• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha fazla erimeden nasıl spor yapabilirim??

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
kızlar kilo almak için spora başlamaya karar verdim ama kendi çabalarımla..bacaklarım ve kollarım oldukça inçe kalçam ise hiç yok.167 boya 42 kilo olunca böyle olur tabi:43:dokunduğumda resmen kemik geliyo elime.kalçam genişlesin ve bacaklarım kalınlaşsın istiyorum hangi hareketleri yapabilirim?merdiven çkmayı düşünüyorum bu yararlı mı olur faydalı mı?bildiğiniz linkler varsa paylaşır mısınız

benim 1.63 boyum ve 46-47 arasında değişiyor kilom. bana kalırsa spor yapmak yerine önce kilo almaya bak. 50 kiloya yaklaşınca spor yapmaya başla. şuan spora başlaman senin için iyi olmaz diye düşünüyorum.bende 50 kiloya yaklaşınca sporda yapmaya başlayacağım. bi ara spor yapayım dedim daha da kilo vermeye başladım. kilonu dengelemeden spor yapmak seni dahada zayıflatabilir.

ya canım alamıyorum işte:(o kadar zor kii benim için.ben de isterim tabi öyle ama ne bilim artık kalıcı kilo almak istiyorum yoksa aldığım 1-2 kilo da hemen uçup gidiyo

ya canım alamıyorum işte:(o kadar zor kii benim için.ben de isterim tabi öyle ama ne bilim artık kalıcı kilo almak istiyorum yoksa aldığım 1-2 kilo da hemen uçup gidiyo

bende alamıyorum malesef. kilo vermeye gelince istesem 1 haftada 5 kilo veriyorum ama geri alamıyorum. kendini zorlamaya çalış canım sende biraz. doktora git ve ondan sonra düzenli olarak kilo aldırıcı yiyeceklerini yiyip sporunu yap öyle daha iyi olur.

aynen kilo vermeye gelince 1 gün bile yetiyo nasıl bi bünye anlamıyrum ki ya.1 hafta hem çok yiyip hem de biraz yürüyüş biraz merdiven çıkıp inmeyi düşünüyorum bakıcam hala yerimde sayıyosam sporu bırakırım.doktorum da spor yap demişti ya iyice zayflarsam dedim bi kahkaha patlattı.bu doktorların umursamazlığı beni deli ediyo.

merdiven inip çıkmak haricinde mekik çekmenide öneririm. oda vucunda bi form oluşturuyor. düzenli yemeğinide sakın atlama canım.

Ben uzmantv'de izlemiştim, zayıf kişiler önce düzenli bir diyet programı oluşturup daha sonra spora başlamalıymış kilo aldıktan sonra vücut şekillendirmek için.
bir diyetisyene başvurabilirsin, sana hacmi küçük besin değeri büyük bir beslenme programı oluşturabilir. ( bende bunu düşünüyorum artık çünkü )

Back