- Konu Sahibi benim_olan
arkadaşlar kaç gündür buralarda dönüp duruyorum.bi türlü içime sinen bir şampuan önerisi bulamadım.organicuma kafayı takmıştım ondanda buralarda hem bulamadım,hemde bi kaç kişiden kuruluk yaptığını duydum.ee benim saçım zaten kuru diyede içime sinmesi son buldu oracıkta..bugün yine pendiğe gittim belki kozmetik mağazalarında bulurum farklı birşey diye..satıcı bayan sağ olsun saçıma baktı.bıoblas kepeğe karşı şampuanını önerdi bide saçın kuruluktan kepekleniyorsa yıkarken tırnaklarınla saç diblerini yırtma dedi.parmak uçlarınla masaj yap dedi.bayanın saçlarıda gayet güzeldi.bu işin uzmanı olmuş.ayrıca bana dalin bebek yağıyla şampuanını verdi yıkamadan sonra saçlarına vücuduna yağı sür dedi.şampuanlada yüzünü yıka mis gibi yapıyor dedi.henüz dalinle yüzümü yıkamadım ama bıoblası kullandıktan sonra kokusu biraz bıoblasın şurup gibi olduğu için daha sonra dalin şampuanla 3kez saçımı yıkadım.harika bir bebek kokusu var.ayrıca yağlı biraz ve tam istediğim şampuanmış.dalin bebe yağıda saçım kuruduktan sonra özellikle kepek olan bölgelere sürdüm mis gibi misss bayıldım kokusuna.opuyorumnanaktan vücudumada uyguladım.tertemiz oldum.:lepi:artık bıoblası bi kez denemiş oldum ama dalinden vazgeçmem..hem bebek şampuanı olduğu için içinde dımetchone yok ne güzel..önerdi