• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce yaptırmış olanlar

Ah sıgara mahvetti hala ıcıyorum.. Eski dıslerımi arıyorum valla . Leke temizliği ayrı mı acaba

Islem 2 asamaliymis. 2.asamasinda cila diyerek bir beyazlatma galiba yapiliyormus.
Ben onu yillardir yaptirmiyorum.
Sanırım ona dayanarak beyazlayacagi söylenmiş.
Kusura bakmayin yanlis yonlendirmis gibi oldum ben 2.kismi yaptirmiyorum.
Beyazlatma cok ucuz değil eger bu ikinci kisimdaki islem rengi aciyorsa fiyati beyazlatmaya göre daha uygundur. Beyazlatma kadr olmasada renk açılır o zaman galiba.

Bunlari okuyunca benimki fake yapmis resmen ajahagah

Yanlız 2 asama degilde ben sadece tek asama temizletme yaptiriyorum . Ama kendiside bir defa iki aşamalı bir işlem olduğunu söyledi ikinci kisma birlikte gerek yok dedik gibi hatırlıyorum.
Böyle de sürüp gdiyor.
Birde evet cuzi bir rakam ödüyorum yarisindan da az ödüyorum.
Dislerimin yapisi beyaz zaten bana bu 2 .kisma ondan yapilmamasina tamam demis olabilir mi?
Ama her seferinde es geçmeside ilginç açıkçası. Bence bu kez gidince biraz da olsa bende biraz istiyorum diyebilirsiniz.Bu sabah sırf merakimdan hekim bir arkadaşım aramıştı ona sordum bir zararı yok aslında çok canı yandiysa işlemi çok uzatıp tahrip etmemek için yapmıştır dedi ..:)

Ama her seferinde es geçmeside ilginç açıkçası. Bence bu kez gidince biraz da olsa bende biraz istiyorum diyebilirsiniz.Bu sabah sırf merakimdan hekim bir arkadaşım aramıştı ona sordum bir zararı yok aslında çok canı yandiysa işlemi çok uzatıp tahrip etmemek için yapmıştır dedi ..:)
Yok canım yanmiyor aslında . Agri esigim yüksek.
Gidince soracağım bgun;)

Back