• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Damat Beye saat ne zaman alınır??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

damada saat nişanda mı takılır düğünde mi?

• Düğünde

OY: 7 50,0%
  • Nişanda

OY: 7 50,0%

• Ankete Katılan
    14

sezenpanpisiniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
198
41
48
Kızlar nişanım olacak, damada saat nişanda mı alınır düğünde mi? Dün saatçiye gittik 980 TL saat beğendi fiyat nasıl pahalı mı normal mi?

Kızlar nişanım olacak, damada saat nişanda mı alınır düğünde mi? Dün saatçiye gittik 980 TL saat beğendi fiyat nasıl pahalı mı normal mi?
normal yani damat saati maksatlı alınıyor eğer maddi olarak sizi çok zorlamadıkça fiyat iyi. biz nişanda takacağız ama herkese göre değişebilir.

Canim bizde dugunde takacagiz saati daha almadik ama 600 tl den başlıyor fiyatlar tarzina begenisine göre artar tabi fiyat hayirli olsun

Biz düğünde takacağız fiyat ideal genelde iyi bir saat bu fiyatlarda oluyor en 600-700 den başlıyor zaten:)

iyi bi saat icin normal bi fiyat ama benim maddi durumuma gore fazla biraz saat nisanda takilir erkege benimde yakinda nisanim var nisanlim saat istemedi masraf olmasib diye ama annemler altin yapti onun yerine nisanda takicak

iyi bi saat icin normal bi fiyat ama benim maddi durumuma gore fazla biraz saat nisanda takilir erkege benimde yakinda nisanim var nisanlim saat istemedi masraf olmasib diye ama annemler altin yapti onun yerine nisanda takicak
hahaha masraf olmasın diye düşünen bir eş... Ne güzel... Bizimkine takım elbise almaya çıktık en pahalısını beğendi 2,100 TL onu aldırmaya çalışıyor. 1,000 liralık takımı beğenmiyor sırf fiyattan dolayı.
Allah bana sabır versin.

Back