elimden geldiğince yapmaya çalılıyorum ama herşey çok zoruma gidiyorKıyamam, Allah yardımcın olsun. Güzelce oku, en iyi yerlere gelmeye çalış, meslek sahibi ol ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Ancak öyle telafi edersin bu günlerini
Çok haklısın ama güçlü kızsın sen. Dayanmaya çalış biraz daha, ileride çok rahat edeceğini düşünerek oku.elimden geldiğince yapmaya çalılıyorum ama herşey çok zoruma gidiyor
inşallah ama bunlarla muhattap bile olmak istemiyorum düşüncelerini duyunca acıyorum doğruyu anlatmaya çalışıyorum at gözlüklerini çıkartmıyorlarCanım Allah yardımcın olsun zor.Benim annemde çalışan bir kadındı. İnan ilk okul günümde okula tek başıma gittim ve hayatım boyunca okul önlüklerimi kendim ütüledim. Annem birkere bile veli toplantıma gelemedi, okul çıkışıma gelemedi. Yaşıtlarım sokakta oyun oynarlardı ben evde temizlik bulaşık, yemek... Yani seni çok iyi anlıyorum tatlım yaşıtlarım 25 yaşında ben akıl olarak 50 yaşındayım.Sana tavsiyem okulunu sakın bırakma, oku iyi yerlere gel.
Keşke yurtta kalsaydınnnn.gerçekten artık bıktım böyle bi hayat yaşamak istemiyorum annemle babam ayrı babamda kalıyoruz bsbaannemde bizimle kalıyor 6 sene önce amcam vefat etti kuzenim de bizimle kalıyor 6 yaşında şimdi annesi çalıştığı için annemle babam ayrılalı 5 sene oldu 16 yaşındayım 11 yaşımdan beri evin işlerini brn yapıyorum evet 11 ben hep yaşıtlarımda daha olgun yaşadım o yaşta sokakta oyun oynamam gerekirken ben ütü yaptım evi topladım temizlik yaptım anneme de kızamıyorum bırakıp gitti diye kızamam zaten zorla tutamayız 2 tane de erkek kardeşim var biri ikizim biri 14 yaşında bana hiç yardım etmiyorlar ki evimizde kural kadın ev işi yapar erkek çalışır hadi ikizim amcamın yanında çalışıyor peki diğeri o hiç bir şey yapmıyor okuyor ama sözde okulla alakası yok çalış desek çalışmaz evde bilgisayar oynar telefonla oynar kirli kıyafetlrrini kirli sepetine atmaktan acizler çok titiz biriyim ama bunalıyorum bi gün temizlik yapıyorum evelsi gün ev batıyor kuzenim var diye diğer 2 kuzenim daha geliyolar evi dağıtıyolar evde düzen kurmak istiyorum yapamıyorum yaptığım temizlik bi işe yaramıyacaksa ben niye yapıyım allah aşkına siz yapar mıydınız? gerçekten bıkıyorum sabah kalkınca herkes kendi yatağını toplayamaz mı ? koltuğa oturup kalkınca bpzulanı düzeltemezler mi?
e bende lise öğrencisiyim derslerim car benim hiç mi hayatım olmayacak hiç mi gezip tozamıyacağım ayda yılda bir para istşyorum ona bile laf yapa yapa veriyorlar tamam borç var veremezler ama ben her ay para istryen sürekli gezen biri değilim ki bugün hafta sonu dinlenmek istiyorum ben de insanım hafta içi okul var hafta sonu rahatım bari azıcık hayatımı yaşıyım bugün temizlik yarın ütü bıktım artık gerçekten ben bunu nasıl değiştiricem bu hafta temizlik yapmak istemiyorum dedim bir sürü laf yaptı babaannem eve gelen olurmuş temizlik yapıcakmışım ben kitap okumayı seven biriyim kitap okumak istşyorum bi tane kuşum var onun pisliğine laf yapıyorlar diyorum bizim evimiz kuzenlerimiz niye geliyor diyorum vabaannrmde benim torunlarım gelebilir diyor bıktım gerçekten bıktım ben bunlara ne yapıcam dersleri tek iyi olan benim belge getiriyorum alıp bakıp da takdir eden yok onlar için ev işi yaparak takdir alıcam gerçekten yoruldum 11 ya 11 ağzı olan konuşuyor ben bidaha o annenin yüzüne bakmazdım sizi niye yanına almıyor mahkeme de annem çocukları istemiyorum bakamam demiş maddi olarak babam da ben de istemiyorum demiş hakim de yetiştirme yurduna gidicrkler o zaman diyince babam tamam ben alırım nafaka falan da istemiyorum demiş şimdi arada bize kızınca bunun lafını yapıyor iyilik yaptın eyvallah da lafını yapıcaksan benim burda durmamın bi anlamı yok ki ne anneme ne babama karşı aile içi bi yakınlık hissetmiyorum bunun sebebi de onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?