- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba. 10 haftalık olması gereken bebeğim 6+2 de kalmış kalp atışı oluşmadı. Lekelenme ile başladı 1 hafta sonra yavaş yavaş kırmızı oldu. 2 gün öyle sürdükten sonra kasıklarımda çok ağrı oldu. Ayağa kalkınca birden vajinadan su boşalır gibi löp diye biseyler düştü. Gidip baktığım da ise kocaman ciğere benzer bir kan pıhtısı gibiydi. Önce o kadar sandım. 10 dk sonra tekrar ayağa kalktım ve daha büyüğü geldi sert gibi ama kan pıhtısı. 10 dk da bir aşırı kanama( çeşme gibi) ve löp löp düşen kocaman pıhtılar geldi. Baya büyük gelmeye başladı. Ama bir bebek et parçasi gibi bir şey yoktu. Annem bu pihtilari görünce şoka girdi. 2 düşük yaşadm böyle bişey gormedm dedi normal et parçası geliyor normalde dedi. Bu 2. Kaybım di. Doktorum genetikte pıhtılaşma olacağından suphelenmisti. Varis ameliyatı da olmuştum 3 ay once. Düşük yaşayanlar böyle büyük yaklaşık 10-15 tane et gibi pıhtı attım siz de böyle bir şey oldu mu? Acaba pıhtılaşma mi var bende ondan mı böyle parçalar geldi? 2 saat sonrasında acile gittim düşmüş ama kan kalıntıları var onları kürtajla alcam deyip aldı böyle düşük yapan varmi