Saç Kesim Şekilleri dalgalı saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

deryadeniz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
20
0
36
İzmir
selam :) benim saçlarım da dalgalı ve baya ince telli . ince telli olduğu için fön tutmuyor da :1no2: mesela fön çektiriyorum 1 sa sonra bozulmaya başlıyor. neredeyse belime kadar uzundu ama çok kırılmıştı 4-5 cm kadar kesitrdim ama katlı .önleri perçemden biraz uzun . saçlarım banyodan sonra güzel duruyor ,kurutmuyorum da . ama gün içinde topluyorum bi açıyorum saçlarımı dalgaları bozulmuş yarısı düz yarısı dalgalı .senağlama ne yapabilirm ?? arada köpük ,jöle kullanıyorum ama yapış yapış oluyor toplanmıyor :bbo: önerilerinizi bekliyorum :2:

kendi yazımı okumuş gibi oldum :)benimde derdim aynı ben banyodan sonra biraz kurutup örüorum saçlarımı en azından kabarmıo öle
bi çare bulursan banada söle arkadaşımm

Tatlım kuaföre gidip uçlarından aldırmalı, kullanışlı bir model kestirmelisin. Çok kısaltmadan da yapılabiliyor nası olsa..Benim de saçlarım dalgalı, toplayıp açınca öyle olabiliyor, çünkü topladığın zaman şeklini bozmuş oluyorsun, saç öyle alışıyor. o yüzden bozulur, çok normal bişi..durumun iiyse kuaföre ayda bir saç bakımı da yaptırabilirsin..

saç bakımı ile olucak bişi değil valla pek saç ince telli oldugu için şekil hemen bozuluo saçı kalınlaştırıcak bişi bulmak lazım ben bi ara bir şampuan kullanmıştım sanki kalınlaştırmıştı ama uçlarını kırmıştı çatal çatal olmuştu saçım ee sürekli fönde olmuo zaten çokda fön tutumuo saçlar ne yapıcaz peki biz böle adaşım

Hayatım benim saçım kalın telli değildir, orta diyelim..Ama benimkini de fön tutmaz, maşa tutmaz, hemen bozuluverir..Saç telini kalınlaştıracak bişi yoktur. DNA dan gelir. Senin kalınlaştırdığını düşündüğün şampuan, anca gürleştirebilir..Bir de kuaför olayı varki şöyle:
Kuaförün kullandığı jöle-sprey herneyse güçlü olmadığı için saçların bozuluyor olabilir..Benim de çok başıma geldi..

Ayrıca anladığım kadarıyla Mersin'de yaşıyormuşsun..Benim de teyzem var Mersinde..Geçen hafta saç yaptırmıştım orada, hemen bozuldu..Mersinin nemine teyzemin saçları bile dayanmıyor..(onun saçları kalın telli, bukle bukle :))

Saç bakımı yaramaz diye bir şey de yok !!! Kesinlikle yarar.Kuaförde yapılan bakımlar evde yapılan bakımlarla tutmaz..Kuaförün malzemeleri bilimseldir, içerisinde vitaminler vardır.Saçlarını onarır, düzeltir.. Söylediklerimi ciddiye almanı bekliyorum tatlım...Geçmiş Olsun :)

zaten mersinde yazın fönün tutup tutmamasından çok nasıl fön çektiricem die düşünüorum okadar sıcakki fön makinası çekilmior hiç ben genelde kışın fön çekiorum zaten yazın kendi halinde
saç bakımına gelincede yararlı olmadığını sölemedim saçı kalınlaştırmadığından bahsetmeye çalışmıştım bakımı bende yaptırıorum evdede yapıorum kendimce kuafördede çokda fazydasını gördüm kalınlaştırma dışında tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…