- 15 Eylül 2021
- 128
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi televizyonkusu
-
E nabızdan randevu baktığımda açık görünüyor doğrudanDahiliyenin yan dallarına yeşil alan denilen bir şey oluşturuluyor. O şekilde randevu alabiliyorsunuz. Zaten randevu için arayınca vermiyorlar eğer hematoloji bu dala giriyorsa. Girmiyorsa alırsınız ama dahiliyenin yönlendirmesi daha iyi olur
O zaman alabiliyorsunuzdur. Direkt oraya gidebilirsinizE nabızdan randevu baktığımda açık görünüyor doğrudan
Bugün bi doktora danıştım da bakmazlar size deyince benim de kafam karıştıO zaman alabiliyorsunuzdur. Direkt oraya gidebilirsiniz
Alınmıyor diyerekE nabızdan randevu baktığımda açık görünüyor doğrudan
Teşekkür ederimAlınmıyor diyerek
Genetik tahliller için tıbbi genetik bölümünden randevu almıştık biz hematolojinin genetik test yapacağını sanmamArkadaşlar herkese merhabaDahiliyeye gitmeden doğrudan hematolojiye gidebilirmiyiz acaba doğrudan randevu oluşturmak ve muayene olmak mümkün mü ? Bir gebelik kaybım var 10. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım. Üzerinden 8 ay geçti yeniden istiyoruz ama genetik tahlilleri yaptırmak istiyorum aklımda şüphe kalamaması için. Bu tahlili dahiliyede mi yaptırmalıyım yoksa başka bölümde mi daha önce böyle öyküsü olanlar yazarsa sevinirim
Bu bölüm her hastanede oluyor muGenetik tahliller için tıbbi genetik bölümünden randevu almıştık biz hematolojinin genetik test yapacağını sanmam
Hayır genelde tıp fakültelerinde oluyor bazı fakülteler de ayrı ücret isteniyor bazılarında istenmiyor yani sgklı olsanız dahi ödeme alan devletler var ben edirne tıpta 580 tl ye yaptırmıştım trombofili paneli ve kromozom testini benimde kayıp sebebim pıhtılaşmaymış sonuçların çıkmasıda 1 buçuk ila 3 ay arası oluyor.Bu bölüm her hastanede oluyor mu
Tek düşükle yapıyorlar mı 2-3 olmasını şart koşuyorlar mıHayır genelde tıp fakültelerinde oluyor bazı fakülteler de ayrı ücret isteniyor bazılarında istenmiyor yani sgklı olsanız dahi ödeme alan devletler var ben edirne tıpta 580 tl ye yaptırmıştım trombofili paneli ve kromozom testini benimde kayıp sebebim pıhtılaşmaymış sonuçların çıkmasıda 1 buçuk ila 3 ay arası oluyor.
Siz kaç düşük yaptınız tek düşükle yapıyorlar mı acabaEğitim araştırmada tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım ben de trombofili paneli ve kromozom analizi testini.
Herhangi bir şartı yok siz durumunuzu paylaşırsanız hemen yaparlar..Tek düşükle yapıyorlar mı 2-3 olmasını şart koşuyorlar mı
Bence her kadına yapılması gerekir bu testler bukadar zor ulaşımlı olmamalı . Bana daha önce gittiğim bi dahiliye doktoru tek kayıpla yapılacak tersler değil demişti . Bu kadar kolay olmamalı evet beki sebebi o değildir ama niye 2.-3. bekleyelim olan bizlere oluyor maalesefHerhangi bir şartı yok siz durumunuzu paylaşırsanız hemen yaparlar..
Kesinlikle öyle.. ben tüp bebek hastası olduğum için almıştım herhangi bir kaybım vs olmamasına rağmen doktorlar önlem amaçlı istemişlerdi , genetik doktoru da hiç sorgulaamadj hemen yaptırdı testleri, o nedenle sizin çok daha kolaylıkla yaptırabileceğinizi düşünüyorum .Bence her kadına yapılması gerekir bu testler bukadar zor ulaşımlı olmamalı . Bana daha önce gittiğim bi dahiliye doktoru tek kayıpla yapılacak tersler değil demişti . Bu kadar kolay olmamalı evet beki sebebi o değildir ama niye 2.-3. bekleyelim olan bizlere oluyor maalesef
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bebişinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınızKesinlikle öyle.. ben tüp bebek hastası olduğum için almıştım herhangi bir kaybım vs olmamasına rağmen doktorlar önlem amaçlı istemişlerdi , genetik doktoru da hiç sorgulaamadj hemen yaptırdı testleri, o nedenle sizin çok daha kolaylıkla yaptırabileceğinizi düşünüyorum .
Teşekkür ederim , dilerim siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamandaSizin adınıza çok sevindim inşallah bebişinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınızbenim için de dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?