kızlar aynen resimdeki boyda bob modeli saçlarım var. Ama ben arkasına şekil veremiyorum. Saçım kalın telli ve şekilsiz dalgalı. üstleri yapışıyor, alta doğru çok komik bi şekilde kabarıyor. Tam böle olmasını istiyorum ama bi türlü beceremedim göremiyorum saçımın arkasını ve dipleri hep yapışıyo kabartamıyorum hacim veremiyorum altları da çok gür
Daha önce denemedim ama bence köpükle bu tarz dalgalar elde edebilirsin.Köpüğü sürdükten sonra saçlarını elinle bukle bukle çevirerek.
Fotografta Senin istediğin şekildeki saç sanırım maşa yapılmış.Bu arada benim saçlarımda bob modelinde kesimi.Hoşuma gitti köpükle deneyeceğim
Daha önce denemedim ama bence köpükle bu tarz dalgalar elde edebilirsin.Köpüğü sürdükten sonra saçlarını elinle bukle bukle çevirerek.
Fotografta Senin istediğin şekildeki saç sanırım maşa yapılmış.Bu arada benim saçlarımda bob modelinde kesimi.Hoşuma gitti köpükle deneyeceğim
saçlarının kendi hali nası canım kalın ince dalgalı düz ?:)) boyu da böyle mi sen nasıl şekiller veriyosun ? ben ilk kestirdiğimde çok güzeldi ama şuan pek şekil veremiyorum arkadaki dalgaların hepsi ayrı telden çalıo:)
Boyu hemen hemen aynı,saçlarım dalgalı,ince telli uzayınca bukle bukle olan dalgaları var ama kısayken nedense bukle bukle durmuyor.
Dün sana cevap yazdıktan sonra bugün aklıma geldi banyodan sonra deneyeyim dedim köpükle.Başım ı öne eğdim saçlarımı yumruk yumruk yaptım.Daha sonra saçımı öne atarak kuruttum.Çok alakasız bişey çıktı hiç beğenmedim kendiminkini canım.Özür dilerim seni yanlış yönlendirmek istemem :2:
Ben sabah 5 te kalkıyorum mecburen hep topluyorum.Sıkılıyorum toplamaktan ama nasıl şekil vereceğimi bilemiyorum.Bu konularda da pek becerim yoktur Başka değişik model bulursan bana da haber ver
arkadaşlar saçlarım neredeyse belime yakın uzunlukta. saçlarım düz ve ince telli. profil resmimdeki gibi bir saç kesimi düşünüyorum. bob kesim sanırım ismi. ama kestirip pişman olmaktan korkuyorum. bu uzunluktaki saç kullanışlı olur mu sizce ???
arkadaşlar saçlarım neredeyse belime yakın uzunlukta. saçlarım düz ve ince telli. profil resmimdeki gibi bir saç kesimi düşünüyorum. bob kesim sanırım ismi. ama kestirip pişman olmaktan korkuyorum. bu uzunluktaki saç kullanışlı olur mu sizce ???
niye pişman olsun yaa. Kestir canım ben çok memnunum acayip tarz duruo saçlarım ve çok bakımlı gözüküo. Kullanmasını da öğrendim artık yıkayı kremleyip çıkıorum ne düzleştirici ne maşa hiçbişi kullanmıorum