Kekler - Pastalar damla cukulatali kek-resimli

canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık. ben bu keki sade olarak damla çikolatalı yapıyordum. bidahakine böyle kakaolu deneyeceğim.
hamarat ablanın hamarat kardeşi, emeğine sağlık.a.s.Şeniz

opuyorumnanaktanayy canım benim çok güzel görünüyolar ellerine sağlık güzel kızım devamını bekliyoruz damat bey şanslıymış hamarat kızı bulmuş canım allah tamamına erdirsin inşallah evinde kocana yapıp mutlu mutlu yersiniz innşallahopuyorumnanaktan

harika olmuş canım ellerine emeğine sağlık nefis görünüyorlar:lepi:
tarfilerinin devamını bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
ilk tarif olarak bence harika bir seçim :hooray:
sen bu işi kıvıracaksın bak çok güzel tariflerini göreceğiz burda sanki içime doğdu kaydirigubbakcemile5
harika bir paylaşım olmuş çok teşekkürleropuyorumnanaktan
:nazar:

:kedi:ya varya ben cok utandim bu güzel yorumlar karsisinda hic beklemiyodum
hepinize cok cok tsk ederim
vaktim kisitli olmadigi icin tek tek yazamiyorum
abim pc sinden kovuyo beni cünkü
ama uzun bir zamanimda tek tek ilgilenicem söz
cok mutlu oldum sayenizde anlatamam:kedi:

kıyamam çok tatlısınopuyorumnanaktan
sen iyi şeyler yaparsın merak etme ablan gibi sağlam bir hocan var:lepi:

canim benim ne kadar güzel olmus ee ablasi canim arkadasim kim ona cekmis maslalah cnaim emegine saglik harika gözüküyor..
sana simdiden mutluklar diliyorum canim..

maaşallah canım sana. sende bu heves varken daha çooooook keler börekler yaparsında eklersin buraya tarifi.
bu keki bende çok yaparım benim cadı bayılır. birde ben keki buzdolabına koyarım soğuduktan sonra. damla çikolatalar donar ve süper bir tat olur hazır kek gibi:)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
helal olsun sana birtanem
cokacimcoooknefis görünüyocokacimcoook
ablasinin hamarat kardesi
ŞenizŞenizŞeniz
bana yemek nasip olmadi ama canin saolsun
eminimki adi gibi tadida güzeldir
ki ben malum kakaolu yemiyorum
ama birgün yaparsan söz denicem bebegim
:nazar:masallah canima benim büyümüsde yakinda evleniyomus:nazar:
opuyorumnanaktanellerine saglik ablasinin gülüopuyorumnanaktan

:kedi:saol ablam
sanada yapicam sözzemuszemus
kimin kizkardesiyimsırnaşık şey
daha senden ögreniceklerim var:lepi:
seni cok seviyorumŞeniz

opuyorumnanaktanaman benim cimcimem artikin tatlilar kekler börekler yapip bizlere ziyafet verirmisopuyorumnanaktan
ben bu keki tatmis oldum hatta tatmadim yedimcokacimcoook
opuyorumnanaktancanim gercekten süperdi ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

saol yengecigim:kedi:
belki senin firinin etkiside varmisdir orda yaptim yazemuszemus
affiye bal seker olsunopuyorumnanaktan
sen isde herzaman yapar yediririm:teytey:

Vaoovvvv!..

Hatun;maşallah sana..

Ne güzel yapmışsın işte...Mis gibi ımm...Şeniz

Devamını da bekleriz e mi opuyorumnanaktan

Ellerine;emeğine en önemlisi yüreğine sağlık..

Yürekte başlar bu işler sevgi ve heves ile yoğrulur muhabbetle demlenir en sonra eşsiz bir

aşk ve heyecanla sevgilinin önüne sunulur :kedi:

Benim hikayem böyle idi..

Herşey sevdiceğime yaptığım tarçınlı bir kekle başladı..:eek:

İnanın o zaman herşey daha tatlı ve leziz oluyor...

Mutfakta zaman geçirmek;gönlünce emeğinle birşeyler hazırlamak sunmak ikram etmek o

kadar güzel bir duygu ki..Terapi gibi adeta.. Korkmamak çekinmemek lazım:KK66:

Aile olduğunuz vakit;kendi mutfağında kim bilir ne güzellikler çıkar ellerinden..

Rabbim yuvanızı saadetle ve tatlılıklarla donatsın...

hadi bakalım..

İkinci tarif lütfen.. :lepi:

:kedi:yüregine saglik
adeta yüregimi oksadin:kedi:
senin tariflerinede bayiliyorumcokacimcoook
muhakakki senin tariflerinide denicem ve eklicem:kedi:
askima henüz yaptiklarimi tatdirmak nasip olmadi:kedi:
yerimsenibenbogazina düskün benimkide
umarim dilegin kabul olur ablacigim cok tskler ne güzel dilekler onlar öyle:1hug:

sen kıvırdın bu işikaydirigubbakcemile5iyice alışıyosun ufaktankaydirigubbakcemile2ellerine sağlık harika görünüyo valla..eminim harika bi aşçı olucaksın canımopuyorumnanaktan

zemuszemussaol canim
bigün oturdum bütün tarifleri okudum
bir günde iki tarif denedim
zemuszemuscosdumda cosdum iyice
hele tatlilara merak saldim:kedi:
kaydirigubbakcemile5ufak ufak adim attim
mutfakdan hic cikasim yokcokacimcoook

vayy vay vayy :jeyyar: ıncımın bıtanecık kardesı mutfaga gırmıs de kekler yapmıs.. cokacimcoook harıka gozukuyor valla.. ellerıne saglık fıstık.. :1hug: supper olmus.. cokacimcoook devamını da beklıyoruz artık.. :jeyyar: az kaldı desene tamamen mutfaga adamana kendını.. sırnaşık şey hadı bakalım.. nıce kek pasta tarıflerıne.. yerimseniben

ablami gecemem ama pesinden gitmeye calisiyorum...a.s
tatli tariflerine merak saldim cogunlukca tatli tarifleriylen ugrasiyorum...dedigin gibi keklere tatlilara devam..insallah devami gelir...her mutfaga girmeye niyetlendigimde annem benden önce damliyor ve yemekti tatliydi yapiyor heves kalmiyor ama artik bi bucuk ay sonra kendi mutfsagimda bolbol <yaparimsırnaşık şey

cnm bnm ellerine sağlık daha öncede söylemiştim mühim olan heves gerisi geliyor...hele sevince ne mucizeler yaratır ellerin sen bile şaşırırsın.libyanam çok hoş söylemiş söylediklerinin hepsine katılıyorum...emeğine sağlık balım..bundan sonra takipteyim...opuyorumnanaktan[/Q

SAGOLASIN CANIM YA BITAESIN BENI DÜSÜNÜYOR BANA MOTIVASION VERISORSUN...epeydir giremedim mutfaga cünki tatilim bitti ise basladim vaktim olmuyorbenneyaptımkimaglesef...ama mutfak benden asla kurtulamicaklülülülülülü:sm_cool:

:nazar:her zaman söylüyorum,siz iki kardeş hem çok güzelsiniz hem de çok hamaratsınız.(kırkbir kere :nazar:maşallah)ellerine sağlık ,harika olmuşalkisalkisalkis.e artık devamını bekliyoruz.hadi bakalım kolay gelsin.:1hug:opuyorumnanaktan

sagol:eek:
ablam hamarattir da benim dah ellimden pek fazla bisey gelmiiyor maglesef..
ama insallah mutfagin pesinde olacagim:sm_cool:
ben bogazima coook düskünümdür hele sevdigim bisey oldugu zamman bencil bile davraniyorum(tek yemek konusunda:jeyyar:)heheheh...

Ellerıne saglık...

Sız yokmusunuz sızzzzzz valla sızın adınız dırek "DİYET BOZDURAN KARDEŞLER"olmalı beeeee

hehehehehesırnaşık şey
hic sorma helle ablam kk dan buldugu veya kendi yaptigi tarifleri yaptiginda bogazimi tutamiyorum...son dönem helle tarifler haricinde baska biseylen ugrasmiyor ablam..ama iyi oluyor kk dan faydalanmak bu olsa gerek:jeyyar::enbuyukkk:
kk sayesinde yeni mutfakla tanisiyor lezzetleri paylasiyoruzopuyorumnanaktan

ben hıc bısey bılmeden evlendım
aylar sonra ablamları telefonla delı edıp
oyle ılk kekımı denedım sen masallahh:)
kokusunu bıle aldım
benım gıbı dıyyette bırı artık fotolara bakarak doyar)
elıne saglık yenı tarfılerde bulusalım:))

heheh bu ilk deneyimimdi:kedi:
herhalde degigin gibi bende senin yaptigini uygulicam...fena fikir degilmiss...
ablam yandilaelaelaelaelaebanane bannezemuszemus
insallah baska tariflerde görüsürüzopuyorumnanaktan

şimdilik sadece baklamkla yetincem.eğer yaparsam hepsini yerim de ondan.sonra esse beni döverkaydirigubbakcemile3 ama eminim çok güzel olmuştur.öle gözüküyo çünki

evet ilk deneyimim icin gayet lezzetlidi:kedi:
heheheh evet ablam anlattiydi esse niin topigini hehehesırnaşık şey
benncede sindilik bakmaylan yetiin ama denemeni tavsiye ederim bide ablam incitaanemtuananin tariflerine iistersen göz atyerimseniben
mmmmmhhh......cokacimcoook

X