- 20 Haziran 2024
- 8
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi eftelyaaa 33
-
Yani sadece?Allah rızası için büyü var mı diye mi bakıyo?
terapide alıyorum zaten ama büyüye inanıyorum neden olmasın ki diyorum o yüzdenpsikiyatr bu işi çözer anca
Bu içerik forumda yasak...terapide alıyorum zaten ama büyüye inanıyorum neden olmasın ki diyorum o yüzden
bende öyle düşünüyordum zaten.Ama bu işlerden anlayan biri gelip büyü var deyince insan şüphelenmeden edemiyor.Stresten yaşıyorsunuz bunları. Aklınız sürekli dolu olduğu için uyku felci geçiriyorsunuz. Karabasan değil.
terapide alıyorum zaten ama büyüye inanıyorum neden olmasın ki diyorum o yüzden
O tarz insanların hiç "Bir şey yok" dediğine şahit olmadım. Ama siz yine de içinizi rahatlatacaksa bol bol dua edin. Güzelce bir temizlik yapıp evinizi sirkeli suyla silin. Duştan sonra da son durulama suyuna sirke katın. Hem saça da faydalı. Gönlünüzü ferah tutun. Bu dönemde kafa karışıklığı çok normal. Evleneceksiniz hayatınız değişiyor. Bilmediğiniz bir yol var önünüzde. Eviniz belki yurdunuz ayrılıyor. Aileden ayrısınız. Paniklemeniz çok normal. Biraz evlilik telaşından uzaklaşıp hobilerinize yönelin.bende öyle düşünüyordum zaten.Ama bu işlerden anlayan biri gelip büyü var deyince insan şüphelenmeden edemiyor.
Var demek allah rizasi. Bozdurmak istiyorsan premium pakete bozsaymış da madem büyüyü. Öyle sadece var demekle olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?