Damla Damla Kan

saman yolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
176
0
96
İstanbul
uzun zamandır bu sitedeyim fakat şimdi farklı bir sorunum var. bişi paylaşmak istiyorum sizinle .daha öncede anlatmıştım bii ilişki yaşadım,2 ay geçti üstünden.evli olmadığım için tam bi birleşme olmamıştı.kan testleri ultrasonlar falan da gebe olmadığımı göstermişti zaten.benim sıkıntım şu şimdi
. ertesi gün bir iki damla kan geldi vajinamdan.sonrasında haftada bir,on günde bir gibi sürelerle sadece peçeteye silerken toplu iğne başı gibi kan geliyor.önemsememiştim geçer diye ama 2 ay oldu hâlâ çok seyrek de olsa bir damla kan geliyor.doktor kontrolüne gittiğimde beni nasıl bir tedavi şekli bekler? yani bana kalsa hiç gitmeyi bile düşünmüyorum beni rahatsız eden bişi değil çünkü ama acaba önemli bişi midir ki off bi bilen olsa da az çok bi yorum getirse bana yaa...tanıdığım bi doktorda yok telefonla sorayım.burdaki doktorda izne çıkmış yok 1 hafta. sizce önemli bişi midir kızlaar...?

belki rahim ağzında bir yara oluşmuş olabilir. yaşınız kaç bilmiyorum ama mutlaka doktora gitmelisiniz. belki önemsiz bişeydir ama İnşallah olmazda kötü bir şeyde olabilir. daha önce size simear testi yapıldımı. yapılmadıysa mutlaka yaptırın. çünkü bütün hastalıklarda olduğu gibi erken teşhis çok önemlidir.

arkadaşım bence de kesinlikle bir doktora görün..senin için sorun oluşturmuyor olabilir ama normal de değil bu şekilde gelmesi.

az önce doktordan geldim arkadaşlar.çok yoğun kasık ağrısı ve yukarıda bahsettiğim kanama şikayetiyle gitmiştim.kanamaların psikolojik olduğunu bununla birlikte mikrobik bi durumum olduğunu anlattı.iki tane antibiyotik verdi.önemli bişiyim yokmuş yani.yorumlayan herkese teşekkürler.

az önce doktordan geldim arkadaşlar.çok yoğun kasık ağrısı ve yukarıda bahsettiğim kanama şikayetiyle gitmiştim.kanamaların psikolojik olduğunu bununla birlikte mikrobik bi durumum olduğunu anlattı.iki tane antibiyotik verdi.önemli bişiyim yokmuş yani.yorumlayan herkese teşekkürler.

canım öncelikle eçmiş olsun tekrar. bende kahverengi ve damla damla adet görüyorum. haziranda da böyle oldy temmuz iyiydi ama ağustos yine böyle. korkuyorum gitmeye ama gitmem lazım.. inş büyük birşey yoktur.
tekrar geçmiş olsun

gidip muayene olmakta fayda var.bak ben iki değişik antibiyotik kullanıyorum şu an.sersemlik,ve bi çok yan etki bir arada.ama hiç değilse kasık ağrım azaldı.yoksa çok kötüydüm.daha erken gitseydim belki daha kolay bi tedavi olabilirdi.sen de geç kalma.bi an önce al ilacını için de rahat olsun insan durdukça kuruyor kafasında.

çok çok geçmiş olsun. kötü bişey olmadığına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…