• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

Yorum yapmaya bile kıyamadım canım ya..İnanılmaz güzel kareler bunlar.

Hele nişanlının kravatından çekme pozuna bittim resmen boshayallersmile

Sen de çok hoşsun.Abiyenin rengi duruşu modeli herşeyi mükemmel.Olumsuz hiçbirşey yok.Nişanlınla uyumunuz da harika.

Daha ne ossun anam Şeniz

maşallah size çok güzelsiniz ömrünüzde hep güzel olsun inşallah pozlarınızada bayıldım gerçekten mükemmel olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluklar dilerim

Yorum yapmaya bile kıyamadım canım ya..İnanılmaz güzel kareler bunlar.

Hele nişanlının kravatından çekme pozuna bittim resmen boshayallersmile

Sen de çok hoşsun.Abiyenin rengi duruşu modeli herşeyi mükemmel.Olumsuz hiçbirşey yok.Nişanlınla uyumunuz da harika.

Daha ne ossun anam Şeniz

ayyy çok sağol ne kadar güzel yorum yapmışsın yaa çok teşekkür ederim canım a.s., ben seni tanıyorum bu :1: bugün ne giydin topiğinde sizleri takip ediyorum çok güzel cicileri kombine ediyosunuz tebrikler sizede opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsunuz pozlarınız farklı allah mesut etsin hoşçakal

ayy cok yakismisinizzzzzzz, mutluluklarr masalllahhh...

Gerçekten çok çok güzel fotoğraflarınız var..mutluluğunuz daim olsun..

allah tamamına erdirsin çok yakışmışsınız cnm :)

Rabbim tamaminida erdirir insallah =)

Agzinizin tadi bozulmasin...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sizede mutluluklar Allah bekarlarada nasip etsin :Saruboceq:

Maşallah :nazar:
Harikasınız cnm,çok yakışmışsınız
Herşeyinizle mükemmel görünüyorsunuz opuyorumnanaktan
Allah mutluluğunuzu daim etsin yerimseniben

en baştaaa maşşşşşşallahhh diyorum :nazar:
çok güzelsiniz yaa
nasıl doğal çıkmışsınız
çok da güzel aşk çıkmış ortaya

1 ay sonra düğünüm var bi kaç tüyo alim nası bu kdr doğal pozlar verebiliiyosunuz yaa ben acaip kasılıyorum uyuz oluyorum bilmiyorumkismile

o kadar cok yakismissinizki yazicak kelime bile bulamiyorum.allah tamamina erdirsin.fotolar bi harika .her sey gönlünüzce olsun.:nazar:

valla canım klasiktir genelde hep şey denir ayy çok yakışmışsınız ... Ama inan GERÇEK anlamda yakıştığını düşündüğüm ender çiftlerden oldunuz :lepi: :lepi: mutluluklar :nazar:

Back