- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
Merhabalar genel olarak kilik kiyafetime özen gösteririm. Ama biraz pasakliyim yalan yok simdi :) Kıyafetimi tertemiz ütülü giyiyorum mutlaka kirletiyorun gün icinde Bazı kızları görüyorum cok güzel giyinmedikleri veya cok güzel olmadiklafi halde cok güzel gözüküyorlar. Böyle temiz bir görünüsleri oluyor cok hosuma gidiyor. Ben nasıl öyle olabilirim asagıdaki yazdıklarıma ek oladak tavsiyeleriniz var mı :
-Tırnaklarım çabuk kırılıyor o yüzden uzatmaya calısmak yerine düzenli olarak kısaltıp nude renklerde oje sürücem ( siyah,kırmızı vs.. onlari ne sürecek ne temizleyecek vaktim var )
-yüz yikama jeli ve nemlendiricimi değistireceğim. Haftada bir peeling.Stres kaynakli sivikcelere önerileriniz var mı ?
-Kıvırcık saçlıyım saçlarıma özen gösteririm güzel gözükür ama daha güzel gözükmesi icin ne yapabilirim ?
-Vücut spreyini cok abartmadan saçıma sıkıp kıyafetlerime de hafif çiceksi parfüm sıkacağım.
-Beyaz(nude) far,bb krem,hafif pembe allık,abartı durmayan turuncu veya pembe ruj,rimel,takma kirpik(abartili uzun olmayanlardan).
-Ayakkabilar mutlaka temiz olacak
-Kıyafetler ütülü olacak.
-Kaş bıyık daha sık alınacak.
-Lekeli çantalar çöpe gidecek. Yerine ufak bel cantaları gelecek.
-Yüz(ipek) kesesiyle haftada bir ölü derileri arındıracağım. Her aksam yumusak bir yü fırçasıyla masaj yapacağım.
-Tırnaklarım çabuk kırılıyor o yüzden uzatmaya calısmak yerine düzenli olarak kısaltıp nude renklerde oje sürücem ( siyah,kırmızı vs.. onlari ne sürecek ne temizleyecek vaktim var )
-yüz yikama jeli ve nemlendiricimi değistireceğim. Haftada bir peeling.Stres kaynakli sivikcelere önerileriniz var mı ?
-Kıvırcık saçlıyım saçlarıma özen gösteririm güzel gözükür ama daha güzel gözükmesi icin ne yapabilirim ?
-Vücut spreyini cok abartmadan saçıma sıkıp kıyafetlerime de hafif çiceksi parfüm sıkacağım.
-Beyaz(nude) far,bb krem,hafif pembe allık,abartı durmayan turuncu veya pembe ruj,rimel,takma kirpik(abartili uzun olmayanlardan).
-Ayakkabilar mutlaka temiz olacak
-Kıyafetler ütülü olacak.
-Kaş bıyık daha sık alınacak.
-Lekeli çantalar çöpe gidecek. Yerine ufak bel cantaları gelecek.
-Yüz(ipek) kesesiyle haftada bir ölü derileri arındıracağım. Her aksam yumusak bir yü fırçasıyla masaj yapacağım.