• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatlık siyah mı beyaz mı sizce?

16 beyaz 10 siyahta kalmış enson bakamadım da bırkaç gün:)

Hala beyazdayız artık değiştirmiyoruz sanırım çünkü nişanlım seviyor ben de burada fıkırlerı aldıktan sonra ona haksızlık yaptıgımı gördüm ve lafını bile açmıyorum:)

Siyah neyaz cok güzel bence.düğünlerde damatların siyah giymesine karşıyım.en mutlu gününde matem rengi giyilmez:(nişanlımada siyah beyaz alıcaz kısmetse:):16:

$198260_381486191899232_1510366666_n.jpg

süper damatlık:)

Gelinlik beyaz olduğu için siyah daha çok yakıştırıyorum yanına fakat beyazlı olan da çok hoşmuş. :)

Bende nişanlıma ceket beyaz olarak diyordum. fakat geçen DS ye gittiğimizde siyah olması gerektiğine karar verdim:) tamam beyaz da güzeldi ama siyah bi başka güzeldi :)

siyahhh güzelllmis nerden aldın kacaa aldın bende damatlık arıyorumm yaaa

Bence siyah olmalı damatlık ama yaz düğünlerinde falan beyazları da çok hoş duruyor aslında.. ama siyah klasiktir hep vazgeçilmez :34:

Ben siyah olsun istiyordum ama nişanlım beyaz istediğini söyledi bende karışmadım tabi içinden ne geçiyorsa öyle olsun ukte kalmasın. Ki gördük beyaz da çok çok yakışıyor :nazar::16:

Damat bey zayıfsa beyaz yakışıyor ama kilolu olursa siyah yakıstıyorum :27:

damatlık ten rengine göre değişir, damatlığı biz izmir den aldık ;)

biz siyah tercih etmiştik ama nişanlınıza sanki beyaz daha hoş gibi ..:16:
tercih sizin,mühim olan huzur .. mutluluklar canımmm :123::123::123:

Bende nişanlıma ceket beyaz olarak diyordum. fakat geçen DS ye gittiğimizde siyah olması gerektiğine karar verdim:) tamam beyaz da güzeldi ama siyah bi başka güzeldi :)

Klasikler bazen yerine gore en sik olan oluyo:) Beyaz takim vezir de eder rezilde demisti nisanlim gecen ay :))) Bizde siyahtan yana kullandik oyumuzu

Ben beyaz istiyorum çok daha güzel durduğu düşüncesindeyim ama şimdi adamına göre de değişir deneyip görmek lazım hangisi daha çok yakışır ise :)

Resimleri şimdi fark ettim sanki beyaz daha iyi gibi geldi bana

Son düzenleme:
Back