*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

[/url][/IMG]

Buna bayıldımmmm süperr olmuşş.
allhım tamamına erdirsin.çok yakışmışsınız resmler ve siz harikasınız.allhım bi ömür mutlu etsin :)

allah ayırmasın maşallah canım çok yakışmışsınız

süper olmuşş

resımler harıka

bı ömürboyu mutluluklar

Canım muhteşem görünüyor resimler. HAyırlısı olsun hepsi.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sağol, beğenmenize çok seviniyorum zemuszemus

çok tatlısınız maşallah Allah hep mutlu etsin..

cok güzel olmussun damlacigim :) birbirinize cok yakismissiniz allah tamamini erdirsin insallah :) darisi diger bekar arkadaslarin basina

çok ama çok yakışmışsınız canım......Allah mesut etsin ömür boyu

çok teşekkür ederimm , evet darısı tüm bekarların başına tatlım, bu özel hislerin herkesin tatmasını isterim opuyorumnanaktan

Yaa sen asker bekliyordun bitirdi geldi di mi boshayallersmile
Allah tamına erdirsin canım çok güzelsiniz ya

evet canım bende asker bekliyodum 1 ay önce geldi :asigim: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Ay seni görünce yemin ederim umut ışığı oldu bana yani,
demek ki bitiyormuş, demek ki nişan 1 ayda yapılabiliyormuş,
demek ki beklediğine deyiyormuş, demek ki beklenen gün geliyormuş, demek ki sabreden muradına eriyormuş canım çok mutlu ol inşallah, darısı başıma :kedi:

damlacım çoook güzeelll maşşşalllaaah Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: .darısıda düğün fotoğraflarınıza inşallahhh sositososito

ama canım benim nişanım askere gitmeden oldu :kedi: ama geçiyo yani canım benim şimdide düğüne şafak sayıyoruz, düğünde 12 eylülde kısmetse :asigim:

Wowwww :1shok: negúzel fotogralariniz var masallahhh...pozlar, siz, kalite olsun..
Acayip uyumlusunuz,ne güzel yakisiyorsunuz birbirinize masallahhhh.. super vallaha..
Allah tamamina erdirsin canim..

Wowwww :1shok: negúzel fotogralariniz var masallahhh...pozlar, siz, kalite olsun..
Acayip uyumlusunuz,ne güzel yakisiyorsunuz birbirinize masallahhhh.. super vallaha..
Allah tamamina erdirsin canim..

muhteşemsiniz. Allah tamamına erdirsin.
pozlara, fotojenikliğinize bayıldım

çok teşekkür ederim ikinizede sizde bu kadar içten yazdığınız için çok süpersiniz ne diyim valla çok sağolun beğenmenize çok seviniyorum a.s.

canım koca koca mutluluklar dilerim çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…