• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatlık siyah mı beyaz mı sizce?

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
Arkadaşlar nişanlıma damatlık aldık iki seçeneğimiz vardı ikisi de Damat ın ürünü ama biz beyazı aldık. Hala değiştirme şanşımız varmış siyahla ama çok kararsız kaldım onun içine sinde ben de begendım aslında ama sizce hangisi daha hoş duruyor bir de siz degerlendirir misiniz? İki resim de nişanlımın üzerinde hangisi daha ıyı duruyor sizce? Ayrıca renk olarak özellikle değerlendirmenizi bekliyorum:)

$beyaz.jpg $sıyah.jpg

normalde duz siyahdan yanayımdır ama beyaz gozume daha guzel gorundu bu sefer belkide tamamen beyaz olmadıgı icindir

teşekkür ederim yorumun için. Ben de tamamen beyaz damatlıkları çok begenmıyorum ama bu tam beyaz degıl o yuzden daha güzel geldi. Zaten ceket sıyah olsa da çıkarsa gömlekle yıne sıyah beyaz olacak.

tabi ki onun kararı daha önemli zaten beraber beyazı begendık yukarıda da soyledıgım gibi. Ama benım fıkırlerım de onun için önemli benım onu en begenecegım şekilde olmak istıyor yanımda:) Hatta hala değiştirme şansımız var canım ikisinı de begendım ben bu yuzden senın en begendıgın olsun dedi. Ben de beyazla begendım ama beyaz ya da sıyah renk konusu kafamı karıştırdı.

Çok özür dilerim çok fazla aynı mesajı göndermişim kusura bakmayın

Son düzenleme:
Teşekkür ederim size de:) Daha çok yoruma ihtiyacım var sanırım çoğunluk nasıl düşünecek merak ediyorum:)

Genelde resimlere baktıgımda siyah damatlık daha çok tercih ediliyor beyaz da tercıh eden var çogu siyah dediğim gibi bu da benı düşündürüyor... Değiştirsek mi ki nişanlım da ben begendim diye beyazı beendı sonradan aslında. Yanı benım begendıgım sey olsun istedi o yuzden şimdi sorgulamaya geçtim siyaha mı dönsek yıne kı beyaz riskli olacak galiba...

Bende damatlıkta siyahtan yanayımdır normalde beyaz sünnet kıyafeti gibi gelir bana ama nişanlınıza beyazda yakışmış hangisi içine siniyosa onu seçsin :)

gelinliğim krem olduğu için nişanlıma da krem rengi ceket siyah pantolonlu damatlık takım alıcaz.
eğer seninde gelinliğin beyazsa bence beyaz daha çok yakışmış ayrı bir havası olmuş
mutluluklar

çok teşekkür ederim yorumlarınıza:) Ben de bembeyaz gelinlik almak istiyıorum renklerı uyumlu olacak. O da farklılık istiyor çoğunluk siyah giyiyo beyazı da begendım dıyor bana fıkrımı soruyor ama ben işte kararsız kalınca onun da morali bozuluyor:)

bence beyaz çok hoş siyah da güzel ama beyaz damatlığın sarışınlara siyahın da esmerlere gittiğini söylerler yine de herkes zevkine göre alıyor burada damadın zevkini dikkate almak lazım

nişanlın hangisini beğendiyse onu alın bence ama siyah daha bi güzel duruyo sanki

Back