tutunuyor demişti. DÖN-MEZ
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Sağol canım hepimiz aynı kaygılara sahibiz, aynı şeylerden korkuyor ve aynı şeylerle mutlu oluyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz güzellikte günler yaşarız. Sende durumlar nasıl ? Benim yarın bir hafta oluyor , hala sabah kalktığımda acayip bi gerginlikle uyanıyorum, sen rahatladın mı biraz?Canım sağol yaa. Nasıl içimi rahatlatıyorsun anlatamam. Hele o ceplere "milimetrik" vurgusu yaptın ya, evet yaaa dedim, doktorum da milimetrik açmıştır herhalde Bu forumda bana en iyi, ilaç gibi gelen insansın Herkese yetişiyorsun, ne yüce gönüllüsün Canım inşallah senin de tüm sürecin gönlüne göre geçer. Çabucak iyileşir, hemen kullanırsın cicişlerini :)
Canım bir süre tatildeydim. Anca girip bakıyorum foruma. Bugün benim 33. günüm. Artık hiç bir sıkıntım yok çok şükür, kendim yatıyorum, kalkıyorum, hafif ağır eşyalarımı taşıyabiliyorum. Gerginlik çok çok hafif bir şekilde, sabahları ilk kalktığımda oluyor sadece. 1 dakika bile sürmeden geçiyor hemen. Senin daha gerginliğin sürmesi çok normal. Doktorun izler için verdiği kremi sürmeye çalışıyorum bu günlerde ama düzenli, günde 3 kere sürmek mümkün olmuyor malesef. Aksatıyorum onu.Sağol canım hepimiz aynı kaygılara sahibiz, aynı şeylerden korkuyor ve aynı şeylerle mutlu oluyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz güzellikte günler yaşarız. Sende durumlar nasıl ? Benim yarın bir hafta oluyor , hala sabah kalktığımda acayip bi gerginlikle uyanıyorum, sen rahatladın mı biraz?
30 günü doldurunca gidip kendime sutyen aldım desteksiz, altında tel olmayan. 80 B oldu. Desteksiz 80 olacak demek ki bundan sonra meme ölçüm.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Bu sabahki gerginlik çoook azdı aynen, 1 dk dürüyor geçiyor. Tam olarak bitmesi kaç gün? Bu arada tatildeyim demişsin, deniz/ havuz a girebiliyor musun ? Zaten şu anda Dr girebilirsin dese bile imkansız , çünkü henüz biri biraz daha büyük ve sertler seninkiler yumuşadı mı biraz ?Canım bir süre tatildeydim. Anca girip bakıyorum foruma. Bugün benim 33. günüm. Artık hiç bir sıkıntım yok çok şükür, kendim yatıyorum, kalkıyorum, hafif ağır eşyalarımı taşıyabiliyorum. Gerginlik çok çok hafif bir şekilde, sabahları ilk kalktığımda oluyor sadece. 1 dakika bile sürmeden geçiyor hemen. Senin daha gerginliğin sürmesi çok normal. Doktorun izler için verdiği kremi sürmeye çalışıyorum bu günlerde ama düzenli, günde 3 kere sürmek mümkün olmuyor malesef. Aksatıyorum onu.
30 günü doldurunca gidip kendime sutyen aldım desteksiz, altında tel olmayan. 80 B oldu. Desteksiz 80 olacak demek ki bundan sonra meme ölçüm.
Yok canım. Deniz tatili değil. Öyle akraba, kuzen gezmeleri. Madem denize gidemiyorum, bari şehirleri gezeyim dedim. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay solaryum , güneşlenme yasak demişti.Bu sabahki gerginlik çoook azdı aynen, 1 dk dürüyor geçiyor. Tam olarak bitmesi kaç gün? Bu arada tatildeyim demişsin, deniz/ havuz a girebiliyor musun ? Zaten şu anda Dr girebilirsin dese bile imkansız , çünkü henüz biri biraz daha büyük ve sertler seninkiler yumuşadı mı biraz ?
O gerginlik tam olarak ne zaman geçti bende diye düşünüyorum. Tam hatırlamıyorum gün olarak. 13. günümde sanki, kimseden destek almadan kalkmaya başlamıştım rahat şekilde. Yatması kolay geliyordu, sabah kasılma, gerginlik oluyordu tabi yine kalkarken. Ama bir bakmışım işte, bitivermiş gerginlik :)) Gün gün not tutsaydım keşke gelişmeleri :)
Benimkiler sanki hafif yumuşadı. Yani en azından dokununca ilk günlerdeki gibi gergin, kaskatı değil gibi geliyor bana. Ama tabi ki yumuşak değil. O beklenilen yumuşaklık ne zaman olur 3. ayda mı, 6. ayda mı, 1 yılda mı
Sende durumlar nasıl? Sanırım rahat geçiriyorsun sürecini. Maşallah. Pozitif görüyorum hep seni. İnşallah hep böyle devam eder :) Biri daha büyük demişsin. Benim de sağ göğsüm birazcık daha büyük. Göğüslerimi ortada ne zaman birleştirecem sabırla bunu bekliyorum :) İkisi de yanlarda. Bir badi giysem hemen yanlardan taştığı belli oluyor :)
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Bugün 13. Gün ve tıpkı sen gibi BUGÜN BITTI yeni yeni yumuşuyorlar ben açtığım konuya arada girip gelişmeleri yazıyorum dur yaziiim hemenYok canım. Deniz tatili değil. Öyle akraba, kuzen gezmeleri. Madem denize gidemiyorum, bari şehirleri gezeyim dedim. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay solaryum , güneşlenme yasak demişti.
O gerginlik tam olarak ne zaman geçti bende diye düşünüyorum. Tam hatırlamıyorum gün olarak. 13. günümde sanki, kimseden destek almadan kalkmaya başlamıştım rahat şekilde. Yatması kolay geliyordu, sabah kasılma, gerginlik oluyordu tabi yine kalkarken. Ama bir bakmışım işte, bitivermiş gerginlik :)) Gün gün not tutsaydım keşke gelişmeleri :)
Benimkiler sanki hafif yumuşadı. Yani en azından dokununca ilk günlerdeki gibi gergin, kaskatı değil gibi geliyor bana. Ama tabi ki yumuşak değil. O beklenilen yumuşaklık ne zaman olur 3. ayda mı, 6. ayda mı, 1 yılda mı
Sende durumlar nasıl? Sanırım rahat geçiriyorsun sürecini. Maşallah. Pozitif görüyorum hep seni. İnşallah hep böyle devam eder :) Biri daha büyük demişsin. Benim de sağ göğsüm birazcık daha büyük. Göğüslerimi ortada ne zaman birleştirecem sabırla bunu bekliyorum :) İkisi de yanlarda. Bir badi giysem hemen yanlardan taştığı belli oluyor :)