Daha önce yazmıştım ama ???

Ebruyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
56
4
Kızlar daha önce sorunumu belirtmiştim. Adet başlangıcından itibaren 19.gün geri cekilmeyle ilişkim oldu 40 saat sonra norlevo kullandım diye. Adet olmm gereken günde adet oldum. Her zamanki gibi sürdü. Renk yogunluk gün aynıydı. 4.gün adetim bitti 5.gün kahverengi akıntım oldu. (Sanırım norlevodan). Akıntıdan 4gün sonra hassas idrar testi yaptım negatif. 12 gün sonra tekrar idrar testi yaptım yine negatif. İdrar yolları enfeksiyonum var, sürekli dısardayım malum havalar da soguk üsüyorum. Bugün cok fazla yürümek zorunda kaldım ve yogun akıntım oldu. Benim hamile olma ihtimalim var mı :KK43: eger gördügüm kanama üstüne görme olsaydı adetim 12 gün gecmiş olucaktı. Belli olmaz mıydı idrar testinde ? Lütfen yardım edin nolur :KK43:

Canım benim, endişeni anlıyorumda, imkansız gebe olman....
Birincisi ilişkiden sonra, norlevo kullanmışsın, ardından adet görmüşsün, ve hassas gebelik testi yapmışsın ki onların yanılma payı sıfır, yok erken gebeliği dahi tespit ediyolar...
Her kadında olan bi durum, üşüttüğünde akıtısının olması,ben hamile olduğum halde ara ara geliyor akıntım...
İçini ferah tut derim..

Canım benim, endişeni anlıyorumda, imkansız gebe olman....
Birincisi ilişkiden sonra, norlevo kullanmışsın, ardından adet görmüşsün, ve hassas gebelik testi yapmışsın ki onların yanılma payı sıfır, yok erken gebeliği dahi tespit ediyolar...
Her kadında olan bi durum, üşüttüğünde akıtısının olması,ben hamile olduğum halde ara ara geliyor akıntım...
İçini ferah tut derim..

Son testi adet baslangıcından itibaren 12.gün ilişkiden itibaren 18.gün yaptım. Kesinlikle yoktur diyorsunuz degil mi

X