• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce lustral kullananlar yardımcı olabilir mi 🥲

msndnsnsnnsns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
9
0
1
28
Kızlar merhaba daha önce LUSTRAL 50 mg kullanan var mı ? Acaba kaç gün sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız etkisini ne zaman gösterir pek iyi değilim de 😥

15 gün alışma süreciniz var vücudunuz tepki verirse yine de 15 güne kadar bırakmayın.

Merhaba hemen etki göstermiyor, 2 haftaya baya rahatlatıyor 1 ayda tam etkisini göstermeye başlıyor. Yanında ek bir ilaç verdi mi doktorunuz?

İki haftaya etkisini gösteriyor ve rahatlatıyor yan etkileri var mide bulantısı cinsel isteksizlik zayıflatıyor bir güzel ama ruhen on numara bir ilaç, kesinlikle düzenli kullanmalısın.

Kızlar merhaba daha önce LUSTRAL 50 mg kullanan var mı ? Acaba kaç gün sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız etkisini ne zaman gösterir pek iyi değilim de 😥
10-15 güne kadar iyileşme hissedersiniz.Bütün antidepresanlarda òyle oluyor zaten.10 yıl önce bende kullanmıştım Lustral'ı.İlk başta etkisi olmuyor sanıyorsunuz ama sonra anadan yeni doğmuş gibi bir mutluluk geliyor.Bende hiç yan etkisi olmadı.İnşallah sizde de olmaz Geçmiş Olsun.

İki haftaya etkisini gösteriyor ve rahatlatıyor yan etkileri var mide bulantısı cinsel isteksizlik zayıflatıyor bir güzel ama ruhen on numara bir ilaç, kesinlikle düzenli kullanmalısın.
İlk iki gün yan etkileri yogun yasadım sanki ben ben değilim ama ruhen çok iyi hissettim şuan sonraki günler bişey değişmedi sanki yine kötüydüm şuan 9. Gündeyim bakalım umarım iyi gelir

Kızlar tekrar merhaba 15. Gündeyim ama hala iyileşme yok sadece aksamları olan anksiyete azaldı sanki ilacın yan etkileri de geçti ama ben hala mutsuzum hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor işe bile zor gidiyorum 🥲 ne zaman başlar etki

Back
X