• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatlık siyah mı beyaz mı sizce?

bence beyaz damatlık daha hoş duruyo. tamamen beyaz olmadığı için.
bu aralar bende bu tarz damatlıkları beğeniyorum.
nişanlıma da gösterdim hatta :31:

Çok teşekkür ederim yorumlara şimdiye kadar 7 Beyaz 5 te siyah beğenildi:) Daha çok yorum olsa daha iyi olurdu tabi de yok mu arttıran:)

Eşit gibi yani durum bu durumda ben de farkediyorm kı ikisi de güzel abes olan bir durum yok.

yani nişanlım beyazı daha çok istiyor sanırım hiç hevesini kırmayayım ben de kararsız durarak:)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yorumlarınıza:) Ben de bembeyaz gelinlik almak istiyıorum renklerı uyumlu olacak. O da farklılık istiyor çoğunluk siyah giyiyo beyazı da begendım dıyor bana fıkrımı soruyor ama ben işte kararsız kalınca onun da morali bozuluyor:)

beyazda kalın canım. nasip olursa bizde beyaz tercih edecez. :16: düşüncemiz baştan beri öyle.. :34: insanın ilk beğendiği iyidir her zaman. kafanı bulandırma boş yere :34:

Çok teşekkür ederim yorumlara şimdiye kadar 7 Beyaz 5 te siyah beğenildi:) Daha çok yorum olsa daha iyi olurdu tabi de yok mu arttıran:)

Eşit gibi yani durum bu durumda ben de farkediyorm kı ikisi de güzel abes olan bir durum yok.

yani nişanlım beyazı daha çok istiyor sanırım hiç hevesini kırmayayım ben de kararsız durarak:)

nişanlın beyazı istiyosa beyaz kalsın o zaman sonuçta o senin istemediğin bi gelinliği almak istese sen ne yapardın bi düşün sonuçta bi kere düğününüz olucak başka olmucak

beyaz fena değil ama garson kıyafeti gibi durmuyor mu? bana mı öyle geldi acebağ :S

klasik iyidir siyah diyorum ve arttırıyorum :D

allah tamamına erdirsin bu arada :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim tekrar şimdi 8beyaz 7siyah oldu:)

aslında bu garson kıyafeti gibi yorumunu kardeşim de yapmıştı bu yüzden de kafam karıştı nişanlıma da boyle demıyorum çünkü moralı bozulur. tabı kı onun istediğinin oılması önemli sonuç olarak yıne karar onun olacak ben de fıkır edınmek istedim bu şekilde.

beyazı ben de çok sevdım aslında tek tereddutum bu garsona ya da sunnet çocuguna benzıyor düşünceleri:)

nişanlın beyazı beğenmiş farklılık seviyomuş...burda sormana gerek yokki bizim değil onun gönlünü kırmaman daha önemli..ayrıca bende beyaz diyorum..herkese yakışmaz ama nişanlının fiziğine yakışmış beyaz takım..

tamamen siyah cok demode kaldı. tamen beyaz da gelini söndürüyor. benim eşim de ceket beyaz pantolon siyah giymişti. cok da yakışmıştı.

garson veya sünnet çocuğu değil damat olduğunu herkes biliyor zaten canım.. böyle çocukça şeylere takılma.. farklılık iyidir.. :32: çok beyaz oldu diyorsanda ceket beyaz yada krem, pantolon siyah şeklinde bi kombinde olabilir.. çok güzel duruyor canlı gördüm bi düğünde ve beğenmiştim :34:

bence de beyaz dıyorum:)) ama eşin çalışıyorsa iş yerinde ve ya başka yerlerde de kullanmayı düşünüyrsa siyah olabilir siyahın tek avantajı o :34:

gerçeği söylemek gerekirse beyaza biraz uzak bakıyodum ama gerçekten hoş olmuş bncede beyaz olsun. benım nişanlımda beyaz ceket istiyor.bu takım damatta ne kadar acaba bizde alıcaz bu yakınlarda..

14 beyaz 8 siyah:)

nilepis bu takımın ayrı fiyatını tam hatırlamıyorum ama papyon mendıl kusak hepsı beraber 540 a aldık herşeyıyle. Daha öncede bakmıştık 1000 cıvarıydı bu fıyata gorunce hemen aldık bızde 1 hafta oldu alalı kampanyası bıtmemısse. Bir de hedıye cekı verdıler nısanlıma eylul ayında sanınırım 100 ve uzerı alıcverısınde sadece yarısını ödeyecekyani 100lıralık alışverıs yaparsa 50 lıra verecek. 200luk alırsa 100 verecek gibi.

Son düzenleme:
Siyah degil beyaz da degil krem tonlarında olursa kumrallara çok yakışıyor , benim nişanlımda kumral ama o ne renk isterse onu giyecek :1:

Back