Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Motiva yuvarlak bendeki. Doktorum damlayı kendisi önermemişti. Ben de doğal meme kavisli durmasını istiyorum demiştim. Dual plan yöntemi yapıldı. Şimdi çok güzel memelere sahibimDoktorum motiva implant kullanıyor damla mi yuvarlak mi kararsız kaldım. Damla sarkma yapar diyorlar. Yaptıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
sıkıntı yaşamayan demek istedimbende motiva round var doktoruma motiva ergonomiks(anatomik model) istiyorum dedim dekolte bölgemin daha iyi durması için yuvarlak önerdi çünkü oldukça zayıfım ısrar etsem onu takardı ama doktoruma güvendim bence doktorunuza bırakın ama damla modelinin türkiyede bu kadar istenmemesi yurt dışında ise daha çok tercih edilmesi hep şehir efsanesi gibi geliyor bana illa ki sıkıntı yaşayanlar olmuştur ama 15 senedir kullanan arkadaşım var bu foruma da keyfi yerinde olan ya da sıkıntı yaşayan gelip yazmaz damla kullanıp sorun yaşayanlar yazıyor sonra da herkes damla sıkıntılı sanıyor bu iş biraz sizin vücudunuza ve de şansa bağlı ama doktorunuzu dinleyin
Benim daha yeni takıldı o açıdan nasıl olur bilmiyorum ama mesela bana yuvarlak kas üstünde sana olmaz kendini belli eder demişti,ya yuvarlak kas altı yada damla kas üstü olacaktı.Size hangi yöntemle damla yada yuvarlak olacakDoktor ölçüm yaptı ikisi de size uygun dedi fiyat olarak yuvarlak 15 bin damla 19 bin dedi hala tam olarak karar veremedim yuvarlak bir süre sonra oturuyor ve aşağı iniyor diyorlar damla protezi yaptiranlarin görsel örneğini pek bulamadım o yüzden ne nasıl durur çok emin olamıyorum
Doktorum ölçüm yaptıktan sonra sana damla da olur dedi. Yuvarlak da olsa damla da olsa kas alti yapacağını söyledi. 1.70 boy 60 kiloyum siz ne kadara yaptırdınız acabaBenim daha yeni takıldı o açıdan nasıl olur bilmiyorum ama mesela bana yuvarlak kas üstünde sana olmaz kendini belli eder demişti,ya yuvarlak kas altı yada damla kas üstü olacaktı.Size hangi yöntemle damla yada yuvarlak olacak
Damla ile yuvarlak arasında 2 bin fark vardı yuvarlak 25 damla 27 idiDoktorum ölçüm yaptıktan sonra sana damla da olur dedi. Yuvarlak da olsa damla da olsa kas alti yapacağını söyledi. 1.70 boy 60 kiloyum siz ne kadara yaptırdınız acaba
Damla örnekleri görmek için arama motoru yada video için anatomical mentor vs yazarsan birçok video görsel cikabiliyorDoktorum ölçüm yaptıktan sonra sana damla da olur dedi. Yuvarlak da olsa damla da olsa kas alti yapacağını söyledi. 1.70 boy 60 kiloyum siz ne kadara yaptırdınız aca
Doktorum ölçüm yaptıktan sonra sana damla da olur dedi. Yuvarlak da olsa damla da olsa kas alti yapacağını söyledi. 1.70 boy 60 kiloyum siz ne kadara yaptırdınız acaba
Merhaba cok geçmiş olsun. Ameliyatinizi oldunuz mu? Nasılsınız iyimisiniz? Ağrılarınız ne durumda? Birde neye karar verdiniz:)Bugün araştırma Hastanesi'nde bir doktorla görüştüm kendisi mentor yuvarlak purtuklu yüzey kullandığını damlanın üst tarafı boş olduğu için zamanla yerçekimi etkisiyle o boşluğun daha fazla olacağını söyledi. Damladan vazgeçtim diyebilirim. Şuan kararsizligim doktorlar arasinda diyebilirim. Biri motiva pürüzsüz kullanıyor diğeri mentor purtuklu kullaniyor. Haftaya ameliyat günü almam gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba cok geçmiş olsun. Ameliyatinizi oldunuz mu? Nasılsınız iyimisiniz? Ağrılarınız ne durumda? Birde neye karar ver
Malesef daha olamadım ama kesinlikle yuvarlak yaptiracagimMerhaba cok geçmiş olsun. Ameliyatinizi oldunuz mu? Nasılsınız iyimisiniz? Ağrılarınız ne durumda? Birde neye karar verdiniz:)
merhaba, hala memnun musunuz estetikten. kas alt dışındaki yöntemlerde silikon ele geliyor diye bir inanış var, siz böyle bir durum yaşadınız mı?bende motiva round var doktoruma motiva ergonomiks(anatomik model) istiyorum dedim dekolte bölgemin daha iyi durması için yuvarlak önerdi çünkü oldukça zayıfım ısrar etsem onu takardı ama doktoruma güvendim bence doktorunuza bırakın ama damla modelinin türkiyede bu kadar istenmemesi yurt dışında ise daha çok tercih edilmesi hep şehir efsanesi gibi geliyor bana illa ki sıkıntı yaşayanlar olmuştur ama 15 senedir kullanan arkadaşım var bu foruma da keyfi yerinde olan ya da sıkıntı yaşayan gelip yazmaz damla kullanıp sorun yaşayanlar yazıyor sonra da herkes damla sıkıntılı sanıyor bu iş biraz sizin vücudunuza ve de şansa bağlı ama doktorunuzu dinleyin