- 15 Ocak 2022
- 9
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi msndnsnsnnsns
Kızlar merhaba daha önce LUSTRAL 50 mg kullanan var mı ? Acaba kaç gün sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız etkisini ne zaman gösterir pek iyi değilim de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10-15 güne kadar iyileşme hissedersiniz.Bütün antidepresanlarda òyle oluyor zaten.10 yıl önce bende kullanmıştım Lustral'ı.İlk başta etkisi olmuyor sanıyorsunuz ama sonra anadan yeni doğmuş gibi bir mutluluk geliyor.Bende hiç yan etkisi olmadı.İnşallah sizde de olmaz Geçmiş Olsun.Kızlar merhaba daha önce LUSTRAL 50 mg kullanan var mı ? Acaba kaç gün sonra kendinizi iyi hissetmeye başladınız etkisini ne zaman gösterir pek iyi değilim de![]()
Merhaba hemen etki göstermiyor, 2 haftaya baya rahatlatıyor 1 ayda tam etkisini göstermeye başlıyor. Yanında ek bir ilaç verdi mi doktorunuz?
Merhaba hemen etki göstermiyor, 2 haftaya baya rahatlatıyor 1 ayda tam etkisini göstermeye başlıyor. Yanında ek bir ilaç verdi mi doktorunuz?
Başka ilaç vermedi durumumu anlattım biraz bunu yazdı sadece zaten uzun bir görüşme olmadıMerhaba hemen etki göstermiyor, 2 haftaya baya rahatlatıyor 1 ayda tam etkisini göstermeye başlıyor. Yanında ek bir ilaç verdi mi doktorunuz?
İlk iki gün yan etkileri yogun yasadım sanki ben ben değilim ama ruhen çok iyi hissettim şuan sonraki günler bişey değişmedi sanki yine kötüydüm şuan 9. Gündeyim bakalım umarım iyi gelirİki haftaya etkisini gösteriyor ve rahatlatıyor yan etkileri var mide bulantısı cinsel isteksizlik zayıflatıyor bir güzel ama ruhen on numara bir ilaç, kesinlikle düzenli kullanmalısın.