- 15 Eylül 2021
- 128
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi televizyonkusu
Çok aminTeşekkür ederim , dilerim siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aminTeşekkür ederim , dilerim siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda
Düşük yapmadım. Tüp bebek için istemişlerdi o yüzden yaptırmıştım.Siz kaç düşük yaptınız tek düşükle yapıyorlar mı acaba
3 düşükten sonra yapıyorlar benim iki düşükken yaptırdım biraz yalan söylemek zorunda kaldım 3 düşüğüm var dedim sorun olmadı iki tanesi belgeleyen tahlillerim vardı 3.de evde kimyasal oldu demiştimTek düşükle yapıyorlar mı 2-3 olmasını şart koşuyorlar mı
Teşekkür ederimDüşük yapmadım. Tüp bebek için istemişlerdi o yüzden yaptırmıştım.
Ne kadar üzücü bizleri zor durumda bırakıyorlar . İlkinde öğrenseydiniz ikinciye aynı durumu yaşamak sorunda kalmazdınız peki yeniden gebe kalabildiniz mi nasıl bi yol izlediniz ? Bi de kaçıncı haftada düşük yaptınız cevaplarsanız sevinirim3 düşükten sonra yapıyorlar benim iki düşükken yaptırdım biraz yalan söylemek zorunda kaldım 3 düşüğüm var dedim sorun olmadı iki tanesi belgeleyen tahlillerim vardı 3.de evde kimyasal oldu demiştim
Benim doktorum özelde devlet hastanesine gidip ordan mi istemem gerekiyor o zamanHemotolojiye gidersin ama kapsamlı alinacaksa sadece kadın yaptirmayacaksa tıbbi genetik bölümüne gitmeniz gerek. Sonra kadın doğumdan bir de urolojiden belge alınıyor teslim edin kan verin sonuç çıkıyor.
Biz direk hemotolojiye gittik tek kadininsa yardımcı oluyorlar ama iki kişi vereceğimiz için tıbbi genetiğe yonlendirdi. Telefonda randevu almadık direk gittik pandemiden randevu sistemi kapalıydı bı arayın ama yinede.
İlki 12+3 haftalıktı ikincisi 5 haftalık olcaktı ama değerler düzgün artmadı kanamada olmadı metotraksat iğne ile sonlandı. Bir yılı geçti hamile kalamadım henüz. İkiside doğal yoldan olmuştu şimdi hamile kalmak için klomen gonalf bile denedim kalamadım zamanı ver herhalde. Pıhtılaşmam varmış ve mthfr genim bozuk çıktı o yüzden yüksek doz folik asit ve oksopar kan sulandırıcı kullanmam gerekecek gebelik oluştuğundaNe kadar üzücü bizleri zor durumda bırakıyorlar . İlkinde öğrenseydiniz ikinciye aynı durumu yaşamak sorunda kalmazdınız peki yeniden gebe kalabildiniz mi nasıl bi yol izlediniz ? Bi de kaçıncı haftada düşük yaptınız cevaplarsanız sevinirim
Benim de 10 haftalıktı sanırım bi kere kimyasal geçirdim benim de doğal yolla olmuştu şimdi PCOS olduğunu öğrendim letu + çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmadı rabbim bizi bu yönden sınıyor . Gecikiyorsa güzelleşiyordurİlki 12+3 haftalıktı ikincisi 5 haftalık olcaktı ama değerler düzgün artmadı kanamada olmadı metotraksat iğne ile sonlandı. Bir yılı geçti hamile kalamadım henüz. İkiside doğal yoldan olmuştu şimdi hamile kalmak için klomen gonalf bile denedim kalamadım zamanı ver herhalde. Pıhtılaşmam varmış ve mthfr genim bozuk çıktı o yüzden yüksek doz folik asit ve oksopar kan sulandırıcı kullanmam gerekecek gebelik oluştuğunda
Merhaba mthfr hangisi acaba homozigot mu?İlki 12+3 haftalıktı ikincisi 5 haftalık olcaktı ama değerler düzgün artmadı kanamada olmadı metotraksat iğne ile sonlandı. Bir yılı geçti hamile kalamadım henüz. İkiside doğal yoldan olmuştu şimdi hamile kalmak için klomen gonalf bile denedim kalamadım zamanı ver herhalde. Pıhtılaşmam varmış ve mthfr genim bozuk çıktı o yüzden yüksek doz folik asit ve oksopar kan sulandırıcı kullanmam gerekecek gebelik oluştuğunda
Mthfr1298 mi neydi o homozigotMerhaba mthfr hangisi acaba homozigot mu?
Diğeri normal öyleyse benim 28 olan homozigot çıktı bu yüzden sordum teşekkürlerMthfr1298 mi neydi o homozigot
Mthfr genlerinin hepsi folik asit ile ilgilidir yüksek dozda ve gebelik sonuna kadar folik asit kullanmalı dedi doktorum aynı zamanda da kan sulandırıcı iğne ve coraspinDiğeri normal öyleyse benim 28 olan homozigot çıktı bu yüzden sordum teşekkürler
Ben de asprne başlayacağım peki gebeliği güçleştirme ile ilgili bilgi aldınız mı hiç?Mthfr genlerinin hepsi folik asit ile ilgilidir yüksek dozda ve gebelik sonuna kadar folik asit kullanmalı dedi doktorum aynı zamanda da kan sulandırıcı iğne ve coraspin
Ben iki kere doğal hamile kaldım ilki 12+3 te kaybettim ikinci kimyasal oldu. Doktor kesinlikle gebeliğe engel değil dedi.Ben de asprne başlayacağım peki gebeliği güçleştirme ile ilgili bilgi aldınız mı hiç?
Teşekkürler ben 6 ayda henüz kalamadım ama doktor da problem değil bu faktör dedi teşekkürlerBen iki kere doğal hamile kaldım ilki 12+3 te kaybettim ikinci kimyasal oldu. Doktor kesinlikle gebeliğe engel değil dedi.
Peki diğer aylarda gebelik oluşmaması için probleminiz var mı acaba?Ben iki kere doğal hamile kaldım ilki 12+3 te kaybettim ikinci kimyasal oldu. Doktor kesinlikle gebeliğe engel değil dedi.
Hayır hiç bir sebep yok eşiminde benimde görünürde olan her şey dört dörtlük hsg temiz hormonlar düzenli pko yok eşiminde spermiyogramı çok güzel doktor stresten olduğunu düşünüyor nasipPeki diğer aylarda gebelik oluşmaması için probleminiz var mı acaba?
Biz aynı durumdayız bu yüzden sordum size KısmetHayır hiç bir sebep yok eşiminde benimde görünürde olan her şey dört dörtlük hsg temiz hormonlar düzenli pko yok eşiminde spermiyogramı çok güzel doktor stresten olduğunu düşünüyor nasip
Biz onlarıda yaptırdık onlarda problemsiz ama senin daha 6 ay olmuş stres olma daha az zaman geçmiş inşallah tez zamanda olur ikimizindeBiz aynı durumdayız bu yüzden sordum size Kısmet
Aynı durumu yaşıyorum en son kromozom analizi sonuçlarımızı bekliyoruz bir o kaldı.. bir de sperm DNA hasarı