• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha orta halli bir araba mi yoksa eski bir araba ve silikon mu?

Görsellik önemli,silikon diyorum...
Arabasız şimdiye kadar olmuşsa,bi süre daha olmasa da olur bence..

Elbette arabaya bakiyorlar :KK66: meme kimin umrunda? Kucuk buyuk ille var yani bisiler herkeste meme niyetine. Ama guzel bir araba herkeste yok

Meme önemli yav öyle deme, güzel bir vücutta dimdik duran memeler, nasıl güzel bir histir. En son 2 sene önce yaşamıştım bu hissi, özlüyorum valla, neyleyim altımdaki bmwyi, memem ağzıma gelmeyince :KK45:

Meme önemli yav öyle deme, güzel bir vücutta dimdik duran memeler, nasıl güzel bir histir. En son 2 sene önce yaşamıştım bu hissi, özlüyorum valla, neyleyim altımdaki bmwyi, memem ağzıma gelmeyince :KK45:
Ahahaha valla bebekten once benimkiler de oyleydi dipdiri. Simdi eskisi gibi degil ama yine de sutyensiz takilabiliyorum, uclari kamufle edip

Ahahaha valla bebekten once benimkiler de oyleydi dipdiri. Simdi eskisi gibi degil ama yine de sutyensiz takilabiliyorum, uclari kamufle edip

O zaman sorun yok maşallah. Benimkiler hamilelikte büyüdü, süt de bitince geriye enkazı kaldı. :olamaz:
İkinci çocuk işini netleştirsem, hani ona göre sonunda bi el atılsın, toplasinlar isterim büyük ihtimalle. Meme özgüveni = Altında Mercedes hissi. :KK45: :p

O zaman sorun yok maşallah. Benimkiler hamilelikte büyüdü, süt de bitince geriye enkazı kaldı. :olamaz:
İkinci çocuk işini netleştirsem, hani ona göre sonunda bi el atılsın, toplasinlar isterim büyük ihtimalle. Cidden meme özgüveni = Altında Mercedes hissi. :KK45: :p
Alemsin :KK200::nazar:
Gonlune gore olsun insallah.

Ya yeminle başlığa bakıyorum bakıyorum diyorum ki sigorta yazacaktı herhalde :))) eski araba alma kesinlikle. Önce silikon yada implant yaptır kalan parana para biriktir bi seferde al daha iyisini al

Karar veremiyorum kizlar.eski model twingodur vs bi araba alip temiz bulursam ya da clio silikon mu yaptirsam diye dusunuyorum.araba sart.silikon sart mi peki bilemedim o da sart galiba.80b takiyorum ama aag gogsum daha buyuk soldan.bu da beni rahatsiz ediyor sekli cok guzel ama birinin buyuk olmasi rahatsiz edice.hem silikonla c cup yaptiracagim ole aman aman buyuk olmasini istemiyorum.siz olsaniz ne yapardiniz?
Eski model araba +silikon biraz zaman geçtikten sonra biraz daha biriktir eski arabanı yenisiyle değiştirirsiniz bence bende çok sıcak bakıyorum silikon işine bir kaçtane Doğurayım hemen müdahale yaptırırım şayet doğurabilirsem:olamaz:

İki saat silikonu arabanın bir parçası mı acep diye okuduktan sonra, konunun sonunda jeton düştü :olamaz::KK48:
Bence araba, ama ikinci el bile olsa temiz, ve sağlam. Benim de bu ara amacım o :)
Ben de silikonlu araba varmış da daha sağlam onu mu alsam acaba diye soruyor gibi okudum sonra anladım mevzuyu.:D

Eski araba pahalıya patlar bence onun bakımı tamiri hem silikonu hem de yeni arabayı geçer.

Ben de kaç kez okudum silikon lu araba nedir diyebence kendini iyi hissetmek çok önemli silikon önceliği olsun. Araba da durumuna göre bakarsın artık

Back
X