• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA ÖNCE YAŞAYAN VAR MI

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
24
Uzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi

Uzun zamandır kalbimde çarpıntı var böyle kalp atışım bi anda göğüsüne yumruk yemiş gibi bi his bırakıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum gün içinde 6-7 kez oluyor bu daha önce yaşayan var mı ? Kalbimin sadece tek bi atımını çok kuvvetli hissediyorum göğüsüme yumruk yemiş gibi
Bu durumu bir sebeple yaşıyorsun ama demi?Bir şey oluyor.Yani sinir, heyecan,şaşırma , kızma gibi durumlarda

Bekarken bende de çok fena oluyordu iki üç kez başka doktorlara gittim hepside inceledi önemli bir problem çıkmadı stresten olur demişlerdi

Hayır hiç bir sebep neden yokken normalken sakin yatıyorken yada oturuyorken
Ben bu durumu hamileliğimde yaşamıştım stres kaynaklı denmişti.Simdilerde kızınca heyecanlaninca falan oluyor.Panik atağa döndü galiba die düşünüyorum

B12 eksikliğinde de olabiliyor kanınızada baktırıın. Kalpte bişey yoksa tabi.. Kan da iyi çıkarsa psikyatriye gitmenizi tavsiye ederim.. Uyuşmanız da oluyor mu vücudunuzda?

B12 eksikliğinde de olabiliyor kanınızada baktırıın. Kalpte bişey yoksa tabi.. Kan da iyi çıkarsa psikyatriye gitmenizi tavsiye ederim.. Uyuşmanız da oluyor mu vücudunuzda?
Sol elimde ve kolumda oluyor

Stres, aşırı kahve ve sigara tüketimi. Tüketiyor musunuz?

Hemoglobin ve b12 baktırmalısınız eksikliğinde görülebilir. Streste sebep olabilir.

Back