Çocuk Hastalıkları daha önce karşılasan varsa lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
Arkadaşlar benim göğsümün üstünde ayva tüyleri vardı biraz da ayva tüylarinden büyük ve daha siyah ee si bebeğimin emerken bıyık bölgesi oralara sürtündüğü için sarı sarı tüyler çıkmış bıyık bölgesinde sonradan aklıma geldi o tüylere sürtünüp çıkmış olabileceği ve hemen güzelce temizledim ama daha önce böyle bişey olabileceği aklıma gelmemişti zaten yeni anne olunca birsürü işten güçten böyle ince ayrıntılar insanın aklına gelmiyo

ama şimdi hem kendimi suçlu hissediyorum bebeğimin bebeksi cildini mahvettim henüz 2 aylıkken benmım yüzümden bıyıkları çıktı diye hemde sarıdan siyaha döner diye çok korkuyorum napıcam arkadaşlar bana bir çare

böyle bişey yaşayan varmı

-güzelce temizledim- dediğin??

bebeğinin bıyık bölgesinde tüylerin olması normal zaten canım?seninle ne alakası olsun.. yanlış mı anladım yoksa:26:

Güzelce temizledim dediğim yani ğöğsüsmün üzerindekileri temizledim ama sarı sarı belli oluyo 2 aylık çocukta öyle tüy olamzki benim yüzümden oldu

Güzelce temizledim dediğim yani ğöğsüsmün üzerindekileri temizledim ama sarı sarı belli oluyo 2 aylık çocukta öyle tüy olamzki benim yüzümden oldu

yani nasıl bir tüy bilmiyorum canım ama benim oğlum doğduğunda kaş kirpik hiç bir tüyü yok gibiydi nerdeyse..40ı çıktıktan sonra bıyık ,kaş,kirpik,sırtında bütün tüyleri belirginleşti sarı sarı..sarışında bi çocuk zaten.. yani bebeğindeki durumun seninle bir alakası olmaz canım.. dert etme

seninle alakalı değil bence, benim kızımda da var sadece bıyık bolgesi de değil alnında da var. bebeklerde olur bu normal

arkadasim dogumdu emzirmeydi uykusuzluktu derken insanin dengesi bozuluyor ve nerdeyse bebegin gazi kokuyor diye bile anne kendini suclu hissediyor :) ilk once bilmelisin ki oyle tuy tene degince ciltte kil cikacak olsaydi kuaforlerin elleri kildan gecilmezdi,su anda benim yuzumden oldu diye telas ettigin sey mantik disi zaten.Canini daha fazla sikma,bebeginin biyiklari senin tuylerin yuzunden cikmadi,zaten cikacagi varmis.Saglicakla.

bebgin kulak omuz ve dusak ustu yani biyik bolgesinin tuylu olmasi cok normalmis benim kizimda da var.2 yila kadar yavas yavas dokuluyormus seninle hic alakasi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…