damla altunun burun ameliyatı ne kadar güzel oldu..

cruella09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
33
12
3
27
henüz 1 ayı bile dolmadı ona rağmen bu şiş haliyle bile yüzüyle o kadar uyumlu o kadar doğal bir burun yapılmış ki hayret içinde kaldım. gördüğüm en iyi burun estetiği olabilir. zaten bir süredir kapalı ameliyat araştırıyorum ve sonuç tam istediğim, aradığım şey. yakup avşar yapmış burnunu, ve 8k dolar/euro gibi paralardan bahsetmişler story yorumlarında.... mümkünatı yok öyle bir para ödememin. teknik ve doktor seçimi bu kadar önemliyken en iyisi olmayacaksa hiç olmasın diye düşünmeye başladım ya.

Doktor seçimi çok önemli anladığım kadarıyla Damla Altun’un burnuna çok değişiklik yapılmadı yan tarafta hafif daraltma işlemi ucunun çok hafif kaldırmış olması gereken estetik böyle olmalı tek tip burun ziyade kişinin yüzüne uyumlu hafif dokunuşlar kesinlikle daha güzel daha doğal sonuçlar veriyor

Burnu cok dogal olmus, fazla bir degisim yok. Dogal sevenler icin güzel bir burun.
detaylara dikkat eden biri çok büyük değişim olduğunu görecektir aslında. bambaşka bir burnu oldu ama ameliyat izi, burun ucu dokularında hasar ve delik eşitsizliği olmadan, yüzünün ifadesi önden neredeyse hiç değişmeden yepyeni ve çok daha feminen bir burnu olmuş. baya nitelikli bir iş çıkartmış doktor. keşke bu titizlikle çalışan daha fazla doktor olsa ve daha ulaşılabilir fiyatlarda sunsalar bu hizmeti.

Kendinde yazmissin önden yüzünün ifadesi hic degismemis diye. Bariz bir fark yok yani.

Siz söyleyimce baktım bende bariz fsrk yok ve ucunu aşağı doğru yuvarlatmıs yanı oraya kıkırdak koymuş yani o burun aşağı düşünce o kısım sarkacak biraz çıkıntılı duracak.

Benim burnum da tam söylediğiniz gibi oldu. Yüz ifadem hiç değişmedi, önden neredeyse hiçbir fark yok, kemik alınıp radiks indirildi ama bu eski burnuma benzer şekilde yapıldı.

Şimdilik güzel. Zamanla düşebilir ama fazla doğal. Yüzüne yakışmış. ben kapalı teknik burunları sevmiyorum. Doğal kaliyor. Önceki burun tipinin de çok sorunlu olmaması lazım.

Benim burnum da tam söylediğiniz gibi oldu. Yüz ifadem hiç değişmedi, önden neredeyse hiçbir fark yok, kemik alınıp radiks indirildi ama bu eski burnuma benzer şekilde yapıldı.
siz de de kapalı teknikle mi ameliyat oldunuz? ne kadar oldu, doktorunuz kimdi?

Siz söyleyimce baktım bende bariz fsrk yok ve ucunu aşağı doğru yuvarlatmıs yanı oraya kıkırdak koymuş yani o burun aşağı düşünce o kısım sarkacak biraz çıkıntılı duracak.
her doktorun tekniği farklı. kapalı ameliyatlarda burun ucuna düşme payı bırakılmıyor son hali neyse o şekilde yapıyorlar sadece ödem oluyor. ben sarkacağını düşünmüyorum doktorun sayfasına baktım milli sporcumuz şahikanın da burnunu yapmış ve o da aynı şekilde yüzle çok uyumlu çok doğal görünen ama kusursuza yakın bir iş.

siz de de kapalı teknikle mi ameliyat oldunuz? ne kadar oldu, doktorunuz kimdi?
Evet kapalı ben burun ucumda kanatlarda vs değişim istemedim olacaksa da minimum olsun demiştim, zaten genel olarak çok küçülmesini de istemediğim için gerek kalmamış. 6 buçuk ay oldu hala şiş ve ödemli ama seviyorum istediğim gibi oldu.

doktorunuzu paylaşır mısınız sayfasına bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…