Saç Kesim Şekilleri Dalgalı brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sln1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
102
0
96
Bartın
Arkadaşlar çok acil soruma yanıt bulmam lazım. benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık ama çok yıprandı orielden dolayı. bende brezilya fönü yaptırayım dedim bakım için. yani düz istemiyorum sadece bakım istiyorum. oyle yaparlar mı? yaparlarsa kabarıklığı azalır mı? Çok acil cevap bekliyorum sizden kızlar fikir verin bana cunku bi fırsat sitesinde fiyatı düşmüş sadece 6 saat kaldı fırsatın bitmesine

Son düzenleme:
merhaba canım gec olmus ama yazayım dedım cunku fırsatlar bır kac gun suruyor, aynı sekılde oreal silici boyadan oldukça yıpranmıstı saçlarım dalgası artık boyle cadı gıbı kabaran bırsey olmustu kendı halıyle kullanamadıgımdan sureklı duzlestırıcı masa cok daha yıprattı en sonunda aynı sekılde ındırım sıtesınden temn ettim ve sımdı yaptıralı 5 gun oldu yıkadım cok memnunum yumusak ve uysal saçlarım oldu :) :80:

aa ben düz istemiyorum işte hiç yakışmıyo çünkü. dalgalı ve yumuşak istiyorum da heralde şu kuaförlerde satılan loreal bakım ürünleriyle halledicem bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…