Nişan Damat Bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Eklentiler

• a27b17e969a212a944bb1b0385b625e2--facebook-com-gift-boxes.jpg
    a27b17e969a212a944bb1b0385b625e2--facebook-com-gift-boxes.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 67
Arabam vardı, arabamı sattım kredi ödemekten sıkıldığım için krediye ödediğim para her ay açığa çıkıyor onunla almayı düşünüyorum.

Yok öyle saten şeyler falan sevmem. Seccadeyi anneannem kanaviçe kendisi işleyecek, anısı olur diye koyacağım bavula ona para vermeyeceğim. Bavul her zaman lazım olan bir şey bence. Röpteşambır kadar saçma bir şey yok zaten, her zaman giyilecek bir pijama takımı, eşofman takımı alınır. Geri kalan her şey de kullanılır şeyler gibi geliyor

Size çeşit çeşit gecelik babydol pijama takımı sabahlık jartiyer takımı sütyen külot alınacak bir pijama bir eşofman olmuyo pyüzden.
Ben hem normal eşofman takımı hem kapri takımı hem pijama aldım.
Gömlek 2 tane kravat kol düğmeside öyle
Ciddi para tutuyo size alınacakların sayısıyla eşitleyince
Eşitlemezseniz laf olur bak biz nealdık o bealmış diye
Birde eşadayınızın seçmesi gerekiyo sizinkileride sizin .
Kvnizin seçtiği şeyi giymek istemezsin diye düşünüyorum işte o seçme işi ölümden ölüm beğenmek her kafadan başka ses çıkıcak
İnternetten indirimden alıyım şu mağazada indirim var götüriyim değil

Size çeşit çeşit gecelik babydol pijama takımı sabahlık jartiyer takımı sütyen külot alınacak bir pijama bir eşofman olmuyo pyüzden.
Ben hem normal eşofman takımı hem kapri takımı hem pijama aldım.
Gömlek 2 tane kravat kol düğmeside öyle
Ciddi para tutuyo size alınacakların sayısıyla eşitleyince
Eşitlemezseniz laf olur bak biz nealdık o bealmış diye
Birde eşadayınızın seçmesi gerekiyo sizinkileride sizin .
Kvnizin seçtiği şeyi giymek istemezsin diye düşünüyorum işte o seçme işi ölümden ölüm beğenmek her kafadan başka ses çıkıcak
İnternetten indirimden alıyım şu mağazada indirim var götüriyim değil

Valla şükür erkek arkadaşımın ailesi öyle insanlar değil, biz ne aldık onlar ne almış şeklinde konuşacak insanlar değiller. Ben erkek arkadaşıma söyledim, o kadar fazla şey istemem zaten. Babydolümü de kayınvalidem alsın istemem zaten :KK70:

Böyle eşitlemek gibi düşününce, yarış haline getirince hiçbir anlamı olmuyor. Onlar içlerinden ne geliyorsa alsınlar, ben de öyle yapayım. Düşünülmek yeter bana

Ben henüz yapmadım ama yapacagım . Yalnız sadece nişanlıma birşeyler koyacagım ailesine değil . Çünkü onlarda benim ailemden kimseye bişey koymamsılar.
Ama siz koymak isterseniz Tülbent seccade tesbih havlu çetik gibi şeyler koyabilrsnz

Kenarda para da biriktiriyorum ayrıca, bu yapacağım şeyle sadece 1 ay kenara para atmamış olacağım. Teşekkür ederim yine de.

Değil mi ya hem çok mantıklı hem çok şirin
Evet her sene tatil yapacak olan biri için yada ara ara valiz ihtiyacı olan biri için çok mantıklı çeyizde çıkardı aradan. Biz sonradan gidip bi de valiz aldık :)

Valla şükür erkek arkadaşımın ailesi öyle insanlar değil, biz ne aldık onlar ne almış şeklinde konuşacak insanlar değiller. Ben erkek arkadaşıma söyledim, o kadar fazla şey istemem zaten. Babydolümü de kayınvalidem alsın istemem zaten :KK70:

Böyle eşitlemek gibi düşününce, yarış haline getirince hiçbir anlamı olmuyor. Onlar içlerinden ne geliyorsa alsınlar, ben de öyle yapayım. Düşünülmek yeter bana

Düşünülmeniz için sizin seçmeniz gerekiyo.
Kullanmayacağınız beğenmeyeceğiniz şeyleri aldıktan sonra neanlamı var? Sizin fondoten renginizi hangi ruju seveceğinizi nerden bilsin kv? Babydol almıycaksa bphçanıza nekoyacak?
Kıza 6lı mı 8 li mi gecelik takımı sütyen külot külotlu çorap havlu ve elbise çanta oluyo birde makyaj malzemesi.
Eskiden ihtiyaç olduğu içinmiş şimdi adı adet

Ben henüz yapmadım ama yapacagım . Yalnız sadece nişanlıma birşeyler koyacagım ailesine değil . Çünkü onlarda benim ailemden kimseye bişey koymamsılar.
Ama siz koymak isterseniz Tülbent seccade tesbih havlu çetik gibi şeyler koyabilrsnz

Teşekkür ederim. Sizin çeyizinizde neler vardı ?

Yaptığım şeylerin genelde arksında dururum kolay pişman olmam ama bu saçmalığı yaptığım için pişmanım gereksiz para/enerji/zaman kaybı :duduk:

Bence aldığınız şeylere göre değişiyor ya. Zaten alınacak bir pijama takımı bana göre para kaybı olmaz.

canım ayrıca alma diyenlere aldırma bende yeni evliyim o aldığımız pijamaları gecelikleri makyaj malzemelerimi vs herşeyimi kullanıyorum. gereksiz şeyleri alma sadece ayna takımıdır tüylü terliktir vs onlar gereksiz
ay aynen özellikle o ayna takımı ve tüylü terlikler tam bir gereksizlik abideleri bide diretmiyorlarmı adettir al da al diye insanı delirtiyorlar ya

Düşünülmeniz için sizin seçmeniz gerekiyo.
Kullanmayacağınız beğenmeyeceğiniz şeyleri aldıktan sonra neanlamı var? Sizin fondoten renginizi hangi ruju seveceğinizi nerden bilsin kv? Babydol almıycaksa bphçanıza nekoyacak?
Kıza 6lı mı 8 li mi gecelik takımı sütyen külot külotlu çorap havlu ve elbise çanta oluyo birde makyaj malzemesi.
Eskiden ihtiyaç olduğu içinmiş şimdi adı adet

Evet eskiden ihtiyaç olurmuş böyle şeylere. Siz böyle söyleyince bana abartı geldi. Erkek arkadaşımın kuzeninin bohçası açılırken yanındaydım, hiç bu saydıklarınız yoktu. Normal pijama takımı, kış diye mont, Penti'den sütyen, gömlek, klasik makyaj malzemeleri vardı. Benim çeyizimi yaparken de kuzeni yardım eder, o yüzden zevkimi az çok bilir zaten. Hem artık eskisi gibi değil ki, değişim kartı da koyuyorlar, olup bitiyor. Ki ben eminim onlar da çeyizi yaparken bana sorarlar bunu beğendin mi alalım mı diye

Teşekkür ederim. Sizin çeyizinizde neler vardı ?

Bence aldığınız şeylere göre değişiyor ya. Zaten alınacak bir pijama takımı bana göre para kaybı olmaz.
Doğrudur ama ben elti görümce herkese yaptığım için sevgiliyle beraber çıkıp ona bişeyler almak varken annem teyzem olaya dahil olmuştu görümcenin bıhçasını şöyle süsleyelim eltininkini böyle fiyonklayalım derken vücut zihin bitkin düşmüştü.

X