damatlık siyah mı beyaz mı sizce?

16 beyaz 10 siyahta kalmış enson bakamadım da bırkaç gün:)

Hala beyazdayız artık değiştirmiyoruz sanırım çünkü nişanlım seviyor ben de burada fıkırlerı aldıktan sonra ona haksızlık yaptıgımı gördüm ve lafını bile açmıyorum:)

Siyah neyaz cok güzel bence.düğünlerde damatların siyah giymesine karşıyım.en mutlu gününde matem rengi giyilmeznişanlımada siyah beyaz alıcaz kısmetse:)

ay beyaz siyah çok güzel ya, ben de böyle bir damatlık istiyoruum nişanlımaaa

Gelinlik beyaz olduğu için siyah daha çok yakıştırıyorum yanına fakat beyazlı olan da çok hoşmuş. :)

Bende nişanlıma ceket beyaz olarak diyordum. fakat geçen DS ye gittiğimizde siyah olması gerektiğine karar verdim:) tamam beyaz da güzeldi ama siyah bi başka güzeldi :)

siyahhh güzelllmis nerden aldın kacaa aldın bende damatlık arıyorumm yaaa

Bence siyah olmalı damatlık ama yaz düğünlerinde falan beyazları da çok hoş duruyor aslında.. ama siyah klasiktir hep vazgeçilmez

Ben siyah olsun istiyordum ama nişanlım beyaz istediğini söyledi bende karışmadım tabi içinden ne geçiyorsa öyle olsun ukte kalmasın. Ki gördük beyaz da çok çok yakışıyor

Damat bey zayıfsa beyaz yakışıyor ama kilolu olursa siyah yakıstıyorum

damatlık ten rengine göre değişir, damatlığı biz izmir den aldık

biz siyah tercih etmiştik ama nişanlınıza sanki beyaz daha hoş gibi ..
tercih sizin,mühim olan huzur .. mutluluklar canımmm :123::123::123:

Bende nişanlıma ceket beyaz olarak diyordum. fakat geçen DS ye gittiğimizde siyah olması gerektiğine karar verdim:) tamam beyaz da güzeldi ama siyah bi başka güzeldi :)

Klasikler bazen yerine gore en sik olan oluyo:) Beyaz takim vezir de eder rezilde demisti nisanlim gecen ay :))) Bizde siyahtan yana kullandik oyumuzu

Ben beyaz istiyorum çok daha güzel durduğu düşüncesindeyim ama şimdi adamına göre de değişir deneyip görmek lazım hangisi daha çok yakışır ise :)

Resimleri şimdi fark ettim sanki beyaz daha iyi gibi geldi bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…