• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatlığa yaka çiçekmi yoksa mendilmi

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar siyah damatlığın içine sizce krem yelekmi yoksa beyaz gömlek siyah flar kıravatmı bişey daha çiçekmi daha güzel mendi,l yardım edinnnnnn

bence siyah takımın icine siyah yeLek daha hos duruyor. kravat yada fuLar yerine papyon daha hos duruyor. mendiL yerine ise geLinin ciceginden yakaya konuLması cok daha hos oLuyor.

evet bende çiçek seviyorum ama bakalım ne olacak bizimkisi. gelinliğime karışma damatlığını sen nasıl istiyosan öyle al demiştim:))) ama ben yine karışırım onun damatlığına.

Mendil klasik durur...çiçek daha modern olur gibime geliyor ama tabi zevk meselesi...

Belki adam ne öyle ben çiçek miçek takmam diyecek sempatiksalakcinni

Çiçek mutlaka. Gelinin el çiçeğiyle takım. Hatta aynı çiçekten tüm birinci derece erkek akrabalara. Dayı amca enişte kardeşler iki taraftanda.
Damatlığa da yelek daha uygun bence.

krem yelek güzel olur ama sevdiceğinin tipinede bağlı bu mesela ben flarlı yelekli takım istemştm eşime iri yapılı olduğundan dolayı yelek-flar almadk yakışmyo çünkü kravat mendil aldk kendine bıraktm rahat ettiği şekilde giydi..

cnm bence siyah damatlığa siyah yelek birde yakaya çiçek daha hoş durur

Mendil klasik durur...çiçek daha modern olur gibime geliyor ama tabi zevk meselesi...

Belki adam ne öyle ben çiçek miçek takmam diyecek sempatiksalakcinni

benimki simdiden diyo canım valla ben çiçek takmam sevmiyorum diye bakalım artık belki fikri değişir.

Bence mendil, banada mendil daha modern geliyor.
Çiçekli damat görsem aklıma Şark bülbülü gelir valla..

bence çiçek canım.........çok şık duruyo damatlıkta....mendili normal zamanlarda da takar isterse ama çiçeği takamaz .........

Back