Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DAHA ÖNCE YAŞAYAN VAR MI
- Konu Sahibi morpuding
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kalpatışı #kalpatışları #saglık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Bu durumu bir sebeple yaşıyorsun ama demi?Bir şey oluyor.Yani sinir, heyecan,şaşırma , kızma gibi durumlardaUzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Hayır hiç bir sebep neden yokken normalken sakin yatıyorken yada oturuyorkenBu durumu bir sebeple yaşıyorsun ama demi?Bir şey oluyor.Yani sinir, heyecan,şaşırma , kızma gibi durumlarda
Ayy o da oluyor kalbim saniyelik durmuş gibi oluyorBen de şey oluyor, sanki bir an duruyor sonra hızlıca bir vurup arkasından birkaç kere daha vuruyor gibi tarif edemedim ama
Stres olabilir ama sebepsizde oluyorBekarken bende de çok fena oluyordu iki üç kez başka doktorlara gittim hepside inceledi önemli bir problem çıkmadı stresten olur demişlerdi
- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Benimde otururken yürürken biseylerle meşgulken de oluyordu annem elini koyardı oda şaşırırdı niye böyle acaba diye kardiyolojiye gidin sizde birStres olabilir ama sebepsizde oluyor
En iyisi o olacak sanırım geçti mi sizinBenimde otururken yürürken biseylerle meşgulken de oluyordu annem elini koyardı oda şaşırırdı niye böyle acaba diye kardiyolojiye gidin sizde bir
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Ben bu durumu hamileliğimde yaşamıştım stres kaynaklı denmişti.Simdilerde kızınca heyecanlaninca falan oluyor.Panik atağa döndü galiba die düşünüyorumHayır hiç bir sebep neden yokken normalken sakin yatıyorken yada oturuyorken
- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Evet geçti çok şükürEn iyisi o olacak sanırım geçti mi sizin
Panik atak bildiğim kadarıyla daha farklıBen bu durumu hamileliğimde yaşamıştım stres kaynaklı denmişti.Simdilerde kızınca heyecanlaninca falan oluyor.Panik atağa döndü galiba die düşünüyorum
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Yaşadığım şeyin ne olduğunu bilmiyorum danismadim ama kansızlık, vitamini eksikliği de var ondan da olabilirPanik atak bildiğim kadarıyla daha farklı
Sol elimde ve kolumda oluyorB12 eksikliğinde de olabiliyor kanınızada baktırıın. Kalpte bişey yoksa tabi.. Kan da iyi çıkarsa psikyatriye gitmenizi tavsiye ederim.. Uyuşmanız da oluyor mu vücudunuzda?
Kansızlık var bende de evetYaşadığım şeyin ne olduğunu bilmiyorum danismadim ama kansızlık, vitamini eksikliği de var ondan da olabilir
- 21 Eylül 2021
- 701
- 1.670
- 63
Stres, aşırı kahve ve sigara tüketimi. Tüketiyor musunuz?Uzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Hayır kahve ve sigara tüketmiyorumStres, aşırı kahve ve sigara tüketimi. Tüketiyor musunuz?
- 25 Kasım 2021
- 189
- 83
- 13
- 26
Hemoglobin ve b12 baktırmalısınız eksikliğinde görülebilir. Streste sebep olabilir.Uzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Tamam teşekkürlerHemoglobin ve b12 baktırmalısınız eksikliğinde görülebilir. Streste sebep olabilir.