• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.305
198
öncelikle dert yada sorun değil konu başlığım
beni çok etkileyen bir psikolojik saplantı olarak tanımlanan bir rahatsızlık öğrendim

bildiğiniz üzre geçen haftalarda kardeşimin sorunları nedeni ile onun yanında bulundum
kardeşim psikolog dur
bana son zamanlarda hızla yaygınlaşan bir saplantı üzerinde çalıştığından bahsetti
merak ettim ve ayrıntıları ile öğrendim
öylesine etkilendim ki sizlerle de paylaşmak istedim
şahsen tanık olanınız daha önce duyanınız yada yaşayanınız varmı bilmiyorum
bu saplantının adı

BDSM

bdsm mazoşist kişilerde görülen bir rahatsızlık . bilinenin aksine cinsellikle bağlantılı değil
evet cinsellik bu rahatsızlıkta yaşam bulan bir fantazi ancak aslında bu bir hayat felsefesini oluşturuyor

fazla merakta bırakmadan açıklıyım
bu saplantıya sahip insanlar
kendilerine köle yada köpek gibi davranılmasını bekliyorlar
partnerlerinide efendi yada sultan olarak görüyorlar
fiziksel acı yada psikolojik acı çekmekten mutlu oluyorlar
aşağılanmak küçük düşürmek utandırılmaktan hoşalnıyorlar
ayak fetişizi ile çok paralel bir bağlantıları var
bu kişer yüzlerine basılmasından hoşlanıyorlar
fantazilerini yaşarlarken (cinsellik kasdetmiyorum )
genellikle efendileri önünde dört ayak üzerinde yada kilim gibi yerde ayaklarının altında olmak istiyorlar
üzerlerine basılması onları tatmin ediyor
hizmet etmek ve ceza almak bu saplantının 2 ana etkeni
dilleri ile temizlik yaptırılıyor ve ceza olarak ta insanlık dışı yöntemler kullanılıyor
(örneğin mum damlatmak .üzerlerine dışkılamak . ayakkabıları yalatmak ... vb)

bu saplantıda efendi rolündeki partner ise
sadist özelliklere sahip

bu örnekleri çoğaltıp bilmeyenleri daha fazla şoka sokmak istemem
ancak ben kendi açımdan bunları öğrendiğimde şoklar yaşadım

bir diğer hususta bu eğilimdeki kişilerin genellikle orta ve üst düzey yöneticilik yaptıkları
yönetmenin hazzını yaşamış bu insanlar yönetilmenin özgürlük olduğunu düşünüyorlar
ve kendilerini yöneten bir sahip yada sahibe ile sosyal hayatlarının dışında kendilerine ikinci bir hayat kuruyorlar

en temel kuralı
bu saplantılarını kendi otoratitelerini zedeyemecek şekilde yaşamak

yani bir müdür düşünün
dışarıda sert otoriter vicdansız
ama kapısı kapandığında
bir köpek olmak arzusu ile dört ayak üzerinde emir bekliyor
sahip yada sahibelerine tapıyorlar
onların emirleri (sosyal sınıflarını etkilemediği sürece)
hiçbir ahlaki yada insani değer taşımasa dahi
yerine getiriliyor

İNSANLIK ÖLDÜ
DİYORUZ YA
SANIYORUM
NEDENİ
BU ZAMANE SAPLANTILAR
İNSANLAR NE YAPACAKLARINI O KADAR ŞAŞIRMIŞ DURUMDA Kİ
İNSANLIKLARINI ÖLDÜRÜP HAYVANLAŞIYORLAR

bu bir hastalık yada sapıklık değil saplantı olarak tanımlanıyormuş
doğru
bendede bir saplantı oluşmasına neden oldu
bir müdür bir cio bir doktor dan ziyade
asıl öncelik
bir insan yetiştirmek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bdsm yi biliyordum...
su insan denen varlik seytandan daha beter...
seytanin amaci yonu belli en azindan.

Yaradanın halifesi olacak potansiyele sahip insan, bir köpek olmaya da özenebiliyor demek. Kaldıki köpekler bile bu kadar sefil bir muameleden hoşlanmaz.

Nerden gelip nereye yol aldığımızı unutanlardan olmayalım inşallah.

Çok uç örneklerle olmak zorunda mı bu durum :KK64: Mazoşist ruhlu insanlar çok var ki zaten, bana bu anlatılanlar hiç garip gelmedi o yüzden. Etrafımızda bir çok insan bence böyle, bdv hele her gün böyle insanlarla dolup taşıyor, herkes değil yanlış anlaşılmasın şimdi :KK48: Anlattıklarınızla bağlantı kurdum ben açıkçası. Köpeğin olayım diye şarkılar yazan da bir milletiz neticede, bu bahsettiğiniz insanlar en azından dürüstlermiş kendilerine karşı :KK48:

insanın maymundan geldiğini söyleyen darvin
insanın köpeke döndüğünü görse
acaba ne düşünürdü
o_Oo_Oo_O

Sado-mazoşist yaklaşımı eşcinsellik gibi düşünün. Dürtülerle alakalı bir şey. Siz ne kadar özenli, iyi eğitimli bir çocuk yetiştirmeye çalışırsanız çalışın içinde dominant yada köle dürtüleri çıkabilir. Bu bir keyfi tercih değil, nasıl fetişizm var erkekler/kadınlar ayaklardan ya da başka bir organdan tahrik oluyorlar işte bu da aslında sapkınlık değil de bir tür dürtü. Bu yazdıklarımdan savunduğum ya da tasma takıp gezdiğim çıkarılmasın sadece farklı bir açıdan bakmanız için yazdım. Bana göre de sapkınlık ama hadi durup sapıtalım , şeytana tapalım demeyle olacak bir durum değil....

insanın maymundan geldiğini söyleyen darvin
insanın köpeke döndüğünü görse
acaba ne düşünürdü
o_Oo_Oo_O

maymundan gelmedik ama maymuna gidiyoruz..

bu belki bir rahatsızlık ama hep üst düzey kişilerde görülebildiğini göz önünde bulundurursak, tatminsizlik gibi geliyor bana.. adam ne çocuğunun okul parasını düşünmek zorunda, ne ay sonu kirayı..

:KK57: Dün ben de forumda bir yerde bundan bahsedildiğini görmüştüm de arattım bulamadım teşekkürler açıklama için.
Aslında adını bilmemekle birlikte okuduğum bir kitapta bu hastalığa sahip bir adamın buluştuğu kadına tam da dediğiniz gibi bir üslupla konuştuğunu okumuştum. Üstüne basılmasından, yerde kilim gibi olma isteğinden bahsediyordu.
Bunun özellikle bir adı olduğunu bilmiyordum.
Ha bir de barzo tiplerin kadınlara laf atarken 'kilimin olayım ez beni anam' demesi aklıma geldi birden. :KK53:
Manasız olacak ama... :KK22:

Yalnız ciddi anlamda var sado&mazo çiftler. Özellikle erkekler kadının domine etmesini ve kendilerini ezmesini seviyor :eek:

beni çok etkileyen bir psikolojik saplantı olarak tanımlanan bir rahatsızlık öğrendim

bildiğiniz üzre geçen haftalarda kardeşimin sorunları nedeni ile onun yanında bulundum
kardeşim psikolog dur
bana son zamanlarda hızla yaygınlaşan bir saplantı üzerinde çalıştığından bahsetti
bu saplantının adı

BDSM

bdsm mazoşist kişilerde görülen bir rahatsızlık . bilinenin aksine cinsellikle bağlantılı değil
evet cinsellik bu rahatsızlıkta yaşam bulan bir fantazi ancak aslında bu bir hayat felsefesini oluşturuyor

genellikle efendileri önünde dört ayak üzerinde yada kilim gibi yerde ayaklarının altında olmak istiyorlar
dilleri ile temizlik yaptırılıyor ve ceza olarak ta insanlık dışı yöntemler kullanılıyor

sadist özelliklere sahip

bir diğer hususta bu eğilimdeki kişilerin genellikle orta ve üst düzey yöneticilik yaptıkları
yönetmenin hazzını yaşamış bu insanlar yönetilmenin özgürlük olduğunu düşünüyorlar
ve kendilerini yöneten bir sahip yada sahibe ile sosyal hayatlarının dışında kendilerine ikinci bir hayat kuruyorlar

en temel kuralı

yani bir müdür düşünün
ama kapısı kapandığında
yerine getiriliyor

İNSANLIK ÖLDÜ
DİYORUZ YA
SANIYORUM
NEDENİ
BU ZAMANE SAPLANTILAR

doğru
asıl öncelik

Grinin 50 tonu bu kadar meşhur olmuşken bdsm'i nasıl bu kadar yeni duydun. Ben bu olayın varlığını biliyordum ama benim şokum böyle meşhur bir kitap ve filmle bunu populer kültüre sunmalarıydı.

Hosteli izlediniz mi bilmiyorum. Orda çok güzel bir laf var. Adama bu işkence olayları ile ilgili bir soru soruyor sanırım:

"I've been all over the world. You know, I've been everywhere and the bottom line is: Pussy is pussy. You know, every strip club, every whore house, every... It's all the same shit. You know, I just fucked a girl two days ago and I don't even remember the color of her tits. But this... This is something you never forget, right? RIGHT?"

"Tüm dünyayı gezdim her yerde bulundum. Sonuç: Kuku kukudur. Bilirsin bütün striptiz kulüpleri, genelevler... Hepsi aynı bok. İki gün önce bir kızla birlikte oldum ve memelerinin rengini bile hatırlamıyorum. Ama bu... Bu asla unuramayacağın bir deneyim.

Fantastik çevirimden sonra işim özü demek istiyor ki sevişmek bana o kadar sıradan gelmeye başladı ki artık tatmin etmiyor. Yani arayışlardayım ve bu unutulmaz bir şey.

Ben de diyorum ki ne sevişmek inanılmaz yasak olsun ne de ölümüne serbest. İkisinde de insanlar sapıtıyor. Hoş bence insanlar her türlü sapık.

Grinin 50 tonu bu kadar meşhur olmuşken bdsm'i nasıl bu kadar yeni duydun. Ben bu olayın varlığını biliyordum ama benim şokum böyle meşhur bir kitap ve filmle bunu populer kültüre sunmalarıydı.

Hosteli izlediniz mi bilmiyorum. Orda çok güzel bir laf var. Adama bu işkence olayları ile ilgili bir soru soruyor sanırım:

"I've been all over the world. You know, I've been everywhere and the bottom line is: Pussy is pussy. You know, every strip club, every whore house, every... It's all the same shit. You know, I just fucked a girl two days ago and I don't even remember the color of her tits. But this... This is something you never forget, right? RIGHT?"

"Tüm dünyayı gezdim her yerde bulundum. Sonuç: Kuku kukudur. Bilirsin bütün striptiz kulüpleri, genelevler... Hepsi aynı bok. İki gün önce bir kızla birlikte oldum ve memelerinin rengini bile hatırlamıyorum. Ama bu... Bu asla unuramayacağın bir deneyim.

Fantastik çevirimden sonra işim özü demek istiyor ki sevişmek bana o kadar sıradan gelmeye başladı ki artık tatmin etmiyor. Yani arayışlardayım ve bu unutulmaz bir şey.

Ben de diyorum ki ne sevişmek inanılmaz yasak olsun ne de ölümüne serbest. İkisinde de insanlar sapıtıyor. Hoş bence insanlar her türlü sapık.

grinin 50 tonu kitabının ismini ve bir dönem en çok satanlar listesindeki yerini hatırlıyorum cinsel sapıklıklıkla ilgili bir konusu olduğunu da kitabın kapak sayfasından okumuştum ancak bu saplantı ile ilgili olduğunu gerçketen bilmiyordum
bunların meşrulaştırılma çabalarını normelleştirilmelerini asla kabul etmemeliyiz

Hostelin 2 filmlik bir seriydi yanlış hatirlamiyorsam. Bratislavada öğrenciyken seyretmistim üstelik.yani filmin geçtiği yerde. Çok küçük bir şehirdir zaten. Velhasil inanılmaz etkilendim dehşet verici bir konu bu. Yine de ben bunun cinselligin serbest veya yasak olmasıyla alakali olduğunu düşünmüyorum. Anadolu'da Eşekle ilişki yaygındır derler. Kimileri bunu cinsellik serbest değil diye insanlar bu tür sapkinliklar yapıyor diye yorumlayabilir. Batıda olsaydı doyumsuzluktan serbestlikten diye yorumlardik . Bu bence dürtü. Serbest veya yasak farketmez insanın içinden geliyor. Zevkleri, hazzı, tatmini ne belirliyor bilmiyorum ama bence tek yönlüdür ve değişmez. Çok erkekle beraber olup kadinlari merak edebilirim. Ama benim içimde o yönelim olmadığı için tecrübe olarak kalır devamı gelmez

Kusura bakmayın ama iyice sıyırdık kadınlar klübü olarak. Biri sizi kolunuzdan tutup benimle bdsm içerikli cinsel ilişki yaşayacaksın, benim kölem olacaksın, benim efendim olacaksın diye zorluyor mu? Hayır. Zorlayabilir mi? Hayır.
O zaman bu insanların dürtülerine, eğilimlerine, fantazilerine sapıklık, sapkınlık, tü kaka gözüyle bakmak niye. Siz sırt üstü yatağa yatıp sevişince tatmin oluyorsunuzdur ama bir başkası olmuyordur. Başka arayışları vardır, fantazileri vardır. Açık açık yazdım ama sinirlendim yahu.
Size ne yani, bunu bu kadar kafaya takacak ne var. Size bi zararı mı var?

Başkasına zarar vermediği sürece maddi veya manevi (nekrofili, pedofili, zoofili, tecavüz , yakmaktan zevk almak vb.) Ben bu tarz şeylerin şaşırtıcı , sapkinlik , korkunç olduğunu düşünmüyorum

Kusura bakmayın ama iyice sıyırdık kadınlar klübü olarak. Biri sizi kolunuzdan tutup benimle bdsm içerikli cinsel ilişki yaşayacaksın, benim kölem olacaksın, benim efendim olacaksın diye zorluyor mu? Hayır. Zorlayabilir mi? Hayır.
O zaman bu insanların dürtülerine, eğilimlerine, fantazilerine sapıklık, sapkınlık, tü kaka gözüyle bakmak niye. Siz sırt üstü yatağa yatıp sevişince tatmin oluyorsunuzdur ama bir başkası olmuyordur. Başka arayışları vardır, fantazileri vardır. Açık açık yazdım ama sinirlendim yahu.
Size ne yani, bunu bu kadar kafaya takacak ne var. Size bi zararı mı var?

elbette zararı var
özlllikle bu derece dejenere bir toplumda evlat yetiştirmeye çalışıyorsanız

elbette var zararı
biri beni zorlamıyor diye
bana dokunmayan yılan mı demeliyiz
kişisel özgürlük diyerek saygımı göstermeliyiz
evet aynen dedidiğin gibi

TÜ TÜ TÜ
KAKA

Başkasına zarar vermediği sürece maddi veya manevi (nekrofili, pedofili, zoofili, tecavüz , yakmaktan zevk almak vb.) Ben bu tarz şeylerin şaşırtıcı , sapkinlik , korkunç olduğunu düşünmüyorum
Verdiğiniz örneklerin maddi manevi zarar vermemesi nasıl mümkün olabilir ben oraya takıldım biraz :KK64: En basitinden tecavüz zaten "zorla girmek" anlamını taşır, zorla diyorsak da zarar vermiyor olması nasıl mümkündür :KK64:

kardeşim psikolog dur
bu saplantının adı

BDSM

sadist özelliklere sahip

en temel kuralı

yani bir müdür düşünün
ama kapısı kapandığında
yerine getiriliyor

İNSANLIK ÖLDÜ
DİYORUZ YA
SANIYORUM
NEDENİ
BU ZAMANE SAPLANTILAR

doğru
asıl öncelik

BDSM çok kapsamlı bir konu, sizin yazdıklarınız sadece bir kısmı.

Öncelikle BDSM sadece sadist/mazoşist eğilimler veya dominasyon/itaat üzerine kurulu değil. Birçok alt dalı, birçok kapsamı var. Zamanında çok araştırdığım için biraz bahsetmek istedim.

Biraz uzun yazabilirim şimdiden uyarayım : )

BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.

Kölelik kısmı sizin de belirttiğiniz gibi efendi-köle ilişkisi. Burada bir master (erkek) veya mistress (kadın) olur ve bunun kölesi vardır. Bu oyun sadece yatak odasında da kalabilir, günlük hayata da yansıyabilir. Çok çok basit ve hafif şeyler olabileceği gibi çoook aşırı boyutta bunu yaşayanlar da var. Genelde roller değişmez, efendi efendi olarak kalır. Kölenin yaptırımlar konusunda söz hakkı yoktur. Sizin bahsettiğiniz köpeklik, dört ayak üstünde durma, tasma takma vs. burada olur.

Dominasyon ve itaat ise daha farklı. Burada roller değişebilir. Esas olan birinin diğerine söz geçirmesidir. Bütün yapılanlarda itaatkarın da rızası olması şarttır. Dominasyon ve itaat de dereceli olabilir ve köle-efendi ilişkisine göre daha masum geçer genelde.

Disiplin, BDSM ilişkisi içinde verilen “cezaları” içerir. Burada partnerler birbirine ceza verebilir. Bu cezalar ilişkinin dinamiklerine göre şekillenir. Genelde uygulanan “cezalar” şaplak, tokat vb. cezalardır. Ancak köle-efendide cezalar çok fena olabilir (fiziksel ve psikolojik olarak).

Sado-mazo ise ilişkide belli bir miktarda acı çekme/çektirmedir. Esas olan iki tarafın da rızasının olmasıdır. Hemen bütün BDSM ilişkilerinde rıza esastır. İlişkiye ceza veya sado-mazo özellikler giriyorsa “güvenli kelime” denen bir kelime kullanılır, bu çiftlerin belirlediği ve acı çeken tarafın dayanamadığı veya bitmesini istediği anda kullandığı kelimedir. Sadist veya dominant olan kişi bu kelimeyi duyduğunda yaptığını bırakır.

BDSM’nin birçok alt dalı, özelliği var. Her BDSM birey her şeyi yapmaz. Bahsettiğiniz aşağılanma genelde köle ilişkilerinde vardır, itaatkarlarda olmayabilir, çünkü itaatkarlar sadece kontrolü bırakır.

El bağlama, ayak bağlama, göz bantları, ağız bantları gibi eşyalar BDSM ilişkide kullanılır ancak bunlar kullanılıyor diye “sert” bir ilişki olmak zorunda değil. Yani eli bağlanan kadın veya erkek acı çekmek zorunda değil. Dominant/itaatkar ilişkisinde de acı şart değil, burada esas olan kontrolü bırakmak ve dediklerini yapmak/yaptırmak.

Ayak fetişi olmazsa olmaz değil ama çoğu BDSM ilişkisinde bir miktar fetiş vardır evet. Ayak fetişi, çorap fetişi, iç çamaşırı vb. Özellikle efendi/dominant olan kadınlar bunu kullanır. Yüze basılma ise yine daha ileri seviyelerde.

BDSMnin en temel iki şartı karşılıklı rıza ve kalıcı fiziksel iz bırakmamaktır. Diğer alt fantezileri açıklayıp daha fazla şoka sokmam istemem.

Ayrıca iki yetişkin birey, kimseye zarar vermedikleri sürece istediklerini gibi yaşayabilir ve yatak odalarında olan şeyler hiç kimseyi ilgilendirmez.
(Gelecek mesajlara peşin not, hayır BDSM ilişki yaşamadım)

Back