• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha önce böyle bişey yaşayan var mıı ?

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
231
108
303
32
selam kızlar, yaklaşık 3 dört gün önce vajinamda iç dudakla dış dudağın arasında bi sertlik hissettm ve neredeyse kuru fasülye kadar bir kitle diğer tarafta da yok . dokununca acıdı oturunca falan. daha sonra bugün doktora gittim muayene etti. ve bana hiç bişey göremediğini söyledi. ama canım acıyo ve şiş dedim ben şişlik falan hissetmedim dedi. devlete gittiğim için başından savdı gibi geldi çok moralim bozuldu ve kendimi hastalık hastası gibi hissettm :(( içim hiç rahat değil annem de cilt kanseri olmuştu rahminden bu yüzden çok korkuyorum. hiç benzer bi şeye rastlamış olan var mı lütfeenn yardımm :(

başka doktora gitmenii öneririm. benimde göğsümde vardı öyle kist demişlerdi bana. senii korkutmakk istemem ama gitt bnce. zaten ağrı yapıyorsa iyi huyludur korkma canım. ben kistimden değilde tedavisinden korkuyordum. :) canım dediğim gibi bozma moraliniii başka doktora görün.

Son düzenleme:
teşekkür ederim ben de öyle düşündüm başka doktora görüneceğim ve bir daha da devlet hastanesine gitmeyeceğim. benim de daha önce göğsümde çıkmıştı ama ilaç vermişti doktor. bu pek ona benzemiyo gibi. bugün gittiğim doktor içimi rahatlatacak bi açıklama bile yapmadı. bariz belli görünüyo. ama evet var ama normal olabilir falan da demedi sadece ben öyle bişey görmüyorum dedi kendimi şizofren gibi hissettim hala acıyo :(

sivilcede olabılır ,hemen panık olma,yaklasık 10 gun sürer sonra gecer,bıraz bekle gecmezse özele gıdersın...

geçmiş olsun canım,panikleme hemen..
iltihap yapmış kıl dönmesi filan da olabilir..
sen gittiğin doktordan memnun kalmadıysan, başka bir jinekoloğa görün

geçmiş olsun canım,panikleme hemen..
iltihap yapmış kıl dönmesi filan da olabilir..
sen gittiğin doktordan memnun kalmadıysan, başka bir jinekoloğa görün

sağol canım
kıl dönmesi değildir çünkü hemen iç dudağın altında...
ben de öyle düşünüyorum hiç içim rahatlamadı çünkü

bence sıvılcedır canım senın canın acıyorsa doktor gormedıyse ıcten cıkmıstır... benımde kualgım oldu ole bırsey 1 ay once acımaya basladı kulagımın ustune yatamadım sonra sıvılce bır cıktı kulagım kapandı neredeyse.. öyle bırseydır telas yapma bekle bıraz.. sızlıyorsa ıltıhap topluyordur...

bence sıvılcedır canım senın canın acıyorsa doktor gormedıyse ıcten cıkmıstır... benımde kualgım oldu ole bırsey 1 ay once acımaya basladı kulagımın ustune yatamadım sonra sıvılce bır cıktı kulagım kapandı neredeyse.. öyle bırseydır telas yapma bekle bıraz.. sızlıyorsa ıltıhap topluyordur...
evet biraz derinin altında sanırım

Back