benim de klomenle ilk ay olmadi ikinci aya başladık insallah faydasi olur sana da bana da1 bucuk yil once dusuk yaptm 1 yildir korunmuyoruz 35 gunde bir adet goruyorum bu yuzden dr kucuk bir yumurtlama sorunu oldugunu soyledi klomene baslatti baska bi saglik sorunu olmadigini soyluyor ne kadar surede hamile kalirim bu durumu yasayan varmi ?
benim de klomenle ilk ay olmadi ikinci aya başladık insallah faydasi olur sana da bana da
benim de bugün kontrolüm var :) bakalım ne dicek doktor. klomende 3. günüm bugüninsallah bugun dr. kontrolum var en son persembe 10 mm civarinda sag 4 tane sol da 2 tane yumurtam olusmustu :) hadi ins. hamile kaliriz bu ay
ayyy hadi bakalim bu arada regl misin suan yoksa normal zamanda mi kullandin ben regl ken kullandim hap bittikten 2 gun sonra gittimbenim de bugün kontrolüm var :) bakalım ne dicek doktor. klomende 3. günüm bugün
ben de reglin 4. günü başladım simdi doktordan çıktım 1 tane yumurtam çatlamış bile doktorda ben de şok olduk çünkü daha adetim bugün bitti. klomenin daha 3. günü. doktor emin olmak için hemen kan tahlili istedi. şok oldum yaaaaayyy hadi bakalim bu arada regl misin suan yoksa normal zamanda mi kullandin ben regl ken kullandim hap bittikten 2 gun sonra gittim
aaaaaa inanmiyorum cok farkli benim adetim biteli tam bir hafta oldu ama suanda catlayan yumurtam yok hepsi 13 14 ve en buyugu 15 mm olmus gec catlama oluyo ama sorun teskil etmez dedi gun verdi verdigi gunlerde iliskiye girersek olma ihtimali yuksekmisben de reglin 4. günü başladım simdi doktordan çıktım 1 tane yumurtam çatlamış bile doktorda ben de şok olduk çünkü daha adetim bugün bitti. klomenin daha 3. günü. doktor emin olmak için hemen kan tahlili istedi. şok oldum yaaaa
ya benim doktorunda kafası karıştı e2 düşük ama lh yüksek. çatlamışsa eğer çok büyüyemeden çatladığı için kaliteli bi yumurta degildi heraldeaaa
aaaaaa inanmiyorum cok farkli benim adetim biteli tam bir hafta oldu ama suanda catlayan yumurtam yok hepsi 13 14 ve en buyugu 15 mm olmus gec catlama oluyo ama sorun teskil etmez dedi gun verdi verdigi gunlerde iliskiye girersek olma ihtimali yuksekmis
doğru söylüyorsun cnm. bu doktorla 2. ayım geçen ay iyi gibiydi ilgili gibiydi ama bilemiyorum da. östrojen hapı verdi bi de. valla bu hormon ilaçlarını almadan ben çok daha duzenliydim 14. gün catlardi yumurtam 28. gün adetimi olurdum. ilaclar düzeni de bozuyor.gercekten anlamak zor gun asiri iliski yasayin her an olabilir senin yumurtanin ne zmn gelecegi belli olmucak yada dr. da bi sorun da olabilir guvendigin bi dr. mu
bence bi dr. arastir doktorlar sitesi die biyer var ordan bi bak zaten duzenliyken neden hap kullandiriyo onuda anlamis degilim hadi erken hamilelik ve teshis icin klomen kullanman normal hizlandirmak amacli ama baska bir ilac kullanmanin anlami yok klomene bile ihtiyacin olmayabilir sadece yumurta takibiyle hamile kalabilirsin calisiyomusun is stresi falan varmidoğru söylüyorsun cnm. bu doktorla 2. ayım geçen ay iyi gibiydi ilgili gibiydi ama bilemiyorum da. östrojen hapı verdi bi de. valla bu hormon ilaçlarını almadan ben çok daha duzenliydim 14. gün catlardi yumurtam 28. gün adetimi olurdum. ilaclar düzeni de bozuyor.
evet canim çalışıyorum geçen yıl iş stresim çoktu tahminim büyük ihtimal geçen yıl ondan da olmadı. evet aslında klomene ihtiyacim yok normalde zaten yumurtlamam iyiydi ama işte prosedür buymuş 3 ay klomen denemem gerekiyormuş 2. ayım bu ay bi daha kullanmam. aşılama da denedim olmadı. akışına bırakacam bu aydan sonra. yaza kadar olmazsa yazın tüp bebek denicem.bence bi dr. arastir doktorlar sitesi die biyer var ordan bi bak zaten duzenliyken neden hap kullandiriyo onuda anlamis degilim hadi erken hamilelik ve teshis icin klomen kullanman normal hizlandirmak amacli ama baska bir ilac kullanmanin anlami yok klomene bile ihtiyacin olmayabilir sadece yumurta takibiyle hamile kalabilirsin calisiyomusun is stresi falan varmi
is stresi cok onem tasiyo ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim isi biraktigim ay degil bir sonraki aya dek geldi malesef 5 haftalikken dusuk yaptim evliligimin 2 . yili bitti tup bebek icin erken benim dr daha cok asamamiz var tup bebek icin dedi dr cok onemli bu konuda nerde yasoyorsun il olarakevet canim çalışıyorum geçen yıl iş stresim çoktu tahminim büyük ihtimal geçen yıl ondan da olmadı. evet aslında klomene ihtiyacim yok normalde zaten yumurtlamam iyiydi ama işte prosedür buymuş 3 ay klomen denemem gerekiyormuş 2. ayım bu ay bi daha kullanmam. aşılama da denedim olmadı. akışına bırakacam bu aydan sonra. yaza kadar olmazsa yazın tüp bebek denicem.
sen ne zamandir istiyorsun? benim 20 ay oldu
izmirde yaşıyorum ama ilcedeyim cnm merkeze biraz uzağım ondan benim doktor olayo biraz problemli. cok iyi bi doktorum vardı hastaneden ayrıldı zaten çok yoğun vi doktordu soru bile soramiyordum. sonra 3 doktora daha gittim memnun kalmadım. şimdiki doktorumad a tavsiye üzerine gittim ama diğer ay gitmem ona heralde. biz yaza 3yıllık evli olcaz. Yazın cok tavsiye edilen bi doktora gidicem tüp bebekten önce yapılması gereken bisey varsa onu denicem olmadi tüp bebek.is stresi cok onem tasiyo ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim isi biraktigim ay degil bir sonraki aya dek geldi malesef 5 haftalikken dusuk yaptim evliligimin 2 . yili bitti tup bebek icin erken benim dr daha cok asamamiz var tup bebek icin dedi dr cok onemli bu konuda nerde yasoyorsun il olarak
çok iyiymiş yaa bana da oyle yarim saat ayricak doktor lazim ama merkeze gitmek icin is yerinden izin almam zor oluyor işte o yuzden yaza erteledim tatilde bende öyle iyi bi doktor bulup gidicem insallah. bana önce yumurta takibi ve catlatma iğnesi yapıldı sonra aşılama yapıldı. doktora gitmeye ara vermiştim kimyasal gebelim gecirdim o ara işte bu yeni doktora gittim o da klomen deniyelim dedi. benimki tersten oldu yani :))) ama ben insallah kendiligimden hamile kalacagima inaniyorum sadece biraz zamani var sanirim.dun gittigimde dr. aynen su kelimeleri kullandi sana yazayim : normalde evli ciftlerin 1 yil icinde korunmadan cocuklari olmuyorsa her iki kiside arastirilmayi hakediyo arastirildiktan sonra hicbir problem olmazsa yinede su sekilde tedaviye baslatiliyo ilk ay klomen kullanip yumurta takibi 2. ve 3. ay ayni sekilde 1 ay ara verildikten sonra da olmazsa yumurta catlatma ignesi ve o ayda olmazsa hem igne hem asilama yapilir asilamada 2 3 kez denenir ve en son care tup bebek olur tup bebegide sorunlu olan hastalarda yapariz hicbir sorunu yoksa strese baglida olabilir hasta kendini 3 4 ay dinlendirir daha sonra texaviye tekrar baslanir dedi cok fazla bilgi veriyo hatta kanallara bakilcak olursa su sekilde oluyo die elinde rahim iskeletiyle gosterdi ve her sorumu cevapliyo yarim saatini ayiriyo bnim icin biraz pahali ama 10 gun icinde muayene ucreti tekrar almiyo
keske merkezde olsanda bebis olmasi icin dr un caba harcasa yada antalyada olsanda yardimci olabilsem sana allahim en kisa zamanda sana bebis nasip etsin zamani vardir olumlu dusun kendiliginden bir gun merhaba diyecek bence hemen tup bebek yaptirmayi dusunme derim birazda stresten uzak olman lazim meslegin ne ?çok iyiymiş yaa bana da oyle yarim saat ayricak doktor lazim ama merkeze gitmek icin is yerinden izin almam zor oluyor işte o yuzden yaza erteledim tatilde bende öyle iyi bi doktor bulup gidicem insallah. bana önce yumurta takibi ve catlatma iğnesi yapıldı sonra aşılama yapıldı. doktora gitmeye ara vermiştim kimyasal gebelim gecirdim o ara işte bu yeni doktora gittim o da klomen deniyelim dedi. benimki tersten oldu yani :))) ama ben insallah kendiligimden hamile kalacagima inaniyorum sadece biraz zamani var sanirim.
çok tesekkur ederim. Yaz tatilinde rahatça iyi bir doktora gidicem zaten insallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Güzel haberler veririz insallah birbirimize yakın zaman dakeske merkezde olsanda bebis olmasi icin dr un caba harcasa yada antalyada olsanda yardimci olabilsem sana allahim en kisa zamanda sana bebis nasip etsin zamani vardir olumlu dusun kendiliginden bir gun merhaba diyecek bence hemen tup bebek yaptirmayi dusunme derim birazda stresten uzak olman lazim meslegin ne ?
insallah allah kucagimizi bos birakmasin en kisa surede hayirli evlatlar versin rabbim mutlaka haberleselim ben inaniyorum olacagina ikimizinde sadece zamana ihtiyacimiz var opuyorm seni allaha emanet ol cnmçok tesekkur ederim. Yaz tatilinde rahatça iyi bir doktora gidicem zaten insallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Güzel haberler veririz insallah birbirimize yakın zaman da
1 bucuk yil once dusuk yaptm 1 yildir korunmuyoruz 35 gunde bir adet goruyorum bu yuzden dr kucuk bir yumurtlama sorunu oldugunu soyledi klomene baslatti baska bi saglik sorunu olmadigini soyluyor ne kadar surede hamile kalirim bu durumu yasayan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?