- Konu Sahibi turkmengelini
benim bebeğim çok küçük doğduğundan 3 kilo olana kadar molfix prematüre bezi kullandım zaten başka markada prematüre bezi yok. sonra bir pakat huggies organik pamuklu bir paket de prima premium aldım bebeğim hala çok ufaktı yanyana koyup bakınca huggies daha ince gözüktü onu kullandım bitince premium care kullandım ama hemen pişik yaptı huggiese döndüm şimid hala onu kullanıyorum organik pamuklu olanını fiyatı premium care ile aynı 25 lira civarı. ama şunu fark ettim örneğin bez 3-6 kilo içinse 5 kilo olunca bir numara büyüğüne geçmek lazım yoksa sızdırıyor.
ıslak mendil için doğumdan önce uni ıslak pamuklardan stoklamıştım abartmışım galiba 5 ay oldu hala bitmedi son paketi şimdi açtım bitince yine uni kullanıcam uni pure diye bişey aldım alkolsüz parfümsüz parabensiz 3lü satılıyordu 10liraydı
ıslak mendil için doğumdan önce uni ıslak pamuklardan stoklamıştım abartmışım galiba 5 ay oldu hala bitmedi son paketi şimdi açtım bitince yine uni kullanıcam uni pure diye bişey aldım alkolsüz parfümsüz parabensiz 3lü satılıyordu 10liraydı