• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha küçülür mü ?

tubii0633

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
11
1
1
İçel Mersin
Ameliyat olalı 20 gun oldu 350cc mentor takıldı şuan 80 c ölçüm daha küçülür mü ? Ödemler geçmiş midir ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aynı durumdayım sizin ne zaman geçti? Gerçek ölçümüne zaman geldiniz ödemeden sonra kap ölçüsünde çok fark oldu mu ? Tikkabilla

Ben de aynı durumdayım sizin ne zaman geçti? Gerçek ölçümüne zaman geldiniz ödemeden sonra kap ölçüsünde çok fark oldu mu ? Tikkabilla

Ben de 20. gündeyim canım, deneyimli arkadaşlar ödemlerin birkaç ay gecmedigini, memelerin en erken 6 ay sonra gerçek kıvamına geldiğini söylüyorlar. Ama küçülme bundan sonra çok olmaz, doktorum küçülmeyecegini söylemişti bana..

Ben de 20. gündeyim canım, deneyimli arkadaşlar ödemlerin birkaç ay gecmedigini, memelerin en erken 6 ay sonra gerçek kıvamına geldiğini söylüyorlar. Ama küçülme bundan sonra çok olmaz, doktorum küçülmeyecegini söylemişti bana..

Oh sevindim canım ya aman daha kuculmesin Teşekkürler :)

tatlim silikon kuculmez anca odemler inecek ve kuculmus gibi olacak benim 3 ayim bitti c cup tim simdi b cup oldun

Back