- 12 Haziran 2023
- 83
- 59
- 8
- 28
- Konu Sahibi Basakburcuu
-
Çok teşekkür ederim. Kimyasalda çok şiddetli kasık ağrısı çekmiştim gebelik ilk haftalarını okuyorum genelde bulantı halsizlik var kimse kasık bel ağrısından bahsetmemiş o yüzden korktumMaşallah değeriniz güzel artmış hayırlı olsun. Bende de adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Kasığım, sırtım belim felaket ağrıyordu normal korkmayın. Kimyasal gebeliğin bu ağrılarla cok alakası yok aslında çünkü zaten sorunlu oluyor ve düşüyor direkt. Bu perşembe gittiğinizde de keseyi görürsünüz zaten. Olacakla öleceğe maalesef çare yok siz içinizi ferah tutun. Vesveselere kulak asmayın. Ayaklarınızı uzatıp dinlenin, bol su için.
Benim belim ayrılacakmış gibi ağrıyordu. Kasıklarımda fena ağrı vardı. Her tuvalete oturduğumda adet olucam sanıyordum o derece yani. Her gebelik kendine özeldir. Bende de hiç mide bulantısı kusma olmadı mesela. Sabahları uyandığımda olan hariç.Çok teşekkür ederim. Kimyasalda çok şiddetli kasık ağrısı çekmiştim gebelik ilk haftalarını okuyorum genelde bulantı halsizlik var kimse kasık bel ağrısından bahsetmemiş o yüzden korktumPerşembe olsa keşke biran önce
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız inşallah sağ Salim kucağıma alırımBenim belim ayrılacakmış gibi ağrıyordu. Kasıklarımda fena ağrı vardı. Her tuvalete oturduğumda adet olucam sanıyordum o derece yani. Her gebelik kendine özeldir. Bende de hiç mide bulantısı kusma olmadı mesela. Sabahları uyandığımda olan hariç.
Merhaba tatlım seninle aynıyız ben de koku hassasiyeti de yok bel ağrım çok vardı dediğin gibi akıntı var bel ağrım şu anda fazla yok ama biraz temizlik yaptığım zaman biraz eğilerek bir iş yaptığım zaman belim ağrıyor hemen. diğer hamileliklerimde hiç bel ağrısı çekmedim diğerlerinde bulantı hemen oluyordu bunda o da yokBen daha önce bir kimyasal yaşadım onda değerim beta hcg 13’dü. Sonra sıfırlandı ve ben ondan iki ay sonra tekrar hamile kaldım bata 2 gün kala erken test yaptım pozitif kan verdim beta hcg 300 cıktı (biraz yüksek geldi bana anlamadım) iki gün sonra değer düşer diye korktuğum icin tekrar kan verdim 780 çıktı doktor bana perşembe gününe randevu verdi suan 4+3 haftadayım ve bulantım falan yok sadece kokular cok keskin akıntı var kokusuz beyaz. Ama beni korkutan kasık ve bel agrım sizde de oldumu normal mi yoksa bir sorun mu var
beta değerin kaç inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz ya korkuyorumMerhaba tatlım seninle aynıyız ben de koku hassasiyeti de yok bel ağrım çok vardı dediğin gibi akıntı var bel ağrım şu anda fazla yok ama biraz temizlik yaptığım zaman biraz eğilerek bir iş yaptığım zaman belim ağrıyor hemen. diğer hamileliklerimde hiç bel ağrısı çekmedim diğerlerinde bulantı hemen oluyordu bunda o da yok
Kaçıncı haftadasınBenimde kasığım belim karnım ağrıyor
beta değerin kaç inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz ya korkuyorum
Ya adetin kaç gün geçti ben ultrasona perşembe gideceğimHastaneye gittim kanka tahlili yapmadı pazartesi günü gel yapalım dedi ultrasondan baktı o kadar
Bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor gerçekten bazen sağ bazen sol bazen ikisi birden ağrıyorbeta değerin kaç inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz ya korkuyorum
İki gün geçti ama ben 2 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çıktıYa adetin kaç gün geçti ben ultrasona perşembe gideceğim
Hayirli olsun deger artisi iyi gozuküyorBen daha önce bir kimyasal yaşadım onda değerim beta hcg 13’dü. Sonra sıfırlandı ve ben ondan iki ay sonra tekrar hamile kaldım bata 2 gün kala erken test yaptım pozitif kan verdim beta hcg 300 cıktı (biraz yüksek geldi bana anlamadım) iki gün sonra değer düşer diye korktuğum icin tekrar kan verdim 780 çıktı doktor bana perşembe gününe randevu verdi suan 4+3 haftadayım ve bulantım falan yok sadece kokular cok keskin akıntı var kokusuz beyaz. Ama beni korkutan kasık ve bel agrım sizde de oldumu normal mi yoksa bir sorun mu var
Aynı belirtileriniz bende de vardı işte bende gittim çok şükür bi sorun yoktu 4+3 ümMaşallah değeriniz güzel artmış hayırlı olsun. Bende de adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Kasığım, sırtım belim felaket ağrıyordu normal korkmayın. Kimyasal gebeliğin bu ağrılarla cok alakası yok aslında çünkü zaten sorunlu oluyor ve düşüyor direkt. Bu perşembe gittiğinizde de keseyi görürsünüz zaten. Olacakla öleceğe maalesef çare yok siz içinizi ferah tutun. Vesveselere kulak asmayın. Ayaklarınızı uzatıp dinlenin, bol su için.
Ay çok teşekkür ederiz yaHayirli olsun deger artisi iyi gozuküyor
Ben 6+0ım keseyi gordum deger de ilk kez 5+2de bakildi 9000e yakindi
Hala bel ve kasık ağrım var adet olacagım sanki her an
Icinizi ferah tutun her sey yolundadir allahin izniyle
Seninle aynıyız bende iki gün önce testte gördüm netti çizgiler sonra beta ya baktırdımİki gün geçti ama ben 2 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Kaç haftalık oldunuzBenim belim ayrılacakmış gibi ağrıyordu. Kasıklarımda fena ağrı vardı. Her tuvalete oturduğumda adet olucam sanıyordum o derece yani. Her gebelik kendine özeldir. Bende de hiç mide bulantısı kusma olmadı mesela. Sabahları uyandığımda olan hariç.
Kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?