Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekilleridalgalı saçlarımı nasıl koruyabilirim??*
benim saçlarım dalgalı ama sadece banyodan sonra 1 gün güzel duruyo o dalgalar.ondan sonra düzleşiyo biraz sadece uçları dalgalı oluyo.o da hoş durmuyo.dalgalı saçlarımı bikaç gün boyunca koruyabilmek için herhangi bi saç kremi faln var mı???
benim saçlarım dalgalı ama sadece banyodan sonra 1 gün güzel duruyo o dalgalar.ondan sonra düzleşiyo biraz sadece uçları dalgalı oluyo.o da hoş durmuyo.dalgalı saçlarımı bikaç gün boyunca koruyabilmek için herhangi bi saç kremi faln var mı???
Matrix Curllife serisinden Countouring Milk diye bir ürün var. Çok güzel. Biraz pahalı ama 30 lira. Ayrıca pronwer kıvırcık saçlar için 7/24 de çok iyi hem de çok ucuz. 3.5 lira. Bir ara da Redken Fresh Curls Curl Creme kullanmıştım. O da pahalı gerçi ama çok başarılıydı.
Bu üç ürün de bende 2. hatta 3. günde bile güzel bukleleler olmasını sağladı. yerimseniben