• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha orta halli bir araba mi yoksa eski bir araba ve silikon mu?

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Karar veremiyorum kizlar.eski model twingodur vs bi araba alip temiz bulursam ya da clio silikon mu yaptirsam diye dusunuyorum.araba sart.silikon sart mi peki bilemedim o da sart galiba.80b takiyorum ama aag gogsum daha buyuk soldan.bu da beni rahatsiz ediyor sekli cok guzel ama birinin buyuk olmasi rahatsiz edice.hem silikonla c cup yaptiracagim ole aman aman buyuk olmasini istemiyorum.siz olsaniz ne yapardiniz?

Eski model arabaların astarı yüzünden pahalıya gelir. Almayın, ne kadar temiz de olsa kullandıkça sorun çıkarır, çok para yer.
Düzgün bir araba alın, daha sonra yine biriktirir ve göğüs implanti yaptirirsiniz.

Yas 34 artik bekleyesim yok

O zaman sizi en mutlu edecek şeyi yaptırarak işe başlayın. Göğüs implanti yaptırır, ardından kalan para üzerine biraz daha biriktirir, daha iyi bir model araç alırsınız. Hatta bu şekilde daha da iyi birikir, şevk gelir.

Kafami kircalayan bir diger durum silikon ameliyatinin cok berbat olmasi.izledim bugun dr balik karni gibi kesip memeyi iki tane adam acmaya calisiyorlardi.cok kotu hirpaliyorlar arti izler meme altinda kaliyormis.koltuk altindan yaptirmayi dusunuyorum onda da bu kadar hirplarlar mi bilmiyorum.bi izleseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz

Back
X