Damla protez taktıran hanımlar bakabilir mi?

bezo41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
9
2
37
3 ay önce 320 cc damla moderate silikon taktırdım. Fakat 3 ay olmasına rağmen bilhassa dekolte kısmı bi hayli sert.
1. Bu böyle mi kalır artık yoksa 3 aydan sonra da yumuşamada artma olabilir mi?
2. damla gibi gelmiyor hiç gözüme alt lob daha dolgun gibi değil de her tarafı eşit gibi görünüyor. Acaba 3 aydan sonra da hala inme olur mu?
tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

3 ay önce 320 cc damla moderate silikon taktırdım. Fakat 3 ay olmasına rağmen bilhassa dekolte kısmı bi hayli sert.
1. Bu böyle mi kalır artık yoksa 3 aydan sonra da yumuşamada artma olabilir mi?
2. damla gibi gelmiyor hiç gözüme alt lob daha dolgun gibi değil de her tarafı eşit gibi görünüyor. Acaba 3 aydan sonra da hala inme olur mu?
tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Merhaba şuan nasıllar durumunuzu günceller misiniz ben de damla silikon taktırdım süreci merak ediyorum

Güncel...Kas üstü yaptırmak istediğimden yüksek ihtimal damla olacak, taktıranlar yorum yapabilirler mi???

Benim de 3 ay oldu damla. Dekolte tarafı hafif bir sertlikte ama damla olduğu için yukarıdan doğal görünümlü bir başlangıcı var. 6 ay sonunda bence son halini alır. Evet tas konmuş gibi değil ama yine de her tarafı neredeysre eşit gibi ,ben de böyle istiyordum.

Benim de 3 ay oldu damla. Dekolte tarafı hafif bir sertlikte ama damla olduğu için yukarıdan doğal görünümlü bir başlangıcı var. 6 ay sonunda bence son halini alır. Evet tas konmuş gibi değil ama yine de her tarafı neredeysre eşit gibi ,ben de böyle istiyordum.
Kas üstü mü? Yumuşaklık nasıl?

Kas zarı altı, yani kas üstü sayılır. Yumuşaklık alt kadranlarda daha iyi üst tarafa göre, rahatsız edici abartı bir sertlik yok ama hiçbir noktada
Benim de 2.5 ay oldu daha da yumuşasın diye bekliyorum,kas zarı altı olup da memnun olmayan hiç görmedim, maşallah...Benim kas üstü

Benim de 2.5 ay oldu daha da yumuşasın diye bekliyorum,kas zarı altı olup da memnun olmayan hiç görmedim, maşallah...Benim kas üstü
Daha erken baya. Hiç kafaya takmayın bence en iyisi zamana bırakmak keyfini cikarmak:) her gun öncekinden iyi olacak

X